Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: z dojenčkom v toplice - pomoč !! 8.4.2006 9:21:35
|
|
|
|
inna
|
ko je bila Kaja stara 4 mesece smo šli v Moravske toplice v kamp hišice in smo se imeli super. smo jo parkrat namočili v vodo in je bila navdušena za kaj bolj konkretnega je bila še premajhna, so ble pa fajn sprehajalne ture. po kopanju je nisem še tuširala ampak fajn zavila v toplo brisačo, ko smo priši v hišico pa sva se skopali.
|
|
|
|
RE: z dojenčkom v toplice - pomoč !! 8.4.2006 9:31:48
|
|
|
|
teta beta
|
Mi smo bili zadnjič v atomskih, ampak samo čez dan. Moj brat je bil z družino v Banovcih za dalj časa in so bili zelo zadovoljni. Po kopanju se tam nismo umivali, ker je bila panika za ven it, smo se pa pol doma. Tudi po ečaju plavanja je ne umijem tam, ampak tam niti ni tako klorirana voda.
|
|
RE: z dojenčkom v toplice - pomoč !! 8.4.2006 10:45:35
|
|
|
|
balaena
|
na uvodnem predavanju tečeja plavanje za dojenčke je predavateljica rekla, da je pri toplicah lahko za majhne dojenčke precej neugodna voda. zato bi morali vedno preveriti pri pristojnem strokovnjaku (v toplicah), ali je voda primerna za otroke. zaradi raznih snovi, ki nekaterim skupinam kopalcev npr. koristijo, dojenčkom pa ne bi, lahko jim pa celo škodijo. pa še čistoča vode je precej vprašljiva (plavanje dojenčkov je v posebnih bazenih, kjer se voda ves čas preverja). če se boste vseeno z otročkom kopali, pa glej, da ne bo predolgo v vodi (se utrudijo, lahko jih zebe, čeprav tebe ne), da je ne bo pil... ne vem no, jaz sem ravno zato raje šla na ta tečaj (ena ura stane 2100 sit, kar je ceneje kot v večini bazenov kopanje), pa vem da je ziher čistoča kot je treba, pa še naučili se bova koristnih gibov v vodi.
|
|
|
|
RE: z dojenčkom v toplice - pomoč !! 8.4.2006 10:51:31
|
|
|
|
KODA
|
Naš tastarejši je bil pri 5 mesecih,prvič v bazenu.Sicer ne za dolgo,toliko,da smo ga malo namočili in da je malo pobrcal.Prav užival je.
|
|
RE: z dojenčkom v toplice - pomoč !! 8.4.2006 14:51:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bom se šla z Maxom kopat v Terme Radenci. Ker je sveži luft in voda ni tako vroča kot v Moravskih. V Moravskih vam ne priporočam kopanje dojenčkov, ker je termomineralna voda, kar pomeni, da je precej vroča in bogata z minerali - v glavnem precej težka je. Primerna temp. vode za dojenčke je 27 stopinj. Zato pa grem v Radence. Pa kot je prej ena omenila pozanimajte se koliko klora je v vodi (norm. je od 0,1 - 0,5) in koliko je vezanega klora (norm. o,1), ki določa onesnaženost vode. Če je vezanega več, ne ite niti slučajno z dojenčkom v vodo. Pa tudi Ph vam naj preverijo in povejo, kakšna analiza vode je bila na zadnjem testiranju (bakteriološka). Malo jim zatežite, saj je vaš otrok!
|
|
|
|
RE: z dojenčkom v toplice - pomoč !! 10.4.2006 9:20:55
|
|
|
|
Antigona
|
Temperatura vode primerna dojenčkom je 32 stopinj!
|
|
RE: z dojenčkom v toplice - pomoč !! 10.4.2006 10:09:00
|
|
|
|
balaena
|
Se strinjam. Dojenčka doma kopaš na 37, kar pomeni, da je pri vodi s 27 stopinjami celih deset stopinj razlike. Tečaj za dojenčke ima povsod vodo 32 stopinj.
|
|
|
|
RE: z dojenčkom v toplice - pomoč !! 10.4.2006 10:49:00
|
|
|
|
viv_
|
Mi smo bili pri 3 mesecih v Podčetrtku, stanovali smo v hišicah v vasi Lipa. Bilo je super, mala je uživala. Tuširala sem jo samo, preden smo šli z bazena in ne med vsakim kopanjem.
|
|
|
|
RE: z dojenčkom v toplice - pomoč !! 10.4.2006 12:43:34
|
|
|
|
tincci
|
Hm, kaj pa morje junija, ko ima kakih 20 stopinj, otrok star 8m? Verjetno bolj v smislu namakanja nogic kot kopanja, a ne?
|
|
|
|
RE: z dojenčkom v toplice - pomoč !! 10.4.2006 14:45:37
|
|
|
|
simona2
|
Mi smo bili v Termah Olimija (Podčetrtek), ko je bila Maša stara 4 mesece. Stanovali smo v apartmajih v vasi Lipa in je bilo super. V bazenih je uživala, dali smo ji nepremočljivo pleničko in je brcala in čofotala v tamalem bazenu. Potem smo jo takoj res dobro stuširali in zavili v brisačke. Zelo je uživala tudi v počivalnih prostorih in se igrala. Pa še super lokacija je za sprehode, tako da se kar odločite in uživajte .
|
|
RE: z dojenčkom v toplice - pomoč !! 10.4.2006 15:13:15
|
|
|
|
tincci
|
Mi gremo pa jutri v Čateške s 5m, poročamo.
|
|
|
|
RE: z dojenčkom v toplice - pomoč !! 10.4.2006 21:24:52
|
|
|
|
ronja5
|
Mi smo bili z našim v Moravskih ko je bil star7 mesecev in smo bili kr zadovoljni. So pa Radenci res dober predlog, boljši zrak je, pa voda tud.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?