|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za Lu!
14.2.2005 11:36:47   
bivka
Si še doma???
Mogoče pa že cartate!?
Držim pesti!
Pozdravček, B
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Za Lu!
14.2.2005 11:40:51   
Špacka
Mene tud zanima, sam je zjutraj napisala da se nič ne dogaja, tako da bi blo to zlo hiter, mogoče pa držim pesti...
Bivka kaj pa ti?

Lp Špacka

(odgovor članu bivka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Za Lu!
14.2.2005 11:44:08   
bivka
Jaz tudi čakam!
Nimam čisto nobenih znakov! Lažni popadki so čisto prenehali! Mogoče je to le zatišje pred... he, he

(odgovor članu bivka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Za Lu!
14.2.2005 11:49:36   
Špacka
...viharjem:)-:)-:)- tud tko razmišljam, ker nimam še nobenih znakov.Me je pa 10 dni nazaj tako zvijalo, pa nekakšne krče sem imela, full mi je trebuh otrdel, sem mislila da bom šla že kar rodit, no naslednji dan pri pregledu in na CTG-ju pa ni nič pokazalo...

(odgovor članu bivka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Za Lu!
14.2.2005 12:36:20   
Lu
Sem še vedno doma. Nič ne kaže na kaj. Bomo videli. Je pa res zelo čudno, da me 24 ur non stop nekaj špika potem pa samo še na vsake kvatre. Bo že, kaj naj rečem. Že zdaj nama nagaja, :duda:

Seveda sporočim takoj ko se bo začelo kaj dogajat.

lp Lu

(odgovor članu bivka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Za Lu!
14.2.2005 12:42:47   
Venera
pozdravljene bodoče mamice!

Tudi jaz sem še kar doma, pa nič se ne dogaja. NAša princeska je ponoči taklo telovadila, da nisem mogla spat! Madona, potem pa pravijo, kako bi se naj otrok umiril pred porodom. Ja ziher! Naša že ne!:)-

Rok imam v sredo in če ne bo nič, potem smo dobili navodila, da moram na dan PDP ob 7h v porodnišnico. Čudno a ne, da tako zgodaj. Bom jutri preverila, če to res drži!
Sem pa ravno po radiu slišala, da so prepovedali vse obiske v bolnici, zaradi epidemije. Zdaj kako je s porodniškim ne vem, ampak še prejšnji teden, so dovolili na obisk samo očetom! Upam, da še to drži!

Kako boste kaj danes preživele Valentinovo? Meni po pravici povedano se nič ne da. Vedno sem si kaj izmislila, da sem presenetila mojega schtazija, letos, pa mi spolh ni, še za kuhat ne! Sem grozna, a ne?! :)-:)-:)-:)-:)-

Držte se še te zadnje dni, pa upam, da bomo vse hitro rodile!
lp
Venera

(odgovor članu bivka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Za Lu!
14.2.2005 13:14:51   
Špacka
Ne vem kaj mi je danes, kar čepim na internetu, pa RR... sicer sem pa tako sama do večera.
Venera se popolnoma strinjam s tabo, če se otrok umiri pred porodom, ne vem no potem še nekaj mesecev ne bom rodila:)-:)-:)- saj se hecam.

Valentinovo pa letos ne bo nič posebnega, sicer me je moj vabil na večerjo pa se mi enostavno ne da, kosilo bi še šlo čakat do večerje, ker se bom vmes stokrat najedla, ne vem se mi ne da... imava pa midva danes tud obletnico najine veze, se tolažim da bo drugo leto boljše.Venera nč met slabe vesti, letos imamo vsaj izgovor, da se nam ne da, pa mal se še narediš, pa skačejo kot nori okol nas;) moji hormoni so čist podivjali:)-

(odgovor članu bivka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Za Lu!
14.2.2005 13:35:36   
Venera
Ja imaš prav Špacka, malo se še naredimo......:)-:)-:)-:)-:)-
Je pa res, da od kar sem doma, nimam več take energije, kot sem jo imela še v službi. Samo iz enega kavča na drugega se prestavljam, pa tečna sem že sama sebi. Je pa res to čakanje, kdaj bo kaj, NORO!
Še vse mamice so rekle, da se jim je zadnji teden najbolj vlekel in da so si vse že pošteno želele, da bi rodile!
:)-:)-:)-:)- Kam nas veliki trebuhi, odvečni kg pripeljejo, da si želiš bolečin ob porodu!:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Za danes sem se že sprijaznila, da ne bo nič, glede na to, da še ni niti enega znaka!
Kaj čmo!

v.

(odgovor članu bivka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?