|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Z nogicami navzdol
11.3.2008 13:42:02   
Anonimen
Mogoče nisem na pravi strani pa vendar se mi zdi,da mi bo katera,ki je že rodila znala nekaj povedat.Noseča sem 28 tednov in moj otrok leži z nogami navzdol.Če je imela katera podobno situacijo me zanima kdaj se ji je obrnil in kako je čutila brce otroka?Mene namreč brca samo v mehur in bolj proti križu,ker je pač z hrbtom obrnjen proti mojemu trebuhu.Mene niti pod razno ne brca okoli popka,no pa me to malce skrbi.Upam,da nisem zatežila.Lep pozdrav.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Z nogicami navzdol
11.3.2008 13:58:54   
Lunc_a
otrok se ima za obrnit do 37 tedna,pravtako se lahko obrne tik pred porodom.
glede brciknikjer ne piše da bi mogel otrok brcat okrog popka,brca kjer hoče,važno je da brce so in ne kje souser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.3.2008 18:33:20   
pob@linček
ja tudi moj je obrnjen z glavo navzdol pa so mi rekli da ima do 37.t še čas da se obrne.Sicer pa obstajajo tud ene precej uspešne vaje da se dojenček obrne lp

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.3.2008 18:36:29   
jessy@
Meni se je obrnila v 37 tednu. Ti pa imaš še velikoooooo časa.  Nič panike delat, sigurno se bo dojenček še obrnil!!
lp

28.1.2007 se je rodila naša princeska Lia.

(odgovor članu pob@linček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.3.2008 19:37:36   
karin412
Meni se je obrnil pri 33 tednih, nič bat,ker tudi misli spodbujajo otroka, da se ne obrne. Zaupaj vase in v otroka.

(odgovor članu jessy@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.3.2008 22:25:30   
dodi
Jaz sem nosila dvojčici in prva je ležala z ritko navzdol,druga je bila prečna-rodila em naravno,ni bilo nič težje roditi z ritko pa je bila težka4100g,kot z glavico,druga pa se mi je nato spodvila in so mi naredili notranji obrat in jo je pri. potegnil ven za nogice.Bil pa je to moj 7 porod.
Srečno!

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.3.2008 22:32:31   
Gina
Meni se je tretji otrok okrog obrnil šele dva tedna pred porodom. Tako da...ima še čas.user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.3.2008 0:06:16   
tweetek
jaz sem tudi 28. tednov noseča pa je moj bejbi še z glavo navzgor... sploh ni panike, brca te pač kakor je obrnjen. Mam občutek da naš dojenček pleše po mojem mehurju, komolčke mi pa nekam pod rebra suvauser posted image user posted image ... Skratka ni važno kam te brca, važno je da ga čutiš! glede obračanja so ti pa že ostale bolj izkušene nosečke povedale...

P.S. bravo dodi za tako veliko družino! Bi najbrž lahko kar posvetovalnico odprla za nas ki smo prvič nosečeuser posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.3.2008 17:48:03   
dodi
IZVIRNO SPOROČILO: tweetek

P.S. bravo dodi za tako veliko družino! Bi najbrž lahko kar posvetovalnico odprla za nas ki smo prvič nosečeuser posted image

A MISLIŠuser posted image user posted image user posted image  kar vprašaj,kaj te zanima?user posted image user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.3.2008 17:50:59   
shooo
naš se je obrnil v 34 tednu a je še vedno dovolj prostora da se obrne na rit, pa še nazaj .par krat.

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?