Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Za nas (195. nadaljevanje) 2.3.2005 21:49:07
|
|
|
|
Anitka
|
;)'čer bejbe!;) :ups::ups::ups::ups:Pika thanks za rdeč tepih. Mi je kar nerodno ratalo:ups::ups::ups: Ja kako si mi kaj? Veš tale moja Franca je pa res nekam čudna ratala. Mislim, da se ji je rahlo sfuzlalo8)8) Včeraj prišla, danes pa že skorajda odhaja. Če ne bi bilo potrebno paziti na higieno in pa seveda dobro počutje bi verjetno danes rabila le en vložek ali tampon. Sicer pa bom vsaj prej lahko šla v nov boj :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::bravo::bravo::bravo::bravo: BAMBI za jutri :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: in še enkrat :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: Milsimo na vaju s pikico :duda: SIMONAS hoj. Lepo, da si se malce pofočkala pri nas. Pridno :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: in že nestrpno čakamo na tvoje :modri::duda::roza: ASTRA pozdravljena:rozica::rozica::rozica: A si vzela zraven MM štumfe, da te bojo greli in se boš večkrat spomnila na nas;););) Mal heca, saj vem, da si z mislimi kar naprej z nami :)-:)- Upam, da se tole s tvojimi izcedki dobro konča. GEA1 jaz že tudi komaj čakam pomlad in sončka. Ptički pa so v temle mrazu takile revčki. Jim v vrtcu kar naprej hrano nastvaljamo in se potem z otroki veselimo, ko hvaležno pokukajo skozi okno. Ja mene tudi najverjetneje čaka op. Bomo videli kaj bojo rekli naslednji četrtek na UZ. V najslabšem primeru bom šla na laparo v aprilu, v najboljšem pa bom morda takrat že božala bušija:zmeden2::zmeden2: TINKAMIŠKA ja ja :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: bomo kmalu. Juhu! KOALA daj su ni že enkrat to Franco.;) GoYa tudi jaz ti iz srca privoščim, da bo kmalu v tebi raslo in se razvijalo novo bitje. Spomin na :angel: seveda ne bo zbledel nikoli, a verjamem, da skrbno bdi nad tabo in se že pogaja katerega :duda: bo poslal k tebi. Drži se in vedi, da mislimo tudi nate :rozica::rozica::rozica: Punce pridne bodite in se tipkamo, Anitka:metulj:
|
|
|
|
Za nas (195. nadaljevanje) 2.3.2005 22:28:37
|
|
|
|
tinkamiška
|
Jst vas vse lepo pozdravljam in vam želim lahko noč in jutri čim lepši dan:rozica::rozica::rozica::rozica: Bambi zate in za tvojo:duda: pa:miska::angel::rozica: Tinka
|
|
|
|
Za nas (195. nadaljevanje) 3.3.2005 0:06:04
|
|
|
|
mavrica
|
:bravo: Punce vidim da se niste nič spremenile. Tako klepetate, da me kar nostalgija obdaja. Ni dolgo tega, kar sem bila najbolj redna dopisovalka. Prav vesela sem, da je vse po starem. Se moram kar spomnit, da nisem več srečka nosečka. Ampak za vas še vedno vozi moj mavrični vlak s pikicami. Počakajte na postaji, vstopite, popeljite se z njim, pikice se vas bodo sigurno izbrale za svoje mamice, saj ste vse po vrsti zelo fejst punce. In krvavo si jih boste prislužile. Da bi čim prej začutile brcanje pod svojimi srčki, vam iz srca privošči mavrica, ker tega izjemnega doživetja topline in ljubezni ne zamenja nič na svetu. Poljubčke vsem! Mavrica in Žiga 9nebesa
|
|
|
|
Za nas (195. nadaljevanje) 3.3.2005 7:46:29
|
|
|
|
simonas
|
Hoj dekleta! Danes imam za spremembo mičkeno več časa, pa sem si rekla, da se bom potrudila in nekaj malega napisala, da ne bo ja katera mislila, da sem pozabila na vas. Nisem, nisem... saj berem, samo odgovarjati ne uspem. Ja pri nas kar pridno :sloncek::sloncek::sloncek: in upamo, da se kmalu kaj prime:duda:. Prebrala sem si tudi knjigo Naravno in zanesljivo in jo vsem priporočam, ker je res fajn:bravo:. V glavnem dekleta, nadenite nasmeh in veselo zajadrajte v prelep sončen dan:). Simona
|
|
|
|
Za nas (195. nadaljevanje) 3.3.2005 10:01:46
|
|
|
|
larisa
|
Ojla Punčare, vidim da pridno pišete in prav je tako. :bravo::bravo: Jaz še vedno nimam :hudicek: in sem :((, ker :nosecka: nisem pa :hudicek: tud ni in vem da neki ne more bit glih uredu, ker sem papcala klomifen pa vseeno ni :hudicek: torej tud O ni blo in pol seveda ne morem bit :nosecka:. NAJ PRIDE, NAJ PRIDE....A MI JO KATERA ODSTOPI???? To je tud zanimivo, zdaj si jo pa želim drugač jo pa preklinjam, pa odganjam... No vidim da imate vsaka svoje ''težavice'' glede teh naših željenih :duda:. No nisem mislila težavice v pravem pomenu besede sam ne vem kako se izrazit:zmeden:, vsaka svoje stanje vse pa imamo skupno VELIKO željo po :duda::duda::duda:. A ste glasovale na teletekstu proti tistemu grozno butastemu predlogu obdavčitve. No če niste do danes poteka glasovanje in imate še čas: teletekst tvs str.731!!! Glasujte da nas bo čim več!!!:bravo::bravo: Mavrica ti si pa res še vedno ista mavrica, ki nas vabiš na vožnjo z tvojim mavričnim vlakom, kok lepo, lušno:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Vse vas prav lepo pozdravljam in pošiljam sončne poljube:rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Za nas (195. nadaljevanje) 3.3.2005 10:13:29
|
|
|
|
biba77
|
Ojla!! Anitka, lepo, da se spomnis name. :rozica: Jaz, seveda imam MM stumfe s sabo. Jih bom pojutrisnjem zacela nosit, da mi pomagajo za/proti :hudicek:M. Pol pa jih bom vsaki vecer prala za naslednji dan...:)-:)- Moj roza izcedek s cisto mickeno sveze krvi je bil prisoten izkljucno vceraj zjutraj, cez dan in danes pa ga ni. :zmeden2::zmeden2: No, se dve tabletki Dabrostona, pa bom vedla, kako in kaj... Bom porocala... 8)8) drugace pa je v Bratislavi rel. toplo. Mrzli veter piha in sonce konkretno greje. Za jutri je zacetek snega napovedan, v soboto pa baje full. No, bomo vidli... Bambi, upam, da je pregled v redu potekal!!! Pia73 in Tia, kako pa vedve? Zdaj sta ze dalec, ne? :bravo::bravo: No, toliko zaenkrat... :miska::miska::miska:
|
|
|
|
Za nas (195. nadaljevanje) 3.3.2005 12:31:21
|
|
|
|
bambi
|
MOj UZ je bil super, pomagali so mi zokni z Miki miško, ki nam jih je dala Anitka na srečanju.... Zdaj pa že imam gužvo v službi, se še pišemo.... LP BAmbi
|
|
|
|
Za nas (195. nadaljevanje) 3.3.2005 17:06:18
|
|
|
|
Pia73
|
Hajli hoj,... :bravo::bravo::bravo: mavrica se je oglasila,... Kak sem jaz tebe vesela, sem se večkrat spraševala kje si? Pa sem sledila, če bom kje zasledila medvedka Pu - alias tvojo sestro, pa nisem imela sreče,... Joj, kak fajn,... Ja, Astra jaz bom jutri na 1/2 :nosecka: . In v ponedeljek imam spet pregled,.. :bravo: Uh, upam, da bo vse O.K. Tako kot nam je namenjeno,... Tamal pa veselo brca, ga je predvčerjašnjim že ati začutil,... :bravo: Sicer pa sem v gužvi, v službi dva manjkata in oba nadomeščam,... :(( Pa hodim samo za 4-5 ur v službo, ker je tamal zbolel,... Pa potem normalno samo najnujnejše naredim in imam take kupe po mizi, da se ven ne vidim,.. Saj bo, saj na koncu vse mine,... Se beremo drage pupe,...
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?