Bety
|
Nisem vedela, kam naj napišem svoje besede, pa če niste jezne, sem odprla nadaljevanje... Meni je ta mesec vse čudno...veliko nas je, ki jim M zamuja, testi negativni in na koncu se pojavi M... študiram, ali smo to psihično natempirale, ali pa je v kozmosu nekaj neznanega... Jaz naj bi dobila 8-12.12. ... zelo čudno mi je, ker me joškice bolijo že od 1.12. ... imela sem obdobja hude ješčnosti in čudnih želja... mozolji so se pojavili in IZGINILI?!?! :zmeden::zmeden: ... imam obraz čist, kot dojenček... prejšnje dni sem imela čudne krče v maternici in sem si rekla, da preveč premišljujem o tem in je potrebna ena meditacija v naravi skupaj z globokim dihanjem... to sem tudi naredila in vse je izginilo... bila sem kot :rozica::rozica: ...res je, da pijem Gele Royal (matični mleček), med in mleko, cvetni prah kot bombončke... mogoče od tega imam dober apetit in nič mozoljčkov...hmmmm...pa še homeopatsko zdravilo (balans za žene od prejšnjega četrtka)... Zdravnica iz Diagstudia LJ me je detaljno pregledala in rekla, da po njenem sem še preveč OK... dala mi je brezplačno to zdravilo in svetovala, naj se ne obremenjujem z mislimi o zanositvi, ker to zeeeeelo škoduje pretoku energije, ki vpliva na zanositev... Potem je navedla zgodbo svoje prijateljice...10 let je bila poročena, ko ji je končno zaupala, da ne ve zakaj ne more zanositi... ta ji je takoj svetovala zamenjavo G in sto potjo ji je dala še ta balans za žene...in res, drug G je ugotovil PCO in jo poslal drug mesec na še dodatne preiskave... tako je ta prijateljica čakala M, in čakala...in verjetno zaradi PCO M ni bilo... se je kopala v vroči vodi, pila čaje, skakala... da bi na koncu ugotovila, da je :nosecka: !!!!!!! Lepa pravljica...verjetno pa je res, da telo obremenimo z mislimi, da je nesposobno zanositve... Jaz poskušam biti vesela, pa nisem... Imejte se vsi skupaj lepo, Bety, ki veruje, da bo kmalu :nosecka:
|