Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zaščitite svoje zverinice.. 26.12.2006 9:57:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ravno zaradi tega pokanja, smo pa mi danes naši uredili varsvto, ko gremo vsi skupaj na en rojstni dan. Da ne bo sama. Sicer je pa najbolje, da ko zunaj poka, da jo zamotimo s kakšno njeno igračo, da se igra in je vse OK. Edino lulanje zunaj je problem.
|
|
|
|
RE: Zaščitite svoje zverinice.. 26.12.2006 11:59:16
|
|
|
|
FLASK_A
|
Jaz imam svojega drugo leto. Lani se ni tako bal pokanja, kot to opazim letos . Sploh nevem, kaj nardit. Bom poskusila z radiem ali TVjem pa igračo, kot ste predlagale. Upam da bo kmalu konec temu pirotehničnemu mučenju naših malih zverinic.
|
|
RE: Zaščitite svoje zverinice.. 26.12.2006 14:50:54
|
|
|
|
mika
|
mi smo našemu kužku dali na silvestrovo pomirjevalo, ker se je noro bal pokanja. enkrat sva z možem prišla po polnoči domov voščit novo leto in je ležal na kavču, in imel glavo v maminem naročju. slabo je prenašal tudi poletne nevihte in grmenje.
|
|
|
|
RE: Zaščitite svoje zverinice.. 26.12.2006 18:10:11
|
|
|
|
LARIKA
|
Meni se vse te male živalice tako smilijo v tem času. Na srečo naša prička niti ni tako občutljiva na to pokanje. Ali pa tega ne pokaže toliko. Stisne se k nam, kakšnega lupčka nam pritisne, pa mi njej, pa je že skoraj vse mimo. Edino za mačkonko pa ne vem kako bo. Ona se pa zdrzne že ob vsakem manjšem poku . Njo bo pa res treba stiskat k sebi in crkljati.
|
|
|
|
RE: Zaščitite svoje zverinice.. 26.12.2006 22:48:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Luna se pa sploh ne boji petard. 3/4 jih preslisi, na kaksno ze skoci .. je pa drugace ziva bojecka, tako da imamo s tem sreco. In so sprehodi cisto normalno dolgi .. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?