|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Z živci na koncu....
15.10.2007 19:08:47   
Anonimen
Tale Post pišem zato,ker sem na koncu z živci in upam,da me boste vsaj malo razumele in mi dale kakšno vzpodbudno besedo.
Imam partnerja s katerim sva 5 let skupaj.Jaz imam od prej fanta,katerega je zelo lepo sprejel.Najin odnos na začetku je bil oh in sploh idealen,saj mi je stal ob strani ob težkih trenutkih,ki sem jih preživljala ob razvezi z bivšim.Mislila sem,da sem sedaj dobila idealnega partnerja,ampak sem se zmotila.Ker sem živela v podnajemu in je nama z otrokom tekla voda v grlo,sem se odločila,da se preselim k njemu,oz v del stanovanjske hiše,ki jo je že imel zase,starši so živeli spodaj.Tukaj sem na novo zaživela in mislila,da tako idealnega življenja si sploh ne morem predstavljati in bila sem srečna!!!Po dveh letih skupnega življenja sem zanosila in rodila hčerko.Že takrat v nosečnosti so se začele dogajat čudne stvari.Zelo pogosto je začel zahajat sam ven,saj je vedel,da jaz s takim trebuhom nimam volje ponočevat,čeprav sva prej veliko hodila ven skupaj in se imela fajn!
Enkrat se je pa zgodilo,da mu je telefon zvonil zjutraj in ko sem iskala kje ga ugasnit sem slučajno odprla sporočila in našla njegova poslala sporočila,kjer je napisal,da ima toliko let in,da si želi avanture.Brskala sem naprej in našla en kup čudnih telefonskih in samo ob vikendih.Temu sem nekaj časa sledila in na koncu šla te št.poklicat in vedno so bile punce za seks.Nisem vedela ali naj bom jezna ali kaj in sem ga lepo vprašala kaj počne in mi je priznal,da je klical tele punce,ampak bolj za firbec,da ni šel z nobeno nikoli.Ja,tega itak še zdaj ne verjamem…No,potem je to šlo v pozabo,nehal je hodit ven,rodila se nama je punčka.Potem je spet začelo.Ni je hotel previt,češ,da je ne more in še zdaj,ko ima punčka dve leti,jo ni niti enkrat previl,nikoli še skopal,nikoli dal spat,v glavnem podn!
Sedaj po porodu se mi zdi,da živiva še vsak zase.jaz sem z otroci,on pa cele dneve posveti službi.Ko pride domov,ko ga hočem objet,stoji kot nek robot,sploh se ne spomni me objet,seksava enkrat na dva meseca,pa še to je moja pobuda,ko mu dam ljubčka,pozabi,da bi mi ga lahko vrnil,,,.otroci ga niti ne pogledajo,ker ni nič z njimi,ob vikendih,ko je fraj poležava po kavču,za vse sem sama,grem z otroci na sprehod,on pa doma na kavču.Res ne vem,kdaj mi bo počil film.Postala sem že tako depresivna,da razmišljam o odhodu od njega,čeprav ga imam rada,samo takega življenja ne morem živet,nisem srečna in tudi ne bom,ker se tak odnos samo stopnjuje.On me vidi,da sem slabe volje,mu razložim zakaj in skušam se pogovorit z njim,da bi se kaj spremenilo,a je vse isto,včasih me sploh ne posluša.
Saj drugače je skrben mož,samo kaj ko je tak egoist,dela vse kar njemu paše,še vedno hodi vsak vikend okrog in me sploh ne zanima več kaj dela….Meni je počasi dovolj in čeprav nimam kam it se bom potrudila si iskat stanovanje,da grem stran,ker ne morem več….
Hvala ker ste me brale….
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Z živci na koncu....
15.10.2007 19:12:16   
Bubamaraa
Punca dej pojdi stran od njega in normalno zaživi, ker verjem, da ne rabiš takega izmečka doma na fotelju...

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.10.2007 19:16:25   
jazz
Ni glih skrben mož.....če prinese denar k bajti, to ne pomen da je skrben!!!

Lep pozdrav! K

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.10.2007 19:16:50   
StBarbara
uf...teci stran od takega, kolikor te nesejo noge.

Srečno!

user posted image user posted image user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.10.2007 19:22:56   
kaya2007
Saj drugače je skrben mož

kaj je pa tukaj skrbnega??? user posted image

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.10.2007 19:26:13   
Anonimen
Saj drugače je skrben mož,

V kakem smislu je skrben že?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.10.2007 19:33:18   
silvya
Ob tem kar si napisala, bi meni že počil film. Ne vem, res si v težki situaciji. Lahko je meni rečti, da ga zapusti. Še preden bi to storila bi jaz verjetno svojo jezo prej dobro pokazala. Bi me slišal, tudi če si bi ušesa zatiskal user posted image . Jaz s tem, da se srečuje z drugimi in ponočuje ne bi mogla živeti.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.10.2007 19:43:38   
Anonimen
Da je skrben sem mislila na to,da skrbi za nas finančno!
kričala sem na njega že miljonkrat,film mi je počil že tisočkrat...
Z drugimi se ne srečuje,razen takrat v moji nosečnosti je klicaril te babe oz.kurbice,ker ga je zanimalo kolk sstane in kaj dobi za ta denaruser posted image
ne dam pa roke v ogenj,da ni kaj proval,čeprav mi on trdi,da je bil samo firbecuser posted image
V glavnem jaz ga imam dovolj,samo še malo časa rabim,da naredim odločilen korak...
sprašujm se al mi res na čelu piše,da sem zabita al kaj????
ne pa razumem,kako se lahko nekdo tako spremeni v 5 letih in mu je vseeno za družino,pa čeprav mu je bila prej na prvem mestu....

(odgovor članu silvya)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
15.10.2007 19:45:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Meni je počasi dovolj in čeprav nimam kam it se bom potrudila si iskat stanovanje,da grem stran,ker ne morem več….

Upam, da ti čimprej uspe. Res se potrudi, ker tako življenje ni vredno živet, tega si nihče ne zasluži.
In se strinjam z drugimi glede tele "skrbnosti".

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
15.10.2007 19:48:05   
Anonimen
Anonimus, sploh ne vem kje naj začnem..samo malo da se skoncentriram user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
15.10.2007 19:48:55   
Anonimen

ne pa razumem,kako se lahko nekdo tako spremeni v 5 letih in mu je vseeno za družino,pa čeprav mu je bila prej na prvem mestu....

Ljudje se spreminjajo, žal tudi na slabše. Kdo ve, kaj je njega pripeljalo do tega, ampak važno je, da se imaš ti toliko rada, da si ustvariš lepše življenje. In svojim otrokom seveda.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
15.10.2007 19:50:48   
Anonimen
.Ker sem živela v podnajemu in je nama z otrokom tekla voda v grlo,sem se odločila,da se preselim k njemu,

Ok, bom prvo tu začela  user posted image

Torej zaradi financ na prvem mestu?user posted image

Torej, prej ti je tekla voda v grlo, zdaj pa ti zaradi tega teče drek.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
15.10.2007 19:54:18   
Šaki
straaaan pejt..ker če jih je klicov pa to ma ni vrag da zdj al pa čez čs ne bo to rews storil....šel z njimi/njo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.10.2007 20:13:33   
Anonimen
…No,potem je to šlo v pozabo,

Gremo dalje user posted image

Evo, druga napaka. Take stvari se ne pozabljajo zares, ne? To se samo malo pod prag pomete. Pa močno dvomim, da je tvoj to pozabil user posted image user posted image user posted image . Saj veš kaj mislim ne? Ja, resnica boli.

Če bi takrat izkoristila to čudovito priložnost in odšla takrat, bi ta trenutek verjetno nekje zdaj risanke gledala v miru z otroci in bi se tega lojleka samo z nasmeškom spominjala. Res da bi ti mogoče voda v grlo tekla, ampak hej..vsaj drek ne bi bil. Pa dobro zdaj je kaj je, nikoli ni prepozno za odhod fala bogu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
15.10.2007 20:16:55   
Anonimen
jaz ga imam dovolj,samo še malo časa rabim,da naredim odločilen korak...

Aha, torej pri tebi je čas problem user posted image user posted image . Zakaj pa če smem vprašat? Po moje rabiš bolj denar ko kaj drugega a ne? Saj kot pravijo čas je denar, tak da se nisi kaj zmotla.

In tvoj plan? Me res zanima.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
15.10.2007 20:37:55   
reta
KAJ PA PRAVIJO NJEGOVI STARŠI.A TI VSAJ ONI STOJIJO OB STRANI.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.10.2007 20:39:11   
Anonimen
Nivess,kot vidim si se prav vživela v moj post,pa čeprav sem rabila samo malo tolažbe!jaz točno vem,da je vse narobe,denar mi ni na prvem mestu,ampak srečno življenje!!!!
čas je pa problem,ker si moram najt stanovanje in si ga po malem že iščem,od danes naprej pa kar intenzivno,zato sem mislila,da bo moj čas prišel!
in,še to,da sem se enkrat zajebala razumem,da sem se pa dvakrat in vsakič dobila drugega cepca pa se ne razumem,na žalost!
Evo,sedaj je ura 20,30,njega pa še ni,otrok sploh ni še videl,poklical tudi ne,v glavnem mi gre na bruhanje že vse skupaj....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
15.10.2007 20:41:37   
Anonimen
Njegovi starši se v nas prav nič ne vtikajo,vidijo,da je narobe,a so tiho....
Pa tudi dosti tega sploh ne vedo kakpno je realno stanje!
oni pač živijo v miru spodaj,mi pa zgoraj,vidimo se ne prav dosti,razen med tednom,pa še to na dvorišču z otroci.čez vikend pa njegova tastara gresta na Gorenjsko na vikend!

(odgovor članu reta)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
15.10.2007 20:45:50   
Sheba
Ljudje se ne spreminjajo, vsaj do takrat ne, ko jih nekaj hudega ne doleti, pa še takrat nekateri ne spregledajo.

Predstavljam si, da si močna ženska, ker si več kot očitno že velika hudega dala skoz. Za to si daj v življenju še eno priložnost in pusti tega klipana....Pojdi in poskusi na novo zaživet, ker če ne boš padla v depresijo.

Tisto o klicanju žensk,...to je bolano...sex lahko dobi pri tebi kadarkoli hoče, ne pa da zato zapravlja denar.

Očitno se mu zdi fajn, da ima navidezno družino...kot veliko drugih moških.

Upam, da boš našla svojo srečo.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.10.2007 20:46:24   
Anonimen

Nivess,kot vidim si se prav vživela v moj post,pa čeprav sem rabila samo malo tolažbe!jaz točno vem,da je vse narobe,denar mi ni na prvem mestu,ampak srečno življenje!!!!
čas je pa problem,ker si moram najt stanovanje in si ga po malem že iščem,od danes naprej pa kar intenzivno,zato sem mislila,da bo moj čas prišel!
in,še to,da sem se enkrat zajebala razumem,da sem se pa dvakrat in vsakič dobila drugega cepca pa se ne razumem,na žalost!
Evo,sedaj je ura 20,30,njega pa še ni,otrok sploh ni še videl,poklical tudi ne,v glavnem mi gre na bruhanje že vse skupaj....

Ti lepo išči stanovanje in sama presodi al boš iskanje skrivala pred njim al ne. Jaz bi iskala stanovanje več ko očitno. Za začetek daš oglas da iščeš in ljudje te bojo klicali sami. Pozabi zdaj kak si nabasala na 2 cepca, pol se s tem ubadaj. To itak ni važno, niti ti ne bo jasno kak pa zakaj ravno ti. Tak pač je, cepcov je več ko preveč in moraš res met srečo danes, da nabašeš na normalnega. Dedi so itak lulike danes, večina no. Srečno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
15.10.2007 20:56:49   
reta
REČI MU JUTRI DA NAJ POPAZI NA OTROKA KER GREŠ TI POGLEDAT ENO STANOVANJE.BODI MALO PORODNA IN BOŠ VIDELA REAKCIJO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
15.10.2007 21:09:48   
piščanc
glede na vaše stanje bi bilo boljše, da izseliš deca user posted image . mogoče bi se pa starša strinjala?

iz malega zraste veliko

(odgovor članu reta)
Neposredna povezava do sporočila: 22
15.10.2007 21:27:29   
hrabra miška
Ojoj,uboga. Kaj naj ti rečem? Zberi moči in ga zapusti raje danes,kot pa jutri. Želim da čim prej najdeš stanovanje in da se spraviš v reduser posted image

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 23
15.10.2007 21:54:50   
Anonimen
Ojoj, kaj prestajaš? Se nebi obrnila v zakonsko posvetovalnico oba?

(odgovor članu hrabra miška)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   [Brisano sporočilo]
15.10.2007 22:01:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?