|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za izgubit nimate nič
13.1.2005 19:59:22   
spella
Mogoče malo vraževerno, ampak, jaz sem probala :sloncek:, tudi na dan ko naj bi bila po luni najbolj plodna. Kdo ve mogoče pa je glede lune tudi nekaj možnosti. Jaz bi morala namerč imeti O 23.12, vlječljivo sluz sem pa imela 21.12 - na dan, kot sem izračunala za največjo možnost zanositve po luni.

In ker sem vam obljubila, da če mi bo uspelo, vam zaupam "recept";););) si preberite

http://www.astradamus.net/x-jonas.htm

Potem sem pogledala v kateri luni sem bila rojena in kdaj bo ta luna v tem mesecu:

http://www.stardate.org/nightsky/moon/

v desno polje vpišeš mesec in leto rojstva - daš GO, nato pogledaš kakšna je bila luna ko si bila rojena (a je to 2,3... dni po prve krajcu ali polni luni..), nato pa greš na letošnje leto in mesec in pogledaš, kdaj bo zdaj tak položaj lune...

Meni je uspelo, mogoče bo tudi vam, nimate kaj izgubit. Zagovarjajo namreč, da lahko na ta način zanosiš tudi med M.

Ne imejte me za noro, ampak ker je meni mogoče ravno zaradi tega uspelo, vam vsem želim, da bi se mi čim prej pridružile na zgornjem forumu.

Lp Špela:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Za izgubit nimate nič
13.1.2005 20:03:30   
Pia73
spella hvala za trud,...

Meni sta se navadna in lunina O zelo dolgo pokrivali, pa ni uspelo,... Upam, da bo pri vas drugače,...

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Za izgubit nimate nič
13.1.2005 20:47:32   
anajmad
ja letos se najbolj splača:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: vsaj zame,tam po 10.v mesecu,ko dobim plačo:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-.
en lp:morje:D.

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Za izgubit nimate nič
13.1.2005 20:49:39   
Pia73
:)-:)-:)-:)-:)- damjana ta ti je pa dobra,....:)-:)-:)-:)-:)-

Kak je lušn, ko je fajn,.....

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Za izgubit nimate nič
13.1.2005 20:55:55   
miska2004
Hvala Špela, definitivno nimam kaj za zgubit!
Je pa zanimivo, da je luna enake oblike iste dneve (npr. pri meni med 13. in 15. dnem v mesecu - sem pogledala do vključno aprila). To je sicer kakšen teden kasneje, kot bi morala biti O pri meni (po pravilih), ampak glede na BT je nimam po standardu, ampak par dni do en teden kasneje).
Tko da zna bit da drži:metulj:

Vsekakor za poskusit, hvala še enkrat :rozica:

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Za izgubit nimate nič
14.1.2005 7:24:37   
Špelka
No, za poskusit seveda je! Zanimivo - O naj bi imela ta mesec v sredo ali četrtek. Moj krajec mi kaže v soboto in O tudi danes (petek) še ni! Zna bit, da je kej na tem! Hvala za trud, Špela soimenjakinja!

Lepo nosečnost ti želim! :):rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.