ronja
|
Hehe, jaz ti lahko povem en razlog: odstavljanje od dojenja... ko ponoči vstaneš, da bi nazaj uspavala svoje dete, te bo zavohala in ne bo hotela nazaj zaspat, dokler je ne podojiš. Oči to lahko naredi, ker ne diši po mleku... Sploh se mi pa zdi, da niso tako nepomembni, kot se jim pripisuje - vsaj fajn moški ne... Jaz ti rečem, da bi brez svojega očeta ali pobegnila od doma precej pred polnoletnostjo ali bi se pa ubila (pa nisem mela tako grozne mami, ampak vem, da sem ga rabila). Evo, če grem po tvojem seznamu: - Sicer pa se mi zdi recimo umetna oploditev precej klaverna izbira proti naravni poti, če ti je dano, da lahko dobiš otroka po naravni poti in nisi lezbijka. Otročke delat je ja luštno! Šarjenje z raznimi cevkami spodaj pa ne glih... - Preživimo lahko same, ampak jaz recimo lahko grem zdaj delat za 4 ure (kar je precej lažje za najino punči), ker sva dva in bo nekak zneslo (bolj na knap, ampak bo), sicer si pa s 400E plače ne bi mogla tega privoščit in bi lepo morala delat 8 ur... (pa mam diplomo pa še kaj;) - ja, res lahko za vse koga najameš, vendar je vprašanje, če si to finančno lahko privoščiš... Jaz bi si bolj verjetno privoščila par priročnikov in sama naredila;) Pa včasih je še važno, kdaj se kaka stvar naredi: če moraš umaknit sosedov avto, ki te je zaparkiral, ko si ti na poti na zdravniško kontrolo za tamalo, potem ti to, da bi nekdo prišel čez 2 dni umaknit tisti avto bolj malo pomaga... če pa imaš enega močnega dedca, pa rečeš še enemu sosedu, pa si pravočasno na pregledu;) - glede vzgoje jaz zase vem, da ne bi bilo dobro,d a bi bila samska mami - sem preveč khm - kako bi temu rekla - popustljiva... Po moje bi jih čisto preveč razvadila. Otroci rabijo očeta, da pretrga popkovino - dobesedno in v prenesenem smislu (pri nas v primarni družini je bilo sicer obratno, ampak v tem primeru pa pač rabiš nekoga, da te razume, če to že ni mami;) - pa ne vem za vas, ampak jaz enostavno včasih rabim time out. Da lahko porinem dete njemu in grem - karkoli, plavat, bruhat,... kar pač rabim Skratka, po moje je to tako kot z vsemi ostalimi dobrinami, recimo elektriko: saj se da preživet tudi brez, je pa nedvomno lažje in bolj udobno z. Dokler je vse v redu napeljano in te ne strese, seveda;) Tehnično je mogoče, je pa neudobno... Pa tudi seks ni ravno za odmet - saj ne rečem, da ga ne moreš met brez moških in ker še nisem probala, ne morem sodit, kakšna je razlika, ampak kaj pa vem, jaz se temu ne bi kar odpovedala (zato pa nisem nuna ) Sicer nisem z mojim ljubim zato, ker brez njega ne bi mogla funkcionirat, ampak zato, ker mi je z njim lepše. Čeprav včasih res ne vem, kako bi funkcionirala brez njega... Kadar mi je slabo, pa se mala oglasi in zahteva svoje in hoče pes it nujno ven, tisto sekundo, sicer se bo polulala... No, res je pa, da brez njega ne bi bila noseča in mi ne bi bilo slabo In res da večina samohranilk nima psov...
|