|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za Anitko
10.7.2005 17:42:39   
klavdijam
Pozdravljena Anitka!

Prosim daj me "dol" s seznama nosečk, saj sem ta teden bila na abraziji, ker mi je plod odmrl v 7. tednu.

A sem se kar hitro potolažila in z mojim :love: greva novim zmagam nasproti:). Lažje mi je pri srcu, ker imamo doma enega nadobudneža, ki gre v jeseni v 1. razred.
Najhujši je občutek, ko je tista pikica še v tebi in veš, da ne živi... groza. Ko je poseg za teboj se potolažiš, solze se posušijo in nehote te življenje potegne za seboj. :metulj: . Prevzame te novo upanje in vera v srečo!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Za Anitko
10.7.2005 18:49:15   
Anitka
Klavdija :((:((:((:((:((:((, žal mi je in upam, da bosta kmalu spet uspela in da bo takrat sreča trajala vseh devet mesecev in še po tistem.

Drži se in zdaj imaš prav posebnega :angel: ki te bo spremljal na poti do :duda:

Naj kmalu spet posije sonce v vaša življenja

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu klavdijam)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Za Anitko
10.7.2005 20:05:23   
PiaM
Klavdija :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: zate, mi je žal za pikico:angel:.Ostani tako pozitivna še naprej ter lepo pocartaj svojega prvošolčka.:rozica:
Srečo v prihodnje, da uspe do konca.:miska:;):pujs:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Za Anitko
11.7.2005 10:50:59   
tinkamiška
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Drži se!:angel:

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Za Anitko
11.7.2005 13:58:28   
Lili2
:rozica:Bravo na pozitivnih mislih. Držim pesti za bebiko!!

Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

plača dipl. ekonomista
livia

Koliko imate plače dipl. ekonomisti z delovno dobo od 5 do 10 let? Mislim na neto plačo brez malice in prevoza.

pod 900€ (41%)

900-1000€ (15%)

1000-1100€ (15%)

1100-1200€ (8%)

1200-1300€ (5%)

več kot 1300€ (16%)

Število vseh glasov: 386

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!