nogometas
|
Živjo, vem, da ste o podobni temi že pisale malo nižje ampak se mi zdi, da je moj primer le malček bolj zapleten: od 21.3. imam odprto bolniško zaradi rizične nosečnosti (grozeči splav). Zaenkrat veliko počivam in je vse ok, vendar je G napovedal težave tudi za naprej, kajti imam zelo kratek MV, kar naj bi pomenilo prezgodnji porod... Tako da izgleda, da se bo moja bolniška nadaljevala. Ni pa nujno. Lahko, da bo vse o.k. in se bo maja meseca zaključila, moja služba zgleda pa tako: vožnja iz LJ z avtom do HR meje 90km, del. čas: torek popoldne, ponoči, sreda zjutraj, vožnja nazaj v LJ in v četrtek in petek se zgodba ponovi. Vrsta dela: vožnja rafta, varovanje in demonstriranje športnega plezanja, asistenca otrokom pri vožnji na kolesarskem poligonu (tečeš za njimi kot kužek), pohodništvo, orientacijski tek in preživetje v naravi ter zabavne večerne animacije. Veliko fizičnega dela, skratka v mojem stanju nemogoče. To, da mi bodo vzeli 10 dni dopusta, ker sem v tem letu delala samo 2 meseca in pol mi je jasno, kaj pa se zgodi s preostalim dopustostom? Na :morje: si zelo želim, bojim pa se, da bi me kdo hodil kontrolirat, če ne bi bila na dopustu ampak na bolniški? Ali katera ve, kaj narediti? Hvala za odgovore in lep konec tedna vam želim! Juli
|