|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za Pikapolonico bomo tudi držale pesti
5.10.2004 11:01:33   
Donja
Pikapolonica dobi jutri izvide, me pa bomo že danes držale pesti in mislile nanjo, da bo vse ok, kot pri Piki74.
Torej punce pesti skupaj.
Pikapolonica, če boš lahko pa nam javi kako je.:miska::miska::miska::angel::angel::angel::rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
5.10.2004 11:45:50   
tinka-pepa
držimo pesti in naj te čuvajo:angel::angel::angel:

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.10.2004 11:53:02   
pika74
:rozica:donja:rozica:, pa zate bomo tud držale pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:;).

:rozica:PikaPolonica:rozica: zate pa jutri ane:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:;).

Sej bo punce. Boste vidle, da bo vse OK.

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.10.2004 12:09:40   
Donja
Jaz sem imela pregled, zdaj pa čakam izvid, ki ga dobim konec novembra. Drugega pa še ne načrtujemo. Zaenkrat je prav tako kot je, čeprav ob prebiranju vsega o :duda: me kar mika. :)-

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.10.2004 14:54:08   
ninca
donja in PikaPolonica...za obe držim pestke :miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.10.2004 14:59:56   
ZARA
mi tud,mi tud drzimooooooo pestke...da bo vse ok!!

papa :rozica:

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.10.2004 15:57:57   
tinkamiška
Tudi jaz držim pesti!!!:)

Tinka

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.10.2004 17:23:58   
Anitka
DONJA:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

PikaPolonica:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Anitka:metulj:

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.10.2004 18:19:36   
GoYa
:miska::miska::miska: ZA OBE

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.10.2004 21:04:22   
Janeja

:miska::miska::miska::miska::miska::miska: za Donjo

in še en kup :miska::miska::miska::miska::miska::miska: za Pikapolonico.

Punce, vse bo OK, bosta vidle. Naj vaju in vse ostale :angel::angel::angel: pazijo!

Janeja:rozica:

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.