|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Z otrokom vsako minuto?
21.10.2005 10:54:50   
Dejča
Kakšnega mnenja ste - da lahko otročka pustiš tudi nekaj časa, da se ukvarja sam s seboj (seveda si v bližini, a počneš kaj drugega) ali bi se mu morala posvečati prav vsako minuto? Jaz jo včasih kar lepo pustim, da se sama malo zamoti, saj se mi zdi, da bo tako bolj samostojna. Kaj pa ve menite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Z otrokom vsako minuto?
21.10.2005 10:56:46   
ZARA
Niti slučajno vsako minuto, ker se ti od tega še strena...pustim jo, da se zaigra sama...saj obvlada user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.10.2005 11:01:27   
mamči
Joj, kako bi bila srečna če bi mi dal majčkeno miru.

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.10.2005 11:04:25   
Anonimen
Nikakor ne vsak trenutek, otrok se mora znati tudi sam igrati in zamotiti. In dihati. Naredi mu uslugo.

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.10.2005 11:19:27   
Sofi
Midva se precej in rada cartava, toda ves čas pa zopet ne. Saj pa moram zraven njega še pospraviti, zlikati, skuhati, pa še RR preleteti, pa še kaj. Vendar ga ne puščam samega v prostoru, razen za zelo kratek čas (skok na stranišče, umivanje, pralni stroj...), pa še to takoj ugotovi, da me ni, ker se veliko (morda preveč) pogovarjam z njim. Je pa še mali, tako da se sam še ne more zaigrati, le s svojimi prstki, ki si jih v usta tišči.
Sem za to, da otrok zna biti sam s sabo in si sam najde neko zaposlitev, ne pa, da mu je treba reči kaj naj se igra, ko je že dovolj velik. To mu lahko samo koristi. Kaj se zgodi, ko enkrat mamice ni zraven? Lahko mu ostane ta šok v podzavesti in mu povzroča travme, zato ga je treba od malega navajati na to.

LP
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.10.2005 11:34:40   
miša1

Ja čisto zagotovo ga je potrebno pustiti, sploh če vidimo, da se sam zamoti. Iz lastnih izkušenj vam povem, da je tako. Pri prvem smo kar naprej nekaj v njega rinili, bog ne daj da bi bil malo sam. No in zdaj, v četretem razredu OŠ je. Komaj komaj se pripravi, da sedi za mizo in se skoncentrira na učenje. Po petih minutah bi že kar letel ven. Tako da...
Pri punci je drugače, tudi po 15 min je sama. Se že zdaj kaže, da bo veliko bolj samostojna.

Lep dan

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.10.2005 11:37:49   
bskrle
Vsekakor ne, saj moraš imeti čas zase, za partnerja, za sorojence ...
Pri prvem otroku se svet res nekaj časa vrti le okoli njega, potem pa ne.
To si je dobro v živo ogledati pri kakšni mamici, ki ima več kot 3 otrokeuser posted image .
Človek dobi marsikatero idejo in navdih.

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.10.2005 12:18:55   
Anonimen
Seveda ne. Ja dam npr. malo v stajico, kjer se sama zaigra tudi do pol ure, da jaz takrat kaj skuham ali pa pospravim. Velikokrat pa jo dam v njeni sobi na tla, pa igrače, jaz pa zraven nje pospravljam.

(odgovor članu bskrle)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
21.10.2005 12:26:41   
Anonimen
o boh sej se mi zmeša če bi jo mogla spremlat vsako sekundo. moja se več al mn sama igra, gledq knjigice. sploh se ne znamo igrat tko da bi se skupej, razn knjige skupi beremo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
21.10.2005 12:27:42   
Anonimen
Jaaaa, naj se sam igra.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
21.10.2005 16:28:23   
SashaB
Vsekakor se mora naučiti tudi sam zamotiti.
Mislim da je odvisno od starosti koliko ga puščaš samega (kaj že idi in zna uporabljati - rokice, nogice, igračke...) ampak malo po malo pa tudi samostojnost osvoji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.10.2005 16:39:47   
Barči78
Moja se zelo rada sama igra, se za kar dolgo časa lahko zamoti. Zdi se mi, da ji gre včasih na živce, če nas je preveč okoli nje in silimo vanjo.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.10.2005 16:51:43   
Anonimen
Evo, jaz sem danes z mojim čukcom pukcom vsako sekundo, ne vsako minuto. Skozi mi stoji za ritjo, moj pukec mali, guci, buci. Saj se ukvarja sam s seboj, oja, on pravi, da čaka, moj buci štruci. Joooj, kako je zlat, kar pojedla ga bi. Uf, kaj pa če bi ga res. Mljask! Evo, že gre!!!!!!!! Ne, je šel nazaj, pravi, da bi se  ulegel, pa nima povštra! O, moj mali ubožček. mamica že teče, da mu da povšterček. Saj je res 20 cm proč od glavice male lepe. Ja ubogi moj štruci! Že letim.

(odgovor članu Barči78)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
21.10.2005 16:54:45   
Anonimen
No, evo, zdaj sem mu naštimala povšterček, najprej sem par centimetrov falila od običajne pozicije in sem morala popravit. No, sedaj pa bi ono malo: Katka in Karliiiii. To pomeni, da moram brat knjigico. Pa nič prosim, seveda, saj mamica itak teče kolikor more, da ustreže malemu, majcenemu fantku, ki pač še ne zna reči prosim. Pa nič hudega, mamica že teče. Joooj, kako se že veselim, da ja ne bo sekundo samo, dete moje malo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
21.10.2005 16:57:07   
Anonimen
Splišn i, ne seri user posted image  skuhej si en kofe user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
21.10.2005 17:00:03   
Anonimen
Nima časa mamica kavice kuhat, more bucija štrucija strežt. Ubošček moj mali, pa tako je lep. Kaj pa misliš o kakšnem plakatu?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
21.10.2005 17:01:49   
Anonimen
pravim, da miam veze za jumbo plakate...po celi SLO. Ti samo reči user posted image  jaz pa mojemu piškotku motku glihkar pomfrit pečem. Drugače pa je oblečen v božička in tudi malo najeda, ja, to pa zna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
21.10.2005 17:02:15   
Anonimen
Z dudo v ustih, itak, ko je glih vstal.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
21.10.2005 17:02:59   
Anonimen
Moj me bo ravnokar pregonil, moram res letet. Ker glas je naredil že čisto moški, zdajle na koncu, in mi resno zagrozil.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
21.10.2005 17:04:37   
Anonimen
U, mater, se je možakar razpištolil user posted image  Moj pa rine risanke gledat, moram tud dol j. ga. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
21.10.2005 17:06:41   
Reja
Fino je, če se zna tudi sam zamotit.

Bratranec in sestrična sta oba stara leto in pol. Bratranec je zelo samostojen, se igra tudi sam. Sestrična Pika pa se sploh ne zna sama igrat - v bistvu ona samo gleda, drugi se pa z njenimi igračami igrajo. In če se nočejo, začne jokat.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 21
21.10.2005 17:26:43   
Anonimen
O, in prišel je odrešenik. Oči  je pravzaprav potrobu, se je zaslišalo iz balkona, kjer se moje dete igra z vodo in plastelinom.

(odgovor članu Reja)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?