|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za Harmony, Life...
9.6.2006 20:22:49   
Anonimen
...me zanima če je že katera ponudila svojemu otroku to vodo in kakšna je bila reakcija? Kako dolgo ste jim kupovale Frutke (sokove) in kdaj ste jim začele dajati navaden sok - npr. pomarančni nektar, breskov nektar...
Stari smo 8 mesecev pa se mi zdi da bi lahko pil že kaj drugega tudi (poleg čaja seveda) ali se motimuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Za Harmony, Life...
9.6.2006 20:31:18   
April
Moj je do enega leta pil samo vodo ali bebe čaj. No večinoma se je še odžejal z dojenjem, saj čaja nikol ni spil več kot pol dcl. Zdaj za žejo pije še vseeno čaj, kdaj pa kdaj mu ponudim tudi sok iz kozarčka. Čisto vseeno kakšen sok, pač takšen, ki je tisti trenutek pri roki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.6.2006 20:35:35   
tina104
Naš v glavnem pije vodo. Sem pa mu že enih parkrat ponudila tudi Za harmony in life, ko navadne vode ni bilo pri roki. Po mojem ni nič narobe, če to občasno pije, pač pa se mi ne zdi primerno, da bi bila to njegova stalna pijača. Sokov mu ne dajem.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.6.2006 20:46:06   
tinatona
Hej!

Jaz mu Zale ne bi dajala, ker mi je sumljiva (pa jo jaz pijem dokaj redno). Ne dam mu je pa zato ker nekaj vsebuje da ne zmrzne. Mi imamo ponavadi pozimi na balkonu improviziran hladilnik in so nam pri -18 vse stvari zmrznile (še celo juha ki je slana), Za life pa ne. Tako da sem takrat rekla da mali tega pač ne bo pil.

LP Tina

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.6.2006 21:08:42   
SLAMlCA
Naš pa ni nič hotel piti. Doma smo imeli zbirko čajev, potem sem pa enkrat jaz iz flaše 0,5 l pila in je mali hotel imel pa sem mu dala očitno mu je full pasala in je pil samo to. Star ene 7 -8 mesecev. Na ta način je vsaj spil kej tekočine. Bolje to kot nič. Danes pije breskvov gosti sok ali pa sok iz iztisnjenih pomaranč poleg vode.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.6.2006 21:11:37   
Maleal
Zala je najslabša voda,totalno neprimerna za otroke,poglej si malo v iskalniku,je bilo že dosti debat na to temo.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu SLAMlCA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.6.2006 23:09:46   
via_2
ko smo imeli (beri: pozabili) Za life nekaj dni v pregretem avtu, se je v flaški naredila nekakšna plesen. zato je svojemu malčku ne bom ponudila. 

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.6.2006 12:54:18   
dory
Zala je najslabsa voda in baje dolgorocno tudi povzroca raka....tolk sem prebrala..sej zato pa ji dodajajo arome in jo sladijo,ker je baje ogabna po okusu pa se smrdi....

ceprou je meni tale symphoni ful dobrauser posted image

(odgovor članu via_2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.6.2006 12:57:18   
Marogica
Otroku se ne bo nič zgodilo, če mu daš to ali podobno vodo za pit, vendar ne redno. Če spije kakšen požirek, dva, se svet ne bo podrl. Mi pa vseeno dajemo raje kar navadno vodo ali jabolčni sok, mešan z vodo. Kadar pa mene vidi, da pijem vodo z okusi in bi rad naredil kakšen požirek iz kozarca(veliki fant, jauser posted image ), mu pa tudi dam. Ne kompliciram.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.6.2006 17:57:46   
pikica123
Kašen požirk ali dva nemoreta škodit. Sam je pa res, da je ZALA poden od vode. Pred kratkim sem delala en poslovni načrt in smo ugotovili,da je skor voda iz vodovoda boljša za pit.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.6.2006 21:05:41   
KODA
Jaz sem pa slišala,da vsebuje ta voda preveč maščob.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu pikica123)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.6.2006 6:48:12   
StBarbara
Naš ima ful rad zalife. Prvič pa sem mu jo dala za pit nekje pri 9 mesecih, ker se je prej itak večinoma dojil.

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.6.2006 7:49:17   
KBM
Naša čajev ne mara in pije samo vodo - obožuje jo,ko pije iz kozarca kar vriska zraven stara je 8 mesecev!!

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.6.2006 10:55:28   
asso
Najboljši je Za Symphony - jaz ji dam vse kar "hoče", včasih pije čaj, včasih samo vodo, včasih sok mešan z vodo...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.6.2006 11:42:21   
Geja
Moj Nejc (2 leti) pije samo Za Harmony... pa mamica tudi...

čau,čau
Geja

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.6.2006 21:21:10   
Pajaca
Zadnjič sem pila za life, pa mi je pograbil kozarec z obema rokama in nesel k ustom s takim navdušenjem, pa jo je mal popil pa kaj čmo. Pa enkrat nam je zmanjkalo čaja in smo mu dali eno tako vodo...... da bi pa to redno prakticirala se mi pa ne zdi fino. Tavelka pa itak pije to kar mami tko da če greva kam ven je to večinoma za life...

(odgovor članu Geja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.6.2006 22:42:15   
KIRA
moja starejša je imela krče, ko sem ji mleko delala z vodo iz mestnega vodovoda (iz pipe). kaj vse poleg klora je blo not, sploh nočem vedet. ko sem to preštimala, sem ji začela dajat IZVIR. krči so TAKOJ prenehali. ko je mal zrasla sem nehala - tam nekje pri 8 mesecijh in sem spet šla na navadno vodo, ker sem bla mnenja, da je že dovolj velika in da bo bolja. NAPAKA. krči so takoj prišli nazaj. poleg tega ima IZVIR enega najboljših rezultaov v testih. sem se takrat malo pozanimala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.6.2006 19:13:39   
Anonimen
Naš pije Izvir od 3 meseca. Kot samo vodo, čaj ali zmešano v kašicah, v mleku... NIkoli ni bilo nobenih problemov, niti krčev nismo imeli.

Sem mu pa že parkrat dala zala simfoni, da jo je probal, pa danes, ko nam je zmanjkalo vode na srehodu. Life mu nisem dajala zato, ker je iz breskve in so mi v posvetovalnici breskev do enega leta odstvetovali. Probal je pa tudi vodo od Radenske Oaza - reče grozdje in mu je bilo zelo všeč.

Se pa spomnim, da mi je ena mamica govorila, da ji je pediatrinja rekla, da naj da user posted image  raje vodo z okusom kot pa sokove (ker je bil malo bolj mišelinkasti)

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
19.6.2006 14:43:12   
Katrin
Tudi mi načeloma pijemo le navadno ustekleničeno vodo. Sem pa user posted image  tudi že ponudila ZaLife in ji je všeč, prav tako kot ji je všeč jabolčni sok razredčen z vodo. Ostale sokove zavrača.

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.