|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Z dojenčkom v toplice?
26.1.2010 12:09:48   
*raci*
Kakšno je vaše mnenje?  Aprila nameravamo it v Žusterno za 3 noči na en oddih. Zaradi rizične nosečnosti, že več kot 1 leto nismo šli nikamor. Takrat bo mlajša stara 7 mesecev. Je to premajhna za kopanje v toplicah?
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Z dojenčkom v toplice?
26.1.2010 12:10:48   
ledenaa
Ni

(odgovor članu *raci*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.1.2010 12:10:54   
Anonimen
NI Premajhna

(odgovor članu *raci*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.1.2010 12:24:41   
tikatonka
Ni premajhna, mi smo bili z prvim v toplicah ko je imel točno 4 mesece.

"Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa."

Prijatelji so kot baloni: če jih spustiš, jih morda nikoli več ne ujameš.

(odgovor članu *raci*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.1.2010 12:25:43   
štrumfek
ni premajhna

(odgovor članu tikatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.1.2010 12:34:00   
TRIŠ
Mi smo bili v toplicah ko so dopolnili tri mesece.Pa lepo se načofotajteuser posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.1.2010 20:19:10   
ksenija12
Premajhna ni, vendar vzemi v zakup, da toplice niso najbolj primeren kraj za nežno dojenčkovo kožo, uroinfekti so precej bolj pogosti kot se o tem govori.. Je pa to odvisno od vsake familije posebej. Jaz že sama osebno ne maram toplic iz higienskih razlogov..

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.1.2010 20:22:00   
janastar
jaz tudi mislim da premajhna ni- vendar je nam zdravnica rekla da se je v teh lasih grip in viroz izogibati takšnih krajev. V primeru da sta pa bili oz. se bosta dali cepiti proti rotavirusu pa 14 dni toplice strogo odsvetujejejo!user posted image

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.1.2010 21:43:25   
SaaS
Po mojem ni premajhna. Saj večkrat vidiš v toplicah majhne otročke.

Kot je Ksenja napisala, odvisno od vsakega posebej, kako se družina odloči. Meni se je zdelo neproblematično, a zdaj imamo slabe izkušnje, zato sem se odločila, da ne hodimo več v toplice, dokler ne bojo malo večji. S prvim smo šli pozimi, ko je imel eno leto, namesto smučanja v toplice in je mali zelo zbolel. Drugo zimo smo šli spet v toplice, ko je bil drugi star 7 mesecel in spet, tudi takrat je dojenček zbolel. Takrat sem se odločila, da se toplicam izogibamo za en čas. 

< Sporočilo je popravil SaaS -- 26.1.2010 21:44:37 >

(odgovor članu janastar)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.1.2010 8:13:41   
viv_
Ja, odvisno od izkušenj...

Premajhen pri 7 mesecih ni. Mi smo šli v toplice z obema pri 3. mesecih, pa je bilo vedno vse OK, nikoli nič... Hodimo pa pogosto, vsaj 2x na leto po par dni.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odkrivamo IT smučarske destinacije te zime
To zimo je treba obiskati sončne avstrijske Alpe in italijansko Južno Tirolsko, Falkensteiner Hotels & Residences pa poz...
Lahko nosečnica smuča?
Kateri zimski športi so primerni za nosečnico in ali lahko smuča, smo vprašali ginekologinjo Edito Arh.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?