|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za intermezzo...
24.6.2005 11:17:13   
Mijavček
Sej vem, da ne paše sem, ampak vseeno... :ups: (sej sem isto vprašanje poslala tud na NV.)

Eno vprašanje v zvezi s poroko; čez 3 tedne je najin dan D in danes so me sodelavke in sodelavci tako presenetli, ker so mi zaradi dopustov danes, ko smo še vsi na kupu že dali darilo in eno takoooo lepooo pesmico.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Bila sem tako ganjena :((, da sem njaprej spustila eno solzico, potem, pa se mi je kar v glavi malo zavrtelo.:zmeden:

In sem se začela spraševati... če sem že zdaj bila čist v razsulu od čustev, ganjenosti...kaj bo pa potem šele na poroki... a bom kar skup zlezla? :zmeden:

Zdaj me pa zanima, če kakšna ve, a je katera nevesta že imela take nevšečnosti, in kaj se lahko proti temu naredi preventivno?

mal sem se ustrašla:zmeden2:

Lp Mijavček:muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Za intermezzo...
24.6.2005 11:31:38   
Anonimen
Čisto zares priporočam da kašnega takratkega stegneš:)-:)-Samo ne pretiravaj, da se ti jezik ne razveže in začneš delat bedarije ali pa da se "odmajaš" do oltarja:)-:)-:)-.Poznam veliko nevest, ki so se tega poslužile in je vedno bilo prav narejeno.

Pa veliko sreče v zakonu:pujs:.

Srček

(odgovor članu Mijavček)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Za intermezzo...
24.6.2005 11:42:07   
emaa
Mijavček ni sile, se ti toliko dogaja, da ne zlezeš vkup, jaz nisem bila jokava, samo lebdela sem kot na oblakih cel dan, je bil res najin, je pa moja svakinja na svoji potočila marsikatero solzo, pa se ni nobenemu zdelo nič čudno, sta s svojo mamo jokale, tako dad ni sile, se od sreče malo pojoka, pol pa takoj naprej, ni časa za silen jok, če boš pa brez besed ostala, pa nič novega, ganjenost, ni kaj.:bravo:

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Za intermezzo...
24.6.2005 12:36:56   
anadejka
Jooooj Mijavček a veš da je mene tut to full strah,k sm tut full čustven člouk.
Ampak po moje so to sam tisti strahovi "kaj pa če" .Jest mislm da nima it kej narobe in tut teb se ni treba bat,ker bo ves čas tvoj :love: čisto ob tebi in bo vse uredu.

Lepo poroko ti želim,srečnica ti jo imaš res že prau kmal,pa srečen in ploden zakon!!!!!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Za intermezzo...
24.6.2005 13:37:32   
GoYa
Oh, jst sem tudi bolj cmerave sorte. Ko pomislim na kaj žalostnega iz preteklosti sem kar :((

Ampak na poroki pa nisem niti ene solzice potočila. Ne vem, zakaj bi jo. Saj to je srečen dan. Vem, boste rekle solze sreče, sam jst nisem. Pa sta moja mama in tašča imele obe solzne oči na obredu. Pa še teta od mojega hubija bubija, jst sem se pa sam smejala.

Sploh nisem pomislila, da bi se jokcala, pa sem tudi čustvena rakica.

Držim pesti, da bo vse ok, pa tudi če bo kakšna solzica, bo solzica sreče ;).

Uživaj na poroki :rozica:

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Za intermezzo...
24.6.2005 13:55:38   
Suana
mijavček,tudi če boš jokala boš od sreče pa če te vidijo vsi to ni nič narobe.potem jim boš dokazala da si res srečna in da je tvoj dan na katerega si nestrppno čakala .solza sreče naj ti poteče in še srečnejša boš pokaži jo vsem in naj te ne bo strah.imej se lepo na poroki uživaj ,kajti ta dan bo samo vajin:love::love::love:zato in ne preobremenjuj se z tem.bodi srečna in naj bo tvoj zakon poln razumevanja in otroškega joka.
:sloncek::rozica::sloncek::rozica::sloncek::rozica:
:rozica:LP Suzana:rozica:

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Za intermezzo...
24.6.2005 14:17:22   
Mijavček
:bravo:hvala za lepe želje... ful ste prijazne :bravo:

U bistvu me jokanje ne skrbi, to itak vem, da paše zraven, sam danes sem se ustrašla, ko se mi je začelo vrtet, ko so mi sodelavci čestital, da bom na poroki pa kar v nezavest padla.

Lep dan še naprej
M:muca:

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Za intermezzo...
24.6.2005 16:04:08   
Tina76
ZA mene je bil moj poročni dan nekaj najlepšega in sem se ful dosti smejala. Bila sem tako..... zelo... SREČNA. Vse mi je bilo tako lepo. Nisem imela časa pomisliti na kakšne nevšečnosti. To je bil moj dan in vem da sem kar žarela. Nisem si dovolila pokvariti tega dne. In leto dni po poroki še kar traja.......

To bo tvoj najlepši dan....če si boš takšnega naredila...its up to you!

LP

Tina

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Za intermezzo...
24.6.2005 17:02:59   
Pia73
Jaz tudi nisem jokala na poroki. Pa Sem bila SREČNA do 9nebesa:9nebesa9nebesa Pa ganjena tudi.

Sicer pa edino kar ti lahko priporočam, da uporabiš vodoodporen make up, za vsak primer,.... :)-:)-:)-

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Za intermezzo...
24.6.2005 18:29:09   
Pikapolonica
Vidiš, tudi jaz sem ena taka jokica, pa je kar nekako šlo. Edino v cerkvi sem se skoraj zlomila ko sva pred župnikom brala tisti tekst. Saj veš, v dobrem in slabem pa tko naprej... Pa sem se za sekundo ustavila, se pomirila in uspela speljati do konca.

Če se pa že zjočeš... pa kaj potem. To je tvoj dan. To je tvoja pravljica in ti si princeska.

Sicer pa, kaj pa če se bo zjokal tudi tvoj :love:. Moj se je. No mislim, solzice so mu prišle v oči ko sem prišla iz hiše. Tako čisto drugačna. Še sama sebi lepa....

Pa veliko sreče!

LP, :pika:

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Za intermezzo...
24.6.2005 18:48:13   
bambi
Ej, Mijavček resnično ti priporočam, da prej spiješ kakšen kozarček šampanjca ali kaj drugega (jaz sem celo 2)..... meni je šlo vse OK, zjutraj sploh nisem bila nič nervozna, ko pa smo prišli pred matičarja in je začel s svojim govorom, pa se mi je že nabiral cmok v grlu, tako sem bila ganjena, da sem seveda tudi zajokala in ko me je videl moj mož je tudi on dobil solzne oči..... najhuje pa mi je bilo, ko so mi čestitali potem starši...... ampak, naj te potolažim, to je nekaj čisto normalnega in večina nevest potoči kakšno solzo....

Jooooj, kar še enkrat bi se poročila, ko vse to podoživljam. Verjemi to bo tvoj najlepši dan, zraven tistega seveda, ko boš zagledala :modri: 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

LP Bambi

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.