Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Za babičin RD smo zrihtali majico s fotko 4.7.2006 16:13:04
|
|
|
|
Jančika_
|
Moja mama ima jutri rojstni dan. Ker ne morem bit ziher, da bom ravno jutri rodila njenega tretjega vnuka, kar bi bilo najlepše darilo , sem pobrala idejo tu na RR in smo ji dali naredit majico s fotko prvih dveh vnukov. In ker se spomnim, da je bilo okoli tega kar nekaj vprašanj (kje, pa kako hitro in za koliko), vam povem, kako smo to zrihtali v dveh urah. Medlo se mi je zdelo, da sem nekoč v eni fotokopirnici v Celju videla, da tiskajo na majice. Sem jih poiskala v imeniku (Copia Trade na Mariborski) in so mi povedali, da naredijo takoj (Foto Tabor recimo rabi za to 2-3 dni). Imajo svoje navadne bele majice, lahko pa majico prineseš s sabo. Prav tako prineseš s sabo fotko na CD-ju. Tako da smo naredili družinski sprehod v H&M, kupili lepo žensko majico (da ne bo hodila okoli v xxl beli plahti), se sprehodili še do omenjene fotokopirnice in v dveh urah od klica smo dobili frišno stiskano majico. Odtis stane 800 tolarjev, oni ti pa tam še sliko pomanjšajo ali povečajo, pač glede na velikost majice.
|
|
|
|
RE: Za babičin RD smo zrihtali majico s fotko 4.7.2006 16:34:34
|
|
|
|
Anonimen
|
O super. Kdaj bo pa v albumu?
|
|
|
|
RE: Za babičin RD smo zrihtali majico s fotko 4.7.2006 16:39:14
|
|
|
|
Jančika_
|
Se mi ne da kabla od fotoaparata iskat . Odkar ima Joe tanobel fotič in neke druge kable na svojem kompjutru, jaz sploh ne fotkam več, ker moram potem njegov komp zalaufat, da lahko kaj dol vzamem .
|
|
|
|
RE: Za babičin RD smo zrihtali majico s fotko 4.7.2006 16:55:00
|
|
|
|
Jančika_
|
No, sem pa našla na mojem kompu to isto fotko, ki smo jo dali gor napopat. Mi je ful luštna, tako da sem jo res dala v album . Zdaj si pa to predstavljaj na majici približno take barve, kot je ozadje na RR. Tamalo bitje je bratov 3-mesečni Janin.
|
|
|
|
RE: Za babičin RD smo zrihtali majico s fotko 4.7.2006 16:56:24
|
|
|
|
muki1
|
OOOOOOOOO Jančika, še malo pa ti je odklenkalo . Jaz že par dni tak po malem špijuniram po forumu, če te še ni zagrabilo . Good luck, velja?
|
|
RE: Za babičin RD smo zrihtali majico s fotko 4.7.2006 16:58:27
|
|
|
|
Jančika_
|
Hvala . Saj bom nekak javila, če ne drugače, bo Joe potem kaj napisal, ko bo prišel k sebi. Ampak se zna zgodit, da me boste še kar nekaj časa tule po forumu rodit naganjale .
|
|
|
|
RE: Za babičin RD smo zrihtali majico s fotko 4.7.2006 16:59:44
|
|
|
|
StBarbara
|
Super fotka
|
|
RE: Za babičin RD smo zrihtali majico s fotko 4.7.2006 17:23:30
|
|
|
|
Tejči
|
Lušna slikica Malo sem še po tvojem albumu brskala in imaš lepe slikice not (predvsem buši) aja, veš kaj sem spregledala: če veš kaj bo Vasja dobil: brateca ali sestrico?
|
|
|
|
RE: Za babičin RD smo zrihtali majico s fotko 4.7.2006 18:59:58
|
|
|
|
anitaz
|
Jest sem pa šla (kot ponavadi) gledat Zadnjih 20 albumov in vidim tole tvojo slikico...in mi ni blo nč jasn Kako sem lahko zamudila, da je jančika rodila Pa vsak dan na rr visim Šele zdej mi je jasno, ko sem temo prebrala No, drugače pa, luuuušna slikca
|
|
|
|
RE: Za babičin RD smo zrihtali majico s fotko 4.7.2006 20:02:43
|
|
|
|
Una
|
ful fajna fotka za na majico te morm prou neki uprašat: a si zihr, da bo samo Kajetan privekal na svet? Tvoj trebušček se mi zdi takooooo ogromen... pa brez zamere
|
|
RE: Za babičin RD smo zrihtali majico s fotko 4.7.2006 21:26:16
|
|
|
|
Jančika_
|
Če je še kje kakšen, se je prekleto dobro skril . Ja, samo en fant bo .
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?