Anonimen
|
Imam psa,starega leto in 8 mesecev,do sedaj je bil zdrav,vedno cepljen,voden pri veterinarju,brez težav.Začelo se je včeraj zvečer,ko sem prišla domov,pa se je tresel ko šiba na vodi,drugače je bil pa živahten,pa cartljiv.Edino,kar je bilo še nenavadno,da je prosil,če ga peljem ven(kar nikol ne stori ob takšni pozni uri),pa sm ga,in je samo lulal.Pa se še vedno ni umiril.Nisem ga mogla spravit v posteljico,zato je spal kar na tepihu.Čez kakšno uro je cvilil in ga je ati še enkrat peljal ven,pa je imel drisko.Potem je bil mir.Zjutraj ni več kakal,pred pol ure pa ga je spet začelo tako testi,kot pri mrzlici,pa sm ga peljala na dvorišče in je mel tako drisko,da je kar teklo iz njega. Zdaj res nevem,kaj se dogaja.Hrane nismo spreminjali,iz našega jedilnika včeraj ni jedel ničesar.Strah me je,da je med sprehodom pojedel kakšno packarijo al pa strup,ker je še zelo radoveden in marsikaj preizkusi. Tako mi je hudo,ko ga gledam... ...nako neobogljen je...res ga imam rada. Kako naj mu pomagam?Ne bi rada,da se mu karkoli zgodi.K veterinarju žal ne morem do poznega popoldneva,ker nimam avta,starši pa se šele takrat vrnejo iz službe.
|