|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za nas (127. nadaljevanje)
22.10.2004 7:10:19   
Anitka
D:rozica:O:rozica:B:rozica:R:rozica:O:rozica: J:rozica:U:rozica:T:rozica:R:rozica:O:rozica:!:rozica:

Punce petek je!!!!!!!!!!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Letim v službo. Danes imamo srečanje z deki in babicami, pa moram malce pohitet. Ob 18.30 imam jogo v poznih večernih urah pa nas čaka KLEPET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lEP DAN,

Anitka:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
22.10.2004 7:27:05   
meeryana
Dobro jutro v petkovo jutro tudi z moje strani ;)

Kako ste kaj spale? Jaz bi šeeeeeeeeee :zaspan:
Celo pot v službo sva se pogovarjala, kako bova pa jutri RES spala do kosila....čisto na koncu sva se pa odločila, da greva zgodaj zjutraj v Avstrijo....Hehehehe, pa bova v nedeljo spala.

No, naj vam sporočim, da v lekarnah nimajo čaja iz krvomočnice. Je žel moj zlati možek vprašat. Ampak je pa rekla, da v kakšni zeliščni ali domači lekarni pa zna bit.....Bom še malo okoli po MB pogledala, pa sporočim ;)

Danes pa je peteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek.....kak faaaaaaaaajn.........lepo delajte punce, Anitka, sprosti se na jogi, pa lep večerni klepet ti želim :kava:

Pozdravček vsem RR-ovkam.......:sloncek:, pa na čimveč :modri::love::roza: čez vikend!!! :sloncek::sloncek::sloncek:

M:zajcek:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.10.2004 8:07:29   
simonas
Dobro jutro!

Pa smo se prebudili v deževno jutro. Tu pri nas lije kot iz škafa. Zjutraj sem se čisto nabliskana pripeljala v službo, ko se vse tako odbija od ceste, ki je mokra...

Odločila sem se, da se vam še malo javim preden se zakopljem v delo, ker potem ga tako prej šibam iz službe, saj imam predavanja v Celju, kjer bom prečepela celo popoldne:(...

Moji čudni občutki so se prenehali;), tako da me nič več ne špika in boli. Le neka kronična utrujenost me še daje. Samo bi nekaj dremala in spala... :muca:

Malo sem površno brala in ne vem kdaj ima katera poseg, a vem, da se bo vse srečno izteklo in upam, da kmalu berem čim več novičk o novih :nosecka::nosecka::nosecka:.

Mi bomo še tudi pridno :sloncek::sloncek::sloncek: naprej, da spravimo kako štručko v pečico... vam pa tudi želim čim več prijetnih trenutkov in lepih novičk, pa se beremo v ponedeljek!

Simona :muca:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.10.2004 8:37:55   
Neža81
Jutro!

Jaz pa danes delam do enih, tak ko ponavadi v petkah, potem imamo malico - šef časti, ker ima rojstni dan, ob treh pa letim v Celje na predavanja in sem tam do osmih zvečer... jaoooooooooo

Pa ravno danes ko je tako tužnov vreme, morem it jaz na predavanja :zaspan::zaspan::zaspan:.

No zvečer pa grema s kolegico na drink, potem pa domov na digi dagi z mojim .... :)-:)-:)-

Lp Neža

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.10.2004 10:25:26   
tinkamiška
Da se še jst oglasim. Danes sem pa doma in sem spala do zdajle:muca:. Sem pa imela ene butaste, tak da sem morala še kar malo posedet in odtuhtat do konca8)

Jutri greva z možekom v MB, greva na kosilo, ne vem še kam. Baje, da je v Novem svetu fajn. A ma katera, ki je iz MB kakšen drug predlog?

Zdej nas je pa spet nekaj od katerih je packa:hudicek: ravno šla in bomo spet začele:sloncek::sloncek::sloncek:. Hm, meni se zdi kr malo hecno, smo kot eni sezonski delavci:)-:)-

Vse lepo pozdravljam!!

Tinka

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.10.2004 10:47:49   
Eva*
Jaz zelim vsem cim bolj :sloncek: vikend :)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.10.2004 11:12:11   
biba77
tinkamiska, halo!
Meni osebno je v Novem svetu kar vsec. Res je, da je nivo postrezbe malo padel (res malo), samo hrana pa je se vedno zelo dobra. Midva se vedno rada greva tja.
Dober tek.
:miska:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.10.2004 11:18:48   
Donja
Samo predlog, če imate radi srbsko hrano je fajn Gala žar na Lentu, pa Vila Rustica v novi vasi (drago ampak dobro), Pec v Selnici ob Dravi (proti Rušam).

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.10.2004 11:50:50   
tinkamiška
Punce hvala za ideje kam papat. Bova morala zdej malo preštudirat:).

Lepo se imejte!!!!

Tinka

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.10.2004 14:38:51   
Anitka
Hoj punce!

Evo mene, sem zmatrana :zaspan::muca: da bi šla najraje spat.

Kako ste pa kaj ve v tem turobne vremenu? In kje si ti BAMBI? Včeraj zvečer sva se SMS-ali pa je rekla, da gre danes delat in pa na RR-jo. Upam, da nisi spet v postelji.

MEERYANA ti pa ne zapravi preveč v Avstriji, da ne bo zmanjaklo za voziček.;)

TINKAMIŠKA dober tek vama želim.

Grem zdaj malo počivat in zvečer se itak slišimo :kava: in upam, da me prej ne vrže v posteljo :muca::zaspan:

Pa pa,
Anitka:metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.10.2004 9:29:48   
koala
KUKU punce!

Ne nisem vas pozabila in tudi zapustila ne, samo imam dela čez glavo, tako da ne vem kje se me glava drži.

Vidim da je na RR veliko novega, tudi nekaj nosečk!! Čestitke!!

Gea pa tudi tvoja žalost me je obiskala! Drži se prijateljica v mislih sem z teboj!!
Tia zate velja isto!! :angel: :angel: :angel: za vaju!

Anitka tebi vse naj naj za HSG!

Bambi a si bolna? Čajčke pa kak objem tojega možeka pa bo!! Aja zdaj so tudi znanstveno dokazali da kurja juhica pomaga pri premagovanju prehlada, tako da uživaj!!

Jaz sem OK veselo hopacupamo tako da bo kar bo!!

LP!
Koala

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.