|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Začetek...
23.6.2006 15:33:43   
Skyline
Pozdravljene!!!

Sem nova na forumu in ta mesec sva se odločila, da začneva delati na user posted image :))
Plodni dnevi so po vsej verjetnosti sedaj že mimo, saj je bil prvi dan zadnje M 8.6. in skrajno upam, da je letos ne bom več videla, hehe:)
Vem, da je zelo malo možnosti, da nama bo uspelo prvič, a upati ni greh:)
V kolikem času je vam uspelo??:)
Lep sončen pozdrav vsem...user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Začetek...
23.6.2006 15:50:32   
trdozimc
Drugič! user posted image

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.6.2006 15:51:57   
Skyline
ooo kako lepo...srečka!!! user posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.6.2006 15:52:56   
Maleal
Pri prvem en mesec,za drugega pa se trudimo 3 mesece,upam,da bo kmalu,l.p.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.6.2006 21:38:19   
Anonimen
pri nama je ratalo četrtič user posted image user posted image user posted image
moram pa povedati, da sem prva dva meseca imela vse mogoče simptome, da sem user posted image (od jutranjih slabosti, do napetega trebuha, kava mi ni dišala, ampak vem da brez nje zjutraj ne funkcioniram...) ko sem se pa nehala obremenjevati, je potem še enkrat prišla user posted image , no sedaj, četrtič pa je izostalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
23.6.2006 23:52:47   
BLAŽIKA
po sedmih mesecih nama je uspelo in sedaj imama prekrasno punčko.user posted image user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.6.2006 17:55:11   
x_srečka_x
Pri nama je ratalo pa prvičuser posted image user posted image user posted image
Upam da vama čimprej uspe user posted image

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
24.6.2006 18:54:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu x_srečka_x)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
26.6.2006 8:33:04   
Skyline
...hvala lepa vsem za odgovore...:)

Je pa res da psiha dela svoje....mene že tako špika po trebuhu 2 dni, čez kak teden pa naj bi dobila user posted image  (RESNIČNO UPAM, DA JO NE BO!!!)...in da bom user posted image , hihi.
Nočem se preveč obremenjevati in pustiti času čas, ampak saj veste same, kako nestrpno in zaželjeno je pričakovat user posted image :))

lep dan vsem...papa...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.7.2006 9:03:53   
Skyline
No, user posted image  še vedno ni, že 5 dni me zviva po trebuhu, križ me je včeraj neznosno bolel in špikalo na levi strani, kar ni v moji navadi...user posted image  naj bi prišla v nedeljo, zato sm včeraj naredila popoldne test z BC in se je pokazala rahla črtica...danes zjutraj pa sm nardila še test s CB in je pokazal negativnouser posted image .
Sedaj mi ne preostane drugega, kot da čakam, ali se bo user posted image  prikazala ali ne in v tem primeru narediti še kak test v naslednjih dneh...
Nekje sm pa prebrala, da je sicer BC bolj občutljiv test...ali je to res??
LP

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?