Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zaščita pred krajo na bankomatih. Res ali... 25.5.2008 19:04:55
|
|
|
|
BAMBINA_
|
|
|
RE: Zaščita pred krajo na bankomatih. Res ali... 25.5.2008 19:42:40
|
|
|
|
Maleal
|
|
|
RE: Zaščita pred krajo na bankomatih. Res ali... 25.5.2008 20:10:59
|
|
|
|
mojčca
|
Še dobro, da sem zamenjala banko .
|
|
RE: Zaščita pred krajo na bankomatih. Res ali... 25.5.2008 20:11:48
|
|
|
|
Anonimen
|
ej karin, a to ti sm na rojstn dan vn vrže k če ne, grem jst zdle po eno u šit, nedela je, sam bureki so ostal
|
|
|
|
RE: Zaščita pred krajo na bankomatih. Res ali... 25.5.2008 20:12:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma pomoje vsak dan. Jst bom šla jutri probat. Burek mi ne sede dns.
|
|
|
|
RE: Zaščita pred krajo na bankomatih. Res ali... 25.5.2008 20:13:04
|
|
|
|
petja
|
Karin, hvala za info, bom jutri preverila ... imam RD .
|
|
RE: Zaščita pred krajo na bankomatih. Res ali... 25.5.2008 20:14:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petja Karin, hvala za info, bom jutri preverila ... imam RD . Kar probi ja. Pa čestitke
|
|
|
|
RE: Zaščita pred krajo na bankomatih. Res ali... 25.5.2008 20:20:49
|
|
|
|
petja
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: petja Karin, hvala za info, bom jutri preverila ... imam RD . Kar probi ja. Pa čestitke Hvala, hvala .
|
|
RE: Zaščita pred krajo na bankomatih. Res ali... 25.5.2008 20:29:49
|
|
|
|
Anonimen
|
p.s. Gorenjska banka te moznosti nima :) Tipično
|
|
|
|
RE: Zaščita pred krajo na bankomatih. Res ali... 25.5.2008 20:52:08
|
|
|
|
*kinnie*
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 p.s. Gorenjska banka te moznosti nima :) Tipično
|
|
|
|
RE: Zaščita pred krajo na bankomatih. Res ali... 25.5.2008 21:40:22
|
|
|
|
hmm...
|
Vse najboljše petja.
|
|
RE: Zaščita pred krajo na bankomatih. Res ali... 25.5.2008 21:43:54
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: petja Karin, hvala za info, bom jutri preverila ... imam RD . Petja, če boš ta peta po vrsti, ki ma tist dan rojtni dan ti bo še pušlc ven vrgu, če pa ta trideseta, ti bo pa še happy birthday zapel . Drgač pa... Vse najboljše in lepo praznuj!
|
|
|
|
RE: Zaščita pred krajo na bankomatih. Res ali... 25.5.2008 21:49:22
|
|
|
|
lelaval
|
Petja - vse najboljše - pa glej, da boš takoj po polnoči na bankomatu, da še lahko izbiraš, katero torto boš imela.
|
|
RE: Zaščita pred krajo na bankomatih. Res ali... 26.5.2008 7:35:53
|
|
|
|
*pepelka*
|
če slučajno dobite tole natego glede pin kode - tukalje je še odgovor od banke Spoštovani, tovrstna vprašanja strank smo že posredovali na ustrezni oddelek od koder smo prejeli odgovor, da to ne drži. Če je PIN napačen, je napačen. Kombinacijo številk avtorizacijski sistem ne prepozna, če ni v pravem vrstnem redu, jo zavrne. Bankomat ne kliče policije. Lep pozdrav, Alenka Skok ----- Original Message ----- Sent: Tuesday, May 20, 2008 10:07 AM Subject: Fw: koristna informacija !!!!!!!!!!! Če vas kdaj tat ali kdo drug prisili, da na bankomatu dvignete denar, vnesite svoj PIN v obratnem vrstnem redu. Če je vaš PIN 1254, vnesite 4521. Bankomat vam bo dal denar, vendar bo to hkrati prepoznal kot klic na pomoč in bo sprožil alarm na policiji. To opcijo imajo vsi bankomati, vendar veliko ljudi tega ne ve. Prosimo, prenesite to informacijo še drugim. Ni odveč imeti tega v mislih.
|
|
|
|
RE: Zaščita pred krajo na bankomatih. Res ali... 26.5.2008 8:10:30
|
|
|
|
caillou
|
ce pa vtipkate ob petkih ali sobotah, pa mogoce dobite tudi saharco ali pa sadno. Ja, pa vsakega petnajstega v mesecu vrže ven po dva kosa .
|
|
RE: Zaščita pred krajo na bankomatih. Res ali... 26.5.2008 8:21:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, ko sem prebrala naslov, sem si mislila, evo, zdaj se je pa še karin24 poslabšalo!
|
|
|
|
RE: Zaščita pred krajo na bankomatih. Res ali... 26.5.2008 8:51:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 p.s. Gorenjska banka te moznosti nima :) Tipično Petja, hepi brzdej :). Kaksna torta je ob ponedeljkih?
|
|
|
|
RE: Zaščita pred krajo na bankomatih. Res ali... 26.5.2008 9:51:25
|
|
|
|
Felicity
|
Jaz sem pa slišala da ti da bankomat bankovec od 500€ za RD.
|
|
|
|
RE: Zaščita pred krajo na bankomatih. Res ali... 26.5.2008 10:36:50
|
|
|
|
petja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 p.s. Gorenjska banka te moznosti nima :) Tipično Petja, hepi brzdej :). Kaksna torta je ob ponedeljkih? Nisem še uspela priti do bankomata . Sicer pa ful hvala vsem za čestitke .
|
|
RE: Zaščita pred krajo na bankomatih. Res ali... 26.5.2008 10:39:05
|
|
|
|
kofetek2010
|
petja - ti le glej, da ti bo bankomat v sredo dal dovolj €
|
|
|
|
RE: Zaščita pred krajo na bankomatih. Res ali... 26.5.2008 11:45:25
|
|
|
|
petja
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 petja - ti le glej, da ti bo bankomat v sredo dal dovolj € Sigurn mi ne bo dal, ker mi je kartico požrl (neveljavna) za ta novo pa nisem dobila PIN kode - matr jim nešolano!!! Ampak bo pa financ minister dal svojo kartico . Imam zdaj dober izgovor .
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?