|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Začetek nosečnosti
10.4.2008 14:53:06   
zanositev
user posted image Ojla.
Dva dni nazaj sem naredila test in je pokazal, da sem noseča user posted image . Upam, da je to res zanesljivo (Clearblue).user posted image pa mi zamuja 4 dni. Upam da bo user posted image .
Zeham pa zaspana sem že par dni...Ponoči ne spim....Nonstop razmišljam o tem, da nisem več sama...
Kako kaj ve doživljate prve dni nosečnosti?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Začetek nosečnosti
10.4.2008 15:24:51   
kristinaj
prav nič... nič posebnega...

jaz sem obakrat zvedela šele po 1,5mescu in obakrat fajn preklela slabost, ki je trajala 4 dni. v prvo sem bila ravno na morju in fajn preklela restavracijo ker sem mislila, da so me z ribo zastrupili v drugo pa sem vedela za kaj gre ampak sem se nato še s testom prepričala, da je to res....

(odgovor članu zanositev)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.4.2008 15:28:32   
2suzika7
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dobrodošla med user posted image !
Jaz sem tudi obakrat takoj vedela, in preverla, da je to to. Spala pa tudi nisem - od sreče seveda. Potem od utrujenosti,...user posted image
Zdaj smo že proti koncu pa zaradi velikanskega trebuha. Ampak uživam vsak dan sproti in tudi ti daj kolikor se le da!!! Srečno!

Dobila sem več kot sem si upala sanjati: dva zlata,pridna angelčka - TANAJO in JANEJA.

Neposredna povezava do sporočila: 3
10.4.2008 18:12:37   
_ancica_
Tudi jaz sem nova user posted image ...crtici sem zagledala slab teden nazaj. Tudi jaz ne morem spati ponoci, cez dan sem pa utrujena user posted image Drugace slabosti se obcasno pojavljajo, za 1x se nic hudega, danes sem pa celo dobila kovinski okus med zajtrkom user posted image

(odgovor članu 2suzika7)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.4.2008 18:58:17   
srki
Prva dva dni je bilo nekaj vznemirjenja in mešanih misli, potem pa se je vse normaliziralo. ker nisem imela začetniških znakov in težav, sem občasno celo pozabila, da sem nosečauser posted image .

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.4.2008 20:17:36   
BUŠICA
enako kot pri srki, samo da je pri meni trajalo malo dlje-vznemirjanje...-kot dva dni!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.4.2008 7:39:17   
zanositev
Jaz se vsakega znaka nosečnosti veselim...tut če bi mogla bruhat user posted image .

Malo pa me skrbi, ker ima pregrado...user posted image . Tako da se moram vsaj še dva meseca ful pazit.

Celo kavo sem nehala pit. Močno upam, da bo vse OK z mojim user posted image .

Letos bo najlepši božič

Neposredna povezava do sporočila: 7
11.4.2008 8:02:40   
Anonimen
Jaz ti želim veliko sreče in,da boš uživala v nosečnosti.Pa čim manj slabosti in bruhanja.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
11.4.2008 12:09:05   
sharona
jst sem 'že' v 11. tednu in nestrpno pričakujem nuhalno, potem bom bolj sproščena

počutim se odlično, nobenih slabosti, edino utrujena sem zvečer precej, tako da če grem ven, sem ob enajstih že adijo ... nobena hrana mi ni zasmrdela, nobena posebno zadišala, vse isto kot prej ... malo več lulam in zelo pogrešam surovo rdeče meso in 'mehke' sire, ki so bili prej stalnica na mojem jedilniku (biftki, karpačo, pleasnivi siri ...)

drugače se pa že zelo veselim, trebušček je čisto malo izbočen, ker sem bila prej zelo suha, tako da hlače bodo kmalu potrebne ta nosečniške, zredila se nisem še nič, vse ok, res ... oh, da bi čim dlje trajalo :)

srečno vsem!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.4.2008 12:27:35   
katj
čestitke user posted image

uživaj v nosečnosti

jst sem bla najsrečnejša na svetu, saj tako se mi je zdelo.
sploh prvič, prvič je vse neznano.

počivaj, pa vendar bodi aktivna, uživaj, privošči si, crkljaj.........ma vsega po malem.

to je enkratno obdobje za žensko.

srečno 

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

(odgovor članu sharona)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.4.2008 13:21:11   
zanositev
to je enkratno obdobje za žensko.

srečno

Hvala za spodbudne besede.

A mogoče katera ve, koliko kg bi nosičnica največ lahko dvignila..vsaj na začetku.

Neposredna povezava do sporočila: 11
12.4.2008 23:02:19   
katj
jst sem se zredila za 15 kg, ampak sem se počutila fajn.
nč se nisem nazaj držala, jedla ko mi je pasal in kokr mi je pasal.
sem si rekla, da dokler se počutim fajn, se ne bom obremenjevala s kg-ji.

jst mislim, da je važn kako se počutiš, kakšnih tabel pa jst ne bi šla brat.
ene se tud za 30 kg zredijo, pa so čist v redu.
so pa tud kakšne, k so skor na dieti user posted image !

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

Neposredna povezava do sporočila: 12
13.4.2008 8:56:20   
karmen83
Čestitke vsem novim user posted image !
Jaz sem bila vsa od sebe od sreče, me je pa najbolj mučila slabost, ki se je hvala bogu končala tam okrog 12. tedna... Pa utrujenost in seveda moj novi zvesti spremljevalec - straniščna školjka... user posted image Pa nonstop sem gledala, če se mi že kaj pozna trebušček, no ja, pa saj to še vedno gledam, čeprav je že precej zrasel od začetka user posted image
Vsem želim obilo užitkov v nosečnosti!

6.8.2008 nama je v življenje posijal najin sonček - najlepša dojenčica na svetu. Sabina, rada te imava!

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.4.2008 11:22:05   
Soncnica Sandra ***
Dobrodošla souser posted image !

No jaz sem bila malce drugačna kot ostale nosečke. Jaz sem bila prvih par mesecev tako zeloooooooo utrujena, da človek tega ne more verjeti, če tega ne doživi. Že popoldan sem lahko zadremala, ker prej nikoli nisem. Zvečer sem hodila spat najkasneje ob 10h, ker enostavno nisem več zdržala pokonci, .... in že malo bolj slabo spim, ker ne vem več kako naj se v postelji naštimam user posted image ....
No sedaj imam do konca še  3 tedne

LEPO IN SREČNO NOSEČNOST TI ŽELIM!!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu karmen83)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.4.2008 14:02:50   
zanositev
Sedaj sem v 6. tednu...nobenih posebnosti, nič slabosti...
Imam pa večji apetit in utrujenost...
V službi kar naprej mislim na user posted image . Sploh mi ni več do dela!!!!
Ne vem kako bom zdržala še tako dolgo!!! Še celih 9 mesecev...že zdaj bi rada crkljala štručko....

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.4.2008 16:19:37   
mehkoba
Tudi nama se je ponovno prikazal plusek. Moram priznat, da tokrat še nisma načrtovala. Konec decembra sem namreč v 10.-11. tednu imela spontani splav in so mi rekli, naj počakam 3 menstruacije. No, tretje več ni bilo. Seveda sma full vesela, sploh zato, ker so se moje agonije, travme in depresije zaradi splava končale. Jaz splava kar nisem mogla prebolet. Še mesec dni nazaj sem mela dneve, ko se kar nisem mogla ustavit jokat. Groza! No, jutri mam prvi pregled. Glede na ZM bi morala bit noseča 7t4d. Če bo UZ pokazal malenkost manj, O.K., če bo več kot teden manj, bom spet vsa v strahu čakala naslednji pregled, če se mogoče ta plodek spet ne razvija dobro... Se javim jutri...

Neposredna povezava do sporočila: 16
16.4.2008 19:01:17   
mojca345
mehkoba kar optimistično. sem prepričana, da bo vse ok z user posted image .

držim pestke

(odgovor članu mehkoba)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?