|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za nas (132. nadaljevanje)
3.11.2004 14:48:27   
bambi
Evo mene zopet med vas, drage moje. V službi imam takšno gužvo da sploh ne uspem več nič napisat. Berem pa vas vseeno še ko lahko....

Jaz sem tako-tako, moj dragi gre jutri na operacijo in bo cel teden sama doma. Sem se bala da mi bo dolgčas, pa so me prijateljice že tako okupirale in naredile načtre za cel vikend, da je joj :bravo::bravo::bravo:
No, jaz bom vseeno z mislimi pri mojem lubeku. Joj, pa še :sloncek::sloncek::sloncek: ne bova mogla, pa sedaj par dni tudi nisva, ker sva oba po cele dneve delala in zvečer samo padla v posteljo. Tako s :duda: ta mesec ne bo nič, pa drugi tudi ne, upam da bo Božiček kaj prinesel :)

Dan mrtvih sem preživela, čeprav je bilo hudo, ko sem na polju belih vrtnic videla kupe belih svečk in rožic, ljudi je kar mrgolelo in najraje bi jih vse kar objela, ker vem da vsi, ki so bili tam, nosijo v sebi bolečino in žalost za izgubljenimi otročki, tako kot jaz. Bilo je res ganljivo.

Kaj pa pravite na to premaknjeno uro???? Meni se bo zmešalo, ker delam do 17h in grem domov, ko je že tema.

Anitka, obvezno poročaj kako sta preživela 6. obletnico.
Kako pa ste kaj ostale????
Gea1 vesela sem, da si zopet vesela in da živiš naprej :bravo::bravo::bravo:
Tia kako pa je s teboj???
Joj, zdaj vas je že toliko, da sploh več ne vem katera je katera.... čas je da se zopet malo predstavimo....

Koala, ja kako kaj načrti s poroko?????

LP Bambi :rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 1
3.11.2004 16:18:21   
biba77
Halo, Bambi in ostale babike!

Po dolgem casu mislim, da bi tudi jaz lahko kaj pripisala "Za nas".

Ja, jaz sem vceraj zapustila naso lepo Slovenijo, brez lubija in ... Dobro, da je net, da sem vsaj malo povezana z vami, ker bi drugace kar pobegnila nazaj domov...........

Bambi ti se nic ne sekiraj za tvojega lubija in se malo pozabavaj s prijateljicami, saj ves, da se bos potem nekomu drugemu posvetila. Jaz se tudi s tem tolazim.
Bozicek pa bo itak samo bebice nosil letos.:):):)

Jaz SOVRAZIM to premikanje ur. Komaj sem ze prej kaj soncka vidla, zdaj pa je se slabse. To so ti razlogi za premikanje ure: varcevanje z elektriko... Jaz je zagotovo zdaj vec ponucam!:grrr::grrr::grrr: PREDPOTOPNO!

Anitka, jaz sem tudi radovedna.:)-:)-:)-

Ja, deklice moje, napisite mi kaj, da me ne bo pobralo domotozje. Sicer sem na netu samo cez dan (hvalabogu tudi preko vikenda), samo vseeno. Naj zivi Za nas!!!

Lep vecer vam se zelim!

:miska:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.11.2004 16:27:46   
bambi
Hej Biba77, ja kje pa si, če nisi v Sloveniji??? In to sama???? Evo pošiljam ti enega :angel: pa še enega :kuza:, pa :muca:, da bojo pazili nate. Ja, pa seveda :pujs: za srečo.

Kje pa ste ostale????

Bambi

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.11.2004 16:34:00   
biba77
Hvala, Bambi!
Studijsko odsotna do 20.11. Buuuuhuuuuu:((:((:((:((:((
Namesto da bi doma :sloncek:, sprehajala :kuza:, pila :kava: s prijateljicami in se pritozevala nad kratkimi dnevi in zgodnjim vstajanjem.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.11.2004 16:54:13   
bambi
Hja Biba77, potem sva pa na istem, nekje do 20.11. bom tudi jaz samevala :((:((:((

Bambi :angel:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.11.2004 18:48:26   
Pikapolonica
Pozdravljene, deklice!

Da se še enkrat malce pofočkam med vami... Zdaj je namreč vsak dan možno, da bom naš RR za nekaj časa zapustila. No vsaj za tistih nekaj dni, ko bom v porodnišnici.

GEA1, ti bom kar tukaj odgovorila na tvoje vprašanje. Veš, še sama ne verjamem, ampak, meni, ki se že celo življenje borim s kilogrami je uspelo nosečnost pripeljati do skorajšnjega konca s samo 7 kg plusa. Sem tako ponosna nase! Najbrž pa se tudi zaradi tega počutim odlično. Še vedno popolnoma mobilna, nič me ne moti, nič nisem okorna, dnevi se mi sploh ne vlečejo in pravzaprav se mi zdi da imam še toliko za opraviti pred porodom, da mi ne bi bilo nič hudega, če se dete odloči še malo počakati na toplem. Po drugi strani pa seveda KOMAJ ČAKAM, da ga (jo) stisnem v naročje. Ja, z možekom sva zdržala do konca in sploh ne veva, kaj se skriva tam notri v mojem trebuščku.

No, pa ne bom preveč nakladala. Rada bi vam samo povedala to kar sem vam že enkrat. Še vedno močno mislim na vas in si tako zelo želim, da bi vse po vrsti kmalu doživele ta čudež novega življenja. In mi je kar malce hudo zadnje čase. Najprej sem si našla prijateljice v debati ZA NAS, pa sem jo zapustila in se preselila drugam. Zdaj bom kmalu zapustila tudi 9nebesa - "rezervirano za nosečke iz ZA NAS, da ne boste pozabile!!!". A življenje pač stalno prinaša kaj novega. Zdaj me čaka nekaj popolnoma drugačnega. Nekaj kar si še sploh ne znam predstavljati. Nekaj čudovitega!

In verjemite, da vse to čaka tudi na vas. Čisto blizu.... Mi je moja pikica povedala.....

Pozdravček, Pikapolonica :pika: in :duda:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.11.2004 19:10:06   
pika74
O Pikapolonica:pika:,

kako je tebe lepo brati. Tako lepo si napisala, da sem kar v 9nebesa.

Lepo preživi še zadnje dni kot :nosecka:. Potem se pa oglasi še kaj in nam polepšaj dan.

Vse dobro ti želim:rozica::rozica::rozica::rozica:.

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.11.2004 19:22:56   
pika74
Aja, še neki sem pozabla povedat.

Dons je bil pr nas en poseben dan. Zjutraj me je obiskala naša draga neni:bravo::bravo::bravo::bravo:. Vam morm povedat, da je v živo prou ena fajn punca. Sva mal podebatirale in počvekale ter si pogledale tud slikce njenih trojčkov:duda::duda::duda:. Sej so še čist mičkni ampak tok cortkani:).
Glih zdele jem čokoladke, ki mi jih je prinesla. Še enkrat hvala. Mmmmmmmmmmm:)-:)-:)- so dobre - neki posebnga. Takih še nism. Neni je vedla, kaj men paše8)8)8).

Neni upam, da tole še kdaj ponoviva.

Drugač pa močno stiskam pesti :miska::miska::miska: za tvoje :duda::duda::duda:. Mal pobožej bušija:nosecka:.

Sm vam mogla tole povedat...;) sej sm hotla posebej temo odpret, pa sm rajš kr na Za nas dala:)-:)-:)-. Upam, da je prou tko;).

Fajn bodte punce, zdej me neki cajta ne bo. Se beremo spet, ko pridem iz Sarajeva.

Lp,
Pika74

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.11.2004 21:15:01   
neni
Zdravo!
Pika hvala, tudi meni je bilo lepo, da sem te spoznala.;) Pa sorči če sem te preveč filala z mojimi :duda::duda::duda:.
Pa fino uredi na Baščaršiji! Kovček vemo kdo nosi!:bravo: Ti se le čuvaj.

Drgač bi vas pa vse lepo pozdravila, se mi nič posebnega ne dogaja te dni ko sem veliko sama doma. Pa dnevi so dolgi, vendar smo en teden že odšteli od mojega transferja. Sedaj bo treba pa še veliko mero potrpežljivosti za drugi teden. CB še nisem kupila, se pa globoko v predalu skriva en Baby check. Sam je še odločno prezgodaj.

Lepo spančkajte, ne pozabite na :sloncek:, jaz bom na žalost sama spala, šele proti jutru pride moj dragi premrznjen domov, da ga lahko pogrejem.:love:

Lahko nočko vsem
vaša Neni:rozica:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.11.2004 21:52:08   
tia
Ahoj,

joj sem danes vesela :):):)-:)- namreč Bambi in Gea1 sta spet med nami,juuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuu!!

Bambi saj bo enkrat tega dela tudi mimo pa se boš kaj več posvetila nam,obljubiš kanje da?Ali vseeno se lahko tu pa tam oglasiš kaj,ne bomo zamerile.;)

Gea1 dobro ,da si se pobrala,zato upajmo na čimprejšnji uspeh,da se bomo spet s tabo veselile,pa sedaj je že čas da se fosilke preselimo in zasedemo mesto od Bejbe,Mavrice,Pikapolonce in vseh ostalih ki so v 9nebesa.

Anitka upam,da se z dragim lepo imata ,pa ne pozabita kakšenaga :duda: naredit,:)-:).

Biba77 ne bodi žalostna,seaj boš prišla domov in bo potem zato bolj veselo.

Pi kako je s tabo ali je že prišla :hudicek: m.?

Pia73 ti naš spodbujevalnik,kako napreduješ.Oprosti ker sem te tako poimenivala.:metulj:

Pika74 kdaj potuješ?Lepo potovanje,pa misli klja na nas.

Neni zate in za tvoje :duda::duda::duda:pa še posebej pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da boste za teden dni povedali tukaj smo še.

Koala res kako napreduje poroka?:muca:

Punce naj se tudi jaz malce porožim :(,jaz namreč vasko noč spim sama razen petka in sobote ko moj dragi ne voti je nameč šofer,tako da sem osamljena od 18.00.h dalje osamljena ko gre spat,ko pa sem v službi pa se včasih sploh ne vidiva.On gre na pot ob 24.00. jaz pa pridem domov 00.15.,pa kaj moreš takšeno je življenje.Kako bo pa ko pride :duda: pa bomo videli,bom jaz popoldne spala ko bo on pazil:).

Bejbe pridne bodite,pa seveda na :modri:.

LP :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Tia

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.11.2004 21:59:38   
Pia73
:)-:)-:)-:)-:)- tia prav zanimivo si me poimenovala. Mislim, da si mislila s tem nekaj pozitivnega, kajne??? :angel:

Jaz sem tudi vesela, da smo spet fosilke na kupu, čeprav bi bila še bolj veselča, če bi se že enkrat spokale v 9nebesa . :)-:)-:)-

Sem pa :( , ker je sinček zbolel. In to gre pri nas takole: septembra je zbolel sin, pa potem orng moj možek, pa vmes moja histeroskopija, pa potem še kar mož bolan, danes je bil na pregledu in so mu povedali, da je bolje, je pa sin bolan,...:(( Ampak jaz vam povem, da bo bolje! Če ne prej, DRUGO LETO,...... ja kričim,.......

Punce nič se ne sekirajte kako bo, ko pride :duda: Sploh ni problem, veste. Moj mož dela ves čas popoldne, jaz dopoldne, pa kar sfolgama! Pa nobene stare mame ali tašče ni blizu,.... Kar gre, je pa res, da se meni full vsi čudijo, če pridem kdaj kam sama, ker so navajeni, da me moj :) vedno spremlja,.. Če boste pa kam želele, se jaz ponudim za varstvo,...

Nočko,....

LP Pia73

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.11.2004 22:06:26   
tia
Pia73 seveda sem mislila pozitivno,kako že rečejo ko ti srce peša dobiš spodbujevalnik,potem pa spet živš srčno življenje.Tako si ti,ti nas spodbujaš bodriš,tudi v naših slabih trenutkih najdeš dobro besedo.:rozica::rozica::rozica::rozica:

Seveda Anitka je pa življenje sreče.:angel:

pa pa

Tia

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.11.2004 5:47:49   
Bety
Doro jutro, moje soborke...:(

Jaz sem pravkar ojedla veeeeeeeliki krožnik sarme...:ups::ups::ups:..lačna sem kot volk...

vsi izcedki so izginili in nobenih krčev ni več...prejšnji dan sem polizala toliko C vitamina, d sem dobila drisko...;)...vse za otročička...:angel:

In ob 9.h se moram narisati v bolnici, da ponovijo krvne teste in UZ...beta HCG mora biti 2-3x višji...če ne, potem zagotovo gre za nekaj hudega...izvenmater. ali nepravilen razvoj ploda...in plod bodo iskali...:duda:...

Sem se že sprijaznila z mislijo, da sem naredila vse, kar je v mojih močeh in usodo moraš sprejeti takšno, kot je...8)...:((:((:((:((:((:((:((....

Najhujše je, ker izvide moram čakati cele 3 ure... ta čas, pa ne moreš kar sedeti v miru...

NENI, držim pesti za tvoje :duda::duda::duda: in ko se konča ta evforija, gremo na :kava:...
BAMBI, končno si med nami...Božiček prinese veliko čudežev...:love::duda::love::duda::love:...

Vsem drugim, pa držim pesti za :duda::duda::duda::...

LP

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.11.2004 6:50:04   
Anitka
Dobro jutro moje dame!

Dragi je odšel v službo, jaz pa pred službo na RR:)-:)-:)-

Sem vidla, da se je vrnila GEA 1. Kako lepo, moram priznati, da sem jo že zelooooooooo pogrešala.:rozica: Sem vesela, da si spet tu.

Pa naša BAMBI:rozica: Sem že misla, da nam je kam ušla 9nebesa ;) Bambi ne delat preveč, mal se šparaj.

Pa PIKAPOLONICA se nam je oglasila. Kako lepo. Veš draga moja, ti kar uživaj v 9nebesa bomo kmalu tudi me, če nam prej ne pobegneš ;)

BIBA 77 ne bit preveč žalostna. Zavedaj se, da nič ni večno in kmalu boš tudi te spet v ljubi Sloveniji. Do takart pa še dobro, da so računalniki. Imej se skrajno lepo!

PI ???????????????????????????????????????

PIA 73 ahoj ti naš spodbujevalnik ;) Pa veliko sreče s Klomifenom. A se še spomniš moje obljube? Da bom tudi jaz odprla novo temo, ko boš ti srečka :nosecka: ? In veš odprla jo bom, ne glede na to, če bo dovoljeno ali ne. Pravila so zato, da se kršijo!;)

PIKA 74 uživaj v Sarajevu in kmalu natipkanje :ups: tole pa ni slovenski izraz ;)

NENI grej tvoje malčke palčke, počivaj in se že veselim :modri::roza:

KOALA saj res kako je kaj s poroko? A se dobimo na :kava: da naredimo kak planček?

Hej TIA, hvala na komplimentu. Veš ti pa si tudi naš :angel: kateremu želim čimprej :modri::roza: Upam, da greš v 9nebesa še to leto.

BETY dober tek in :miska::miska::miska::miska::miska: da v bolnii dobro opraviš.

KLARISA ku ku, kje pa si ti?

Tako za dobro jutro bo to vse, o najini obletnici pa po službi! Pa da samo namignem - imela sva se lepo.

Anitka:metulj:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.11.2004 7:51:46   
simonas
Pozdravljene punce!

Nisem pozabila na vas, le časa ni bilo, da bi se oglasila. V službi se selimo, pa se vse živo dogaja in imam čas le tu in tam pokukat na forum.

ČESTITKE VSEM :nosecka: IN :miska::miska::miska: ZA VSE, KI JIH POTREBUJEJO...

Moje :hudicek:M še ni. Ne pričakujem je v petek in močno upam, da ne pride. Sicer sem včeraj delala Romed, ker seveda nisem mogla premagati radovednosti in je bil na žalost negativen, vendar pa še imam rahlo upanje, ker je bilo malo prehitro in ker ni bil jutranji urin. Kaj pa ve mislite???

Sicer pa nimam nobenih znakov ne za M in ne za :nosecka:, tako da nimam pojma kaj si naj mislim... samo upam...

Lep dan vam želim!

Simona:muca:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.11.2004 7:59:20   
pika74
Dobro jutro bejbike,

Kako ste kaj?
Jaz sem se nocoj kar fajn naspala. Včerajšnjo noč sem bolj slabo spala zaradi bolečin po HSG. Pa včeraj me je močno špikalo v levem jajčniku (al zarad HSG al pa zarad ovulacije). No, danes zjutraj sem 100% bolje:bravo::sloncek::kuza::zajcek:.

Zdaj se pa samo še mal stuširam pa še kej spakiram, pa mogoče še kej za šolo nardim. Pol pa ob 11h odrinem v službo. Potem imam pa ob 2h let in se vrnem spet v soboto popoldne nazaj.

Lepo se mejte, pa velik :sloncek::sloncek::sloncek:, da bo več šans za :modri::duda::roza:.
Pa čimveč smeha in dobre volje8)8).

Pa en kup :pujs::pujs::pujs::pujs: za srečo in nehajte že enkrat :zaspan::muca::zaspan: - ura je že skor 8!!!

Dejmo hop-hop-hop:)-:)-:)-.

Lp,
Pika74

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.11.2004 8:34:02   
koala
Ku ku punce!
JA najprej glede poroke, je še vse v zvezdah, pravzaprav v rokah šefa mojega miškota, pa nebom vedla do 31.12, ja silvestrovo bo zame ali :sloncek: :sloncek: ali pa :(( :(( :(( :((, pa upam da prvo, drugače bo celo leto zanič. Torej če se ne dobimo prej po novem letu sigurno, saj bo potrebno skovati načrt!
Moram pa povedati, da me prsi že 4 dno bolijo ko zmešane, samo se je včeraj prikradel izcedek, ki ne mpomeni drugega kot prihod tetke M! No naj le pride, samo da bo šla, pa da čimprej opravim preizkave!

Koala

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.11.2004 10:18:04   
neni
Zdravo punce!
Lepo pozdravljene Bambi in Gea. Spet smo v paketu. In spet bo živahno tukaj. Edino Piko bomo izgubile za 3 dni in ne vem, kdo bo sedaj pozitivno gledal na stvari. Se bomo morale kar potrudit.:love:
Ja pa še Anitka, naš :angel: je še vedno tukaj. Anitka prosim takoj sporoči, ko se ti Bojana 26 oglasi. Tudi jaz :miska: za njeno :duda:.

Bety, dobro opravi v bolnišnici, boš videla da bodo vrednosti hormonov ta prave, ti pa :nosecka:. Poleti bomo pa obe že mamice, pa GoYa tudi. Bomo imele prav posebno mesto v Po, kjer se bomo dobivale.

Pia, ti se nekam nepremišljeno prijavljaš za varuško. Kaj pa če te jaz vprašam? Z mojimi :duda::duda::duda: ??? A ha, pa sem te prestrašila ;). Pa še s tvojim fantkom boš kar cel vrtec imela, jaz si bom pa privoščila z mojim možem eno bandanje čez celo noč!

Koala, ti pa kar nič ne bodi žalostna. Sicer ne razumem, zakaj mora njegov šef odločat, če se bosta poročila. Boš videla, da boste uskladili termine. Mogoče bo treba kakšen kompromis sprejet, pa bo. Na koncu se vedno uredi tako kot je prav, ni treba bit žalostna že vnaprej. :)- :kuza:
Pa veste kaj sem ugotovila, da nas je večina ta starih že na preiskavah, to pomeni, da bomo prav kmalu tudi to dale skozi in potem v 9nebesa :bravo:

Lep dan Neni

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.11.2004 10:36:01   
biba77
Pika74 imej se skrajno lepo in dobro si oglej teren, da bos mi znala svetovat. Jaz bom tja sla sicer poleti (nekje junija), pa vseeno!

Ostalim pa hvala za tolazilne besede. Ne vem, kaj bi brez mojega lubija, ki mi pridno maile pise, in brez vas. Ta "za nas" tema ni vec samo glede zanositve, temvec res za stvari, ki nam v zivljenju olepsajo ali otezujejo dneve. Hvala vsem, se enkrat, za vso podporo, ki sem jo vedno od vas dobila. Zlate :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: ste!!!

Ja, tukaj je tako bolj cudno vreme, samo je se kar vzdrzno. Ne dezuje in ljudje so prijazni. Slovensko se sicer ne morem z nikomer pogovarjat, lahko pa poslusam radio city preko neta in pisem. :)

Preko vikenda sem nameravala it malo po trgovinah. Koliko stevilko Miki-miska zokenckov (dokolenk, nogavic) naj poiscem? :)-:)-:)- 37??

Ja, javite se se kaj!

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.11.2004 11:36:43   
bambi
Halo, halo, me slišište drage....

Tako, jaz sem danes zjutraj mojega dragega pospremila v bolnici in je sedaj že na operacijski mizi.... sem kar malo živčna. Pa tako je bil bogi :((:((, saj veste kakšni so naši moški, ko morajo po inekcije itd....

Anitka, porkamadona, nič nam nisi povedala kako je bilo včeraj z dragim???? Si še zdaj v 9nebesa a ne??

Bety, me je skoraj kap ko sem videla, da že ob 6h zjutraj ješ sarmo.... kljub :duda: si pa res rekorderka. Nič se ne bat, danes boš izvedela, da je tvoja pikica super, samo je pač mičkena in je niso videli, mogoče pa je že zdaj malo žleht in se je skrila....

Neni, kako kaj počutje???? Se ti že katere stvari luštajo??? So joškice napete???? Zdaj nam lahko iz prve roke poveš kakšni so znaki v zgodnji nosečnosti....

Tia, kdaj pa vidva z dragim :sloncek::sloncek::sloncek:, če ga ni doma, ko ti prideš iz službe?????

Gea1 a si ti že dobila M??? JAz mislim, da bo kar dovolj, če počakaš na prvo M, potem pa kar v akcijo....

Biba77, boš videla kako bo čas hitro minil, če pa boš šla še po trgovinah, tjaaaaaaaaaaaaaa, pol pa tak in tak..... Jaz v tujini to delam najraje, letam po trgovinah, samo moja denarnica je jezna ;)

Čujte punce drage, kaj se to pravi, da se srečamo komaj po novem letu? HALOOOOOO; veseli december je pred vrati in jaz sem za, da se vidim že takoj na začetku decembra. Ste za??? JAz sem dolžna še slike iz poroke :)-

Tako zdaj pa grem malo na delo, upam da bo z Bojano26 vse vredu. Uboga reva, točno vem kaj prestaja....

LP Bambi

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
4.11.2004 12:20:48   
pika74
Bejbike,

Še zadnjič, čez 10 minut gremo na Brnik - pa držte pesti, da ta bosanski avijon ne pade dol:)-:)-:)-.

Lp,
Pika74

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
4.11.2004 12:22:38   
neni
Držim :miska: in se ti smejim.:)
Pridi čimprej nazaj :((

lp Neni

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
4.11.2004 14:00:50   
Pia73
:rozica:Halo bejbike!:rozica:

Jaz sem danes doma, ker je moj :) bolan. No,če povem po pravici, sem bila par ur v službi, saj vese kako nepogrešljive smo,...:)-:)-:)-
No, vidite in tu je dobra plat tega, da dela mož popoldan, se zamenjava pri varstvu :) , ko je bolan,.. Prav vsaka stvar je za nekaj dobra, le da za nekatere stvari, ki so se mi zgodila še zdaj ne vem zakaj so dobre,...:zmeden:

Sicer, pa joj, neni,...:duda::duda::duda: Tale mora biti pa huda, veš. Moja sestra ima :duda::duda: pa je že naporno, tak da :)-:)-:)- . OK zmenva se, ko hodijo ti jih tudi kdaj vzamem! Sam ponoč pa sam, ko bodo spali celo noč, pa vsi trije, pa hišo moram kupit, da jih bom lahko kam dala,... :)-:)-:)-:)-:)-
Tole bo pa komplicirano za uskladit,...
Veš, če imaš :duda::duda::duda: ti pa pripada ena ženska preko zdravstva , da ti čink pomaga. Pa jaz itak ne dvomim, da se boš ti vse pozanimala,...

biba77, seveda smo v mislih s teboj, še bolj pa se nam smili tvoj mož,....kje pa si doma, če bo katera imela kaj časa, da ga gre malo razvedrit??? :)-:)-:)-:)-:)- Ja prav imaš, Pika74 ima štev. noge 37! :)-:)-:)- Ti pa res nič ne pozabiš! :bravo::bravo::bravo:

Pika74, pa je sedaj že v Sarajevu,... Sigurno nas že pogreša,........:kuza::kuza::kuza:

Anitka, čakamo na poročilo preživljanja obletnice,...:metulj:

Tia a ti pa spet delaš, reva boga. Vzami si čas in skoči domov na :sloncek::sloncek::sloncek:

Punce, bodite zdrave!!!

LP Pia73

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 23
4.11.2004 14:33:16   
bambi
Evo, sporočam vam, da je moj dragi prestal operacijo, se mi je že javil in komaj čaka da pridem k njemu. Malo je še omotičen. Tako, drage moje, zdaj letim v trgovino, da mu kupim, kar se za v bolnico pač spodobi - soke in sadje ;) in potem na juriš k njemu..... :sloncek::sloncek::sloncek: No, pa da ne bo kdo narobe razumel, vrgla se bom res na njega, ampak ga bom samo polubčkala... 9nebesa

Lepo se imejte in se jutri zopet pišemo.

Kaj Anitka ne misli povedat kako je bilo včeraj???? Mogoče pa je reva tako utrujena od :sloncek::sloncek: včeraj ;););)
Pa da ne bo Anitka jezna, ker smo tako radovedne....

LP BAmbi

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 24
4.11.2004 14:50:51   
biba77
Pia73!!!
A tako?!? Ti bi sla mojega tolazit... Cakaj, cakaj, saj bom jaz prisla nazaj... Bom uspela izbrskat, kje te najdem, pa ti bom sprasila take :hudicek: misli iz glave! Ce rabi tolazbo, se bo pac moral potrudit, da pride za mano!! 8)8)8)

Ja, stevilko 37 sem si zapomnila, samo da so bili zokencki za Piko74, pa ne. Koklo pa je Pika visoka? Mogoce pa najdem kake nogavice z Miki Misko?!? :)-:)-:)-

Bambi, kak je tebi lepo. Zdaj lahko gres k njemu in ga cartas in "revez se pobegnit ne more". :)-:)-:)-:)-:)- Salim se, ti ga kar potolazi malo. Saj bo hitro ok.
Glede shopinga pa je tak, da jaz nisem ravno neki tip, ki rad hodi po trgovinah. Ce kaj iscem, potem grem in iscem, dokler ne najdem. Drugace pa nimam veselja po trgovinah hodit, da si pasem oci. Rabim pa menda tudi nic ne, trenutno. :zmeden:

Ja, mi pa imamo soncka zunaj.
Studiram, ce bi malo prej pobegnila iz pisarne, da imam kaj od dneva, samo potem se taaaak vlece do spanja, da ne vem, kam se naj dam... Bom menda kar skozi okno soncka gledala in se cez vikend setala...

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...

Kdaj greste najraje na dopust
Spark

pozimi (7%)

poleti (85%)

ne morem se odločiti (7%)

Število vseh glasov: 260

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!