|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Z mano se dolgočasi
4.6.2007 21:36:26   
Anonimen
Danes so me šokirale besede mojega user posted image , da se z mano dolgočasi oz. da sem zanj preveč dolgočasna. No, verjetno mi ni treba povedat, kako sem žalostna. user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
Skupaj sva že 5 let, imava 3 leta staro punčko in zdaj to izjavi???
Sem res tako dolgočasna, če se mi ob šestih popoldan ne da na kolo - vstala sem ob 5-ih zjutraj, šla v službo, skuhala kosilo, pospravila, pobrala perilo,... Priznam bila sem utrujena, in se mi resnično ni dalo it na kolo.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Z mano se dolgočasi
4.6.2007 21:39:13   
sky
Meni se zdi, da ni ravno problem v tem, da se danes tebi ni dalo na kolo. Kako pa drugače živita? Kaj počneš/ta/te? 

BK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.6.2007 21:41:00   
Brbs
eh, to je rekel zagotovo iz jeze, ker te je hotel na hitrco prizadeti, saj nisi hotela it z njim na kolo...

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.6.2007 0:17:49   
Anonimen
jaz tudi mislim, da je bil samo trenutno jezen pa je to izjavil

so pa moški včasih egoisti in vidijo samo sebe, v tem primeru sebe in tebe na kolesu, ne pomisli pa, da si ti utrujena, ker si delala v službi in doma...

če je bilo to samo enkrat, je to odziv trenutnega razpoloženja, če pa se stvar ponavlja, potem pa se bosta morala pogovoriti, da se ne bo stvar samo še stopnjevala na slabše

(odgovor članu Brbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.6.2007 3:17:20   
ronja
Ma,  če ti ne pomaga dovolj, mu povej, da rabiš malo več pomoči, da boš imela potem več energije za razne hece. Res je tudi, da fantje v večini to bolj rabijo kot punce (kar je bilo zame vedno dobro, ker sem pač slučajno take narave, da bi vedno nekaj počela...)

Oba se morata malo prilagodit: on ti naj malo več pomaga, da bo še kaka iskrica v tebi ostala do popoldne, ti pa se kdaj njemu prilagodi, da gresta kam počet kaj trapastega, kar se ti mogoče v tistem trenutku ne da, pa veš, da ti kasneje ne bo žal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.6.2007 7:21:44   
gojska
To je pa res huda izjava.
A si sigurna, da je bil resen? Prepričana sem, da če boš malo užaljena, da ti bo zatrdil, da se je samo hecal.
Ti mu pa kar ob priliki vrni. Naj še on vidi kako hecen je ta štos.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.6.2007 7:36:48   
žmož
Tko ti bom rekla-moški so zelo hitri na jeziku, sploh pa če ni po njihovo oz. če je užaljen njihov ego. Takrat rečejo prvo kar jim v tisti situaciji pade na misel, samo da boli. Verjamem, da mu je bilo potem žal-ampak tega ti ne bo priznal.
Ne ženi si tega preveč k srcu, pokaži mu, da ti ni prav, da tako govori s tabo in sicer tako, da mu razložiš, da si kdaj resnično preveč utrujena od vseh obveznosti.

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.6.2007 7:54:52   
srki
Ah, tudi meni se je zgodilo, da pač tisti trenutek mi ni bilo do športanja, pa če tega ne razume, pa nič. No, rekel pa mi še ni, da sem golgočasna. Verjetno je bil res malo jezen in te je na tak način prizadel.

Me prav zanima, kaj bo Tjazy napisaluser posted image , še dobro se spomnim njegovih besed v neki temi.....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.6.2007 8:08:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sem res tako dolgočasna, če se mi ob šestih popoldan ne da na kolo -

Hja.. verjetno ni blo prvic, da se ti ni dalo na kolo.. ali pa si dolgocasna zaradi cesa drugega.. in tole je bila pac prva priloznost, da ti to pove...

Moskim je nekak zelo pomembno da partnerka z nami tece, kolesari.. hribari.. smuca.. in vse to.. in da je tudi zenska kdaj pobudnik za vse to..
Ce je skuhano in zlikano.. nam je v bistvu vseeno.. ker to lahko nardita tud kaksen dan ali pa dva kasneje..
Velik zadev je.. ki imajo veliko manjso prioriteto.. kot kolesarjanje.. in dolgcas je.. da teces sam.. in kolesaris sam.. in tko pac zacnes razmisljat, da bi bilo bolj zanimivo to poceti v dvoje.. in dokler ti rece.. da si dolgocasna.. je se vse ok.. nimas razloga za pretirano zalost in paniko.. ko pa ti niti reku vec ne bo, ce gres z njim kolesart.. potem pa zihr razmislja.. kako bi bilo kolesart s kaksno drugo.. Potem imas razlog za zalost..

Se strinjam.. dolgacas je tudi, ce ostale stvari delas sama.. ce jih slucajno mors.. Ampak ni ga moskega na svetu, ki ti ne bi z veseljem pomagal, ce ve, da bos potem z njim sla tect.. kolesart.. tenis.. smucat.. Potem ima veselje ti pomagat.. in ne rabis mu niti rect..
Ce pa ve.. da bo potem ko to nardita.. sledil dolgcas.. pa se mu zdi brezveze..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
5.6.2007 8:21:14   
Magi*
lahko pa se spremeniš in postaneš najmanj dolgočasna mamica na tem planetu. ko prideš iz službe, naroči hrano za domov, vrži ostanke v smeti in pojdi ven. pusti stanovanje nepospravljeno. ko prideš domov daj noge na mizo, navij muziko in odpri šampanjec... mogoče mu boš pa taka bolj všeč...ali pa se bo zamislil in ugotovil, da mu je skrbna mamica vseeno bolj pri srcu.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.6.2007 8:30:37   
hunter80
Se strinjam s Tjazy.... Naj ti pomaga pri opravilih, potem pa skupaj športajta in oba bosta bolj zadovoljna.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.6.2007 8:36:42   
MarijaPo
Jaz mislim, da lezi resitev nekje na sredi. Naj ti on pomaga pri gospodinjstvu in potem bos tudi ti bolj spocita in bos lahko sla na kolo. Ce en skos dela kot crnec, drugemu je pa dolgcas res ni lustno, ne za enega ne za drugega.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.6.2007 8:41:07   
Anonimen
Ne ga srat.Meni se pa zdi,da mu je to le priletelo iz ust,ker pač ni hotela iti na kolo.Tudi jaz včasih rečem mojemu iz heca,da je staromoden in dolgočasen,ko mu zakaj ni.Pa ne pomeni,da sem mislila resno.To pač rečeš včasih.Zaradi tega se še ne rabiš jokat.

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
5.6.2007 10:00:24   
poška
moj tud noče z mano na kolo popoldan, pa grem pač sama. še fino otroke pazi user posted image .

je pa res, da on pospravi, jaz skuham kosilo, on pomije, jaz zložmi perilo

ljudlje smo različni

< Sporočilo je popravil poška -- 5.6.2007 10:02:34 >

ko ko ko ko daaaak

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.6.2007 12:14:40   
Anonimen
Pojma nimam od kod sedaj to, ampak dejansko se strinjam z Tjaziyem. Res mora biti danes nekaj v zraku....

Pa tudi menim, da to ni reakcija na en dogodek in da se nanaša zgolj na kolesarjenje, ampak je opredelil težavo veliko širše.

Drugače sem pa tudi jaz straaaašansko dolgočasna če mojega moža vprašaš, samo je težava v temu, da je on hiperaktiven, jaz pa čista lenoba in mu paše da se vsake toliko od mene naleze poležavanja na kavču in vse štiri od sebeuser posted image .

(odgovor članu poška)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
5.6.2007 12:17:41   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Pojma nimam od kod sedaj to, ampak dejansko se strinjam z Tjaziyem. Res mora biti danes nekaj v zraku....

Ja, to pa je zelo težko priznati...še najbolj pa sebi. user posted image  Sem se že parkrat znašla v isti situaciji, zato te razumem kak si zdaj čisto koma. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.6.2007 12:36:01   
tanikaa
user posted image  Tjazyjo ego več ne more rast...je že itak čisto v oblakihuser posted image

No, jaz sem se zdaj že sprijaznila, da tu in tam pride do tega, da se moram strinjat z njim. Tak da šoki zdaj več niso tak močni, kot so bili v začetku. Človek pač dobil debelo kožo...ne samo rit. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.
5.6.2007 12:46:53   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Danes so me šokirale besede mojega user posted image , da se z mano dolgočasi oz. da sem zanj preveč dolgočasna. No, verjetno mi ni treba povedat, kako sem žalostna. user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
Skupaj sva že 5 let, imava 3 leta staro punčko in zdaj to izjavi???
Sem res tako dolgočasna, če se mi ob šestih popoldan ne da na kolo - vstala sem ob 5-ih zjutraj, šla v službo, skuhala kosilo, pospravila, pobrala perilo,... Priznam bila sem utrujena, in se mi resnično ni dalo it na kolo.

pa delajta skupak še kaj drugega kot kolo.. najdita kak skupen hobi, ki veseli oba..

perilo, kuhanje ipd. lahko počaka tudi na jutri.. življenskih radosti je veliko več kot to..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.6.2007 15:30:32   
poška
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

perilo, kuhanje ipd. lahko počaka tudi na jutri.. življenskih radosti je veliko več kot to..

čist moška. men pa je noro kul, ko je pospravljeno, sit trebuh, vsi zadovoljni s kosilom, ki sem ga jaz skuhala. tako, kot moški doživljajo orgazem na šraufanju avtomobilov in le ta spelje. zakaj bi komplicirali, če smo lahko zadovoljni že s preprostim. je pa res, da je treba naredit kompromise.

jaz grem brez problema po službi, otrocih in kosilu, pospravljanju še na kolo. to me sprošča in paše. Kot smetana na sadni kupi user posted image

ko ko ko ko daaaak

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.6.2007 15:37:39   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: poška

čist moška. men pa je noro kul, ko je pospravljeno, sit trebuh, vsi zadovoljni s kosilom, ki sem ga jaz skuhala. tako, kot moški doživljajo orgazem na šraufanju avtomobilov in le ta spelje. zakaj bi komplicirali, če smo lahko zadovoljni že s preprostim. je pa res, da je treba naredit kompromise.

jaz grem brez problema po službi, otrocih in kosilu, pospravljanju še na kolo. to me sprošča in paše. Kot smetana na sadni kupi user posted image

haha.. čist ženska.

torej ne delaj to toliko, da te dolgočasi.. pejt z možem skočit s padalom user posted image

ne pa samo kuhat.. pospravljat.. likat ipd.. dolgočasno.. življenje je prekratko za ubadanje samo s tem..

< Sporočilo je popravil Zahi -- 5.6.2007 15:38:15 >

(odgovor članu poška)
Neposredna povezava do sporočila: 20
5.6.2007 15:57:40   
Anonimen

haha.. čist ženska.

torej ne delaj to toliko, da te dolgočasi.. pejt z možem skočit s padalom user posted image

ne pa samo kuhat.. pospravljat.. likat ipd.. dolgočasno.. življenje je prekratko za ubadanje samo s tem..

No, bomo pa nehale kuhat, pa pucat, pa prat, pa peglat......in bomo samo še uživale v življenju in hodle na sprehode, izlete, na pecikl.....in boste zadovoljni kak mesec (po moje še manj).....ker se vam bodo do takrat noge leple na tla ki niso pomita, iz kuhinje bo smrdelo po enomesečni neumiti posodi, odtoki bodo polni naših dolgih las, gat vam bo že dva tedna nazaj zmanjkalo, iz posode za cunje boste ven vlekli stare smrdljive majce, da boste sploh lahko šli skozi vrata in na kolo......In spet ne bo prav. Takrat pa boste očitali da smo slabe gospodinje in zanemarjene itd.

Zahi, ne serji ga. Ravno tako kot mora biti doma do neke mere spucano in oprano, da človek lahko vsaj normalno biva, prav tako si mora človek vzeti čas tudi za kolesarjenje ipd. Zdrava mera za vse.

Ampak če dec pride iz službe, se vrže na kavč in čaka da žena (ki je ravno tako prišla iz službe) popedena otroke, skuha okusno kosilo, po njemu pospravi posodo, naredi nalogo z otroci, da ene cujne prat in druge obesi, momogrede še posesa....medtem ko dec še vedno na kavču gleda TV (no, za kosilo je vstal) in potem ko odbije ura točno 18, se odloči da bi šel na kolo in pisano gleda ženo, zakaj se pa njej ne ljubi, saj nima kaj drugega počet.....in ji še pribije, da je postala strašansko dolgočasna in da se je ful spremenila odkar sta skupaj. Da nekoč pa je bila ful spontana.....JA, KO STA BILA SAMO ŠE VIDVA IN MINI GARSONJERA IN SLUŽBA PREKO ŠTUDENTA, DA JE ZADOSTOVALO ZA PIZZO IN BENZ.....user posted image

Dajte raje ženam in dekletom malo pomagat v gospodinjstvu, pa bo ona imela čas za kolesarjenje in še spedenano bo vsaj za silo. Pa še nasmešek na obrazu bo imela in se vam bo zvečer zahvalila na vam ljub način in ne bo samo padla v posteljo.

Volk sit, koza cela.

Grrrrrrrr................

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
5.6.2007 15:58:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

haha.. čist ženska.

No, bomo pa nehale kuhat, pa pucat, pa prat, pa peglat......in bomo samo še uživale v življenju in hodle na sprehode, izlete, na pecikl.....in boste zadovoljni kak mesec (po moje še manj).....ker se vam bodo do takrat noge leple na tla ki niso pomita, iz kuhinje bo smrdelo po enomesečni neumiti posodi, odtoki bodo polni naših dolgih las, gat vam bo že dva tedna nazaj zmanjkalo, iz posode za cunje boste ven vlekli stare smrdljive majce, da boste sploh lahko šli skozi vrata in na kolo......In spet ne bo prav. Takrat pa boste očitali da smo slabe gospodinje in zanemarjene itd.

Zahi, ne serji ga. Ravno tako kot mora biti doma do neke mere spucano in oprano, da človek lahko vsaj normalno biva, prav tako si mora človek vzeti čas tudi za kolesarjenje ipd. Zdrava mera za vse.

Ampak če dec pride iz službe, se vrže na kavč in čaka da žena (ki je ravno tako prišla iz službe) popedena otroke, skuha okusno kosilo, po njemu pospravi posodo, naredi nalogo z otroci, da ene cujne prat in druge obesi, momogrede še posesa....medtem ko dec še vedno na kavču gleda TV (no, za kosilo je vstal) in potem ko odbije ura točno 18, se odloči da bi šel na kolo in pisano gleda ženo, zakaj se pa njej ne ljubi, saj nima kaj drugega počet.....in ji še pribije, da je postala strašansko dolgočasna in da se je ful spremenila odkar sta skupaj. Da nekoč pa je bila ful spontana.....JA, KO STA BILA SAMO ŠE VIDVA IN MINI GARSONJERA IN SLUŽBA PREKO ŠTUDENTA, DA JE ZADOSTOVALO ZA PIZZO IN BENZ.....user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
Dajte raje ženam in dekletom malo pomagat v gospodinjstvu, pa bo ona imela čas za kolesarjenje in še spedenano bo vsaj za silo. Pa še nasmešek na obrazu bo imela in se vam bo zvečer zahvalila na vam ljub način in ne bo samo padla v posteljo.

Volk sit, koza cela.

Grrrrrrrr................

< Sporočilo je popravil nežna -- 5.6.2007 15:59:38 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
5.6.2007 16:03:24   
NiLe
Srček, tvoji posti me vedno znova impresionirajo. K napisanemu praktično ni kaj za dodati.user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
5.6.2007 16:05:00   
purple
Moški v jezi marsikaj rečejo,sam niti ne pomislijo kako te stem prizadenejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
5.6.2007 16:20:23   
ronja
zahi, pozabljaš na to, da je lahko tudi kuhanje eno fajn ustvarjalno opravilo, ki te poveže in se maš super pri tem... Moj lubi je čist nesrečen, če par dni iz bilokojega razloga ne kuhava doma... Obema je čudno. Pravi, da zdaj ne bi več mogel hodit s punco, ki ne bi kuhala doma... Evo ti - iz moške straniuser posted image
Prvič nama je najina hrana neprimerno bolj všeč (čeprav obe bodoči babici dobro kuhata),
drugič
je točno to, kar ti v tistem trenutku sede in se prilagaja razpoloženju, času, ki je na razpolago, temu, a ma kdo kak trening takoj po kosilu...
Tretjič nama je pa enostavno luštno, ko sva skup: enkrat kuhava, pa delam cel dan kako zapleteno jed, drugič greva na kolesarjenje in par dni žuliva sendviče, tretjič si pa odpreva konzervo nacho sira, ga pogrejem v mv in serviram skup z vrečko tortilla čipsa pred računalnik, kjer si pogledava kak film in si vzameva večer fraj...

Nikakor vas ne razumem (ne enih ne drugih), ki zagovarjate samo en prav (ali brezhibno stanovanje in večerja ali pa dirkanje s kolesom do onemoglostiuser posted image ) - vse je prav, super je, če je življenje mešanica vsega, kar obema odgovarja, sploh super je, če obema hkrati isto paše. To seveda ne more bit vedno, lahko je pa večinomauser posted image

In ostalikrat, ko pač ni tako in enemu paše cartanja v postelji z vrečko čipsa v rokah, drugemu se pa 100/h dogaja in bi šel ven rolat enih 50 km, prišel domov in si naredil domače raviole in še kaj... No, takrat se pač enkrat prilagodi en, drugič drugi. Važno je samo, da ni vedno isti oz. da ni vedno v isto smer - da se vedno prilagaja tisti, ki se mu da športat, recimo in sta skoz doma ali pa da ves čas bezlja tisti okoli, da komaj svojo senco lovi...

srček, hehe, pri nama je pa ravno obratno - jaz sem tisti bolj hiperaktivni del (kdo bi si mislil, a ne?user posted image ). Sem se pa od njega naučila prav te tvoje umetnosti - da so dvignjene noge včasih prav fajn izumuser posted image In zdaj, ko končam kak večji projekt, si vedno vzamem večer samo za naju dva - da se samo cartava - in ni važno, kaj je takrat na mizi, improviziramo, skratka;), magari testenine, pa omakca iz kozarcauser posted image ... In priznam, da obema pašeuser posted image

Aja, najbolj hecno je pa to, da predno sva hodila, je on zatrjeval, da se ne mara crkljat!user posted image Vem, da sem takrat pomislila, da s takim človekom pa nikoli ne bi mogla bit. no, potem sva pa prišla skup, pa ne duha ne sluha o tem, da bi on rajši kaj drugega... Bolj crkljivega bitja še nisem videlauser posted image , hehe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?