|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Začimbe v kuhinji
1.4.2007 18:27:10   
upajoča
Živjo ,me pa zanima če mogoče katera ve ,če se ne sme uporabljati kakšnih začimb in dišav?Velikokrat pri kuhanju uporabljam razne začimbe.Hvala za mnenje.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Začimbe v kuhinji
1.4.2007 18:43:44   
muki1
Ni dobro preveč solit, za dišavnice pa še nisem slišala, da bi bile prepovedaneuser posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu upajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.4.2007 19:21:59   
šapica
hm, jaz uporabljam prav vse kar sem prej. res da nisem preveč besno poprala ne prej ne zdaj, pa tudi pri soli mislim, da ne pretiravam. razne rožmarine, šatrajčke, peteršiljčke, česne uporabljam, tako da...user posted image  

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.4.2007 19:55:39   
total
Jaz uporabljam vse,v zmernih količinah.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu šapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.4.2007 11:03:16   
jasna
Uporabljam vse, kar mi ne smrdi. Origano npr. mi smrdiuser posted image . Solim pa sebi malo več zaradi nizkega tlaka.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.4.2007 20:51:44   
upajoča
Super hvala za mnenje ,se mi je dozdevalo da je lahko vse v normalnih količinah.Jaz uporabljam naše klasične začimbe( baziliko,origano,meto,šetraj,timijan ,....),od tujih pa ingver ki je super ker hrana ne napenja,in kurkumo,seveda malo.Solim pa bolj malo pa še to z našo piransko soljo ki ima  vsaj okus.Hvala punceuser posted image user posted image .lp upajoča

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.4.2007 11:35:34   
Anonimen
Sem vedela da je nekaj s peteršiljem, pa sem šla potem malo brskat -

Že naše babice so vedele, da je peteršilj zelo bogat z železom in minerali, zato zelo uspešno zdravi slabokrvnost, prav tako pa je priporočljiv pri menstrualnih težavah, saj sprošča krče in deluje poživljajoče na maternico. Uživanje peteršilja očiščuje telo, skrbi za lepo kožo, za svež zadah, preprečuje celulit, prav tako pa ga priporočajo ljudem z visokim krvnim tlakom. Peteršilj očiščuje telo in deluje kot naravni antibiotik. Prav tako ga lahko jemo v večjih količinah, ker vzpodbuja delovanje ledvic. Ker se za zdravstvene namene uporablja predvsem seme in olje, ki delujeta diuretično, se morate pred uporabo posvetovati z zdravnikom, saj olje lahko povzroči alergične reakcije. Nikakor pa ju ne uporabljajte med nosečnostjo in dojenjem.

Po moje je, tako kot pri vsaki stvari potrebna ZMERNOST. V zadnjih mesecih nosečnosti ni priporočljiv zaradi možnih krčev.

(odgovor članu upajoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
3.4.2007 18:41:44   
ŠpelaP
V nosečnosti se ne sme uporabljati žajblja zaradi nekih snovi, ki jih baje vsebuje (so mi povedali v lekarni, ko sem hotela kupiti žajbljeve tablete za lizanje proti vnetemu žrelu)!

(odgovor članu upajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.