Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zaščitna obloga za posteljico 22.2.2006 20:32:34
|
|
|
|
andrejaz
|
Sama sicer nimam take posteljice, sem pa dobila idejo ob branju tvojega posta. Kaj pa če bi si pomagala z "ježki"? Kupiš kakšne bolj široke, ki so veliko boljši.
|
|
RE: Zaščitna obloga za posteljico 22.2.2006 20:52:23
|
|
|
|
Maja22
|
ne vem sicer, ce je to mozno (odvisno od tega, kako tocno zgleda posteljica oz. kje imas nasite trakce - cisto na robu oblog ali bolj proti sredini), toda mogoce lahko ti dve oblogi pritrdis na stranski stranici (ki imata "resetke")?
|
|
|
|
RE: Zaščitna obloga za posteljico 22.2.2006 20:59:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Po mojem je najbolje, če v kotih privežeš trakce kar se da na kraj stranice, pri vzglavju pa peno oziroma blago na posteljico prilepiš s tistim obojestranskim lepilnim trakom.
|
|
|
|
RE: Zaščitna obloga za posteljico 23.2.2006 8:46:27
|
|
|
|
Lorena
|
Tudi mi imamo takšno posteljico in to tudi mene muči, ker obrobo prav tako šivam sama... Jaz mislim, da če prišijemo trakce na 4.mestih ( 2 levo - skrajno spodaj in zgoraj in 2 desno - skrajno zgoraj in spodaj), bi moralo to obrobo toliko ''našponat'', da se ne bi zvijala ob tej ravni ploskvi pri glavici. Je pa ta razdalja pri naši posteljici 60cm, predvidevam da pri vaši tudi, in se mi to ne zdi tako veliko. Drugo bi bilo, da je ta razdalja daljša, potem bi se zagotovo na sredini upognila. Jaz bi se rada izognila tem ježkom in lepilom, ker nočem nič lepit na posteljico. Pa še nekaj; jaz bom sešila obrobo malo širšo oziroma daljšo, tako da bo vsaj 10cm, ali pa celo več (za celo višino jogija) ''skrita'' ob jogi. Tako kot rjuhica naprimer. Ko pogledaš posteljico od strani, torej jogija ne bo videt, ker bo skrit za temi recimo 10cm obrobe. In tako bo tudi na tej ''ravni'' stranici pri glavici, kar bo še dodatno onemogočilo, da bi se obroba upognila. joj kako sem jaz pametna Upam, da me razumeš in da si stvar predstavljaš, če ne, ti pa lahko po mailu pošljem skico.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?