ronja
|
Zanima me, če na prvi pregled lahko pride partner s tabo? brala sem, da nekaterim gin. delajo vaginalni UZ. Ali na prvem pregledu dobim slikico? NS, kaj pravzapav pomeni nuhalna svetlina? Jo omenjena gin dela? Ji morem omeniti, da grem na ta preged? Če grem samoplačniško recimo k Pušenjaku? Na ta preged lahko pride partner? Aja še to, zadnjo M sem imela 7.7., zato po mojih izračunih sem v 7. tednu. Večina g. dovoli, da pride partner s tabo, je pa tako, da boš najprej ti sama not, med vaginalnim pregledom partner ni zraven, potem pa povej g., da bi rada, da bi bil na UZ pa zraven in ga bo nekdo poklical. Moja prejšnja g. je pri prvem pregledu rekla, da je lahko zraven, samo da ga ne bo pobirala, če bo skup padel, če bojo dvojčki ali če bo kaj narobe. Sem obljubila, da se bo lepo obnašal in je lahko prišel. Je pa prvi UZ vaginalni - ti porine en tak štil not in skozi to gleda - in če bo to tvojemu dragemu težko gledat, ali pa če bo tebi neprijetno, naj ne gre. Slikico dobiš pri vsakem UZ, v zdravi nosečnosti sta to navadno 2 UZ, en na začetku in en okoli 20. tedna, ki se mu reče morfologija. NS je nuhalna svetlina in jo delajo g. z licenco. Ne vem, če jo tvoja g. ima, te bo pa verjetno sama vprašala, če misliš it to delat in te prosila za rezultate, da jih ji prineseš. Na NS je UZ normalen (čez bušija) in so navadno partnerji zraven, tak da naj le gre. Čestitam in uživajta!
|