|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZOBOZDRAVNIK
21.10.2004 9:58:18   
Taša
Jaz ne vem kaj naj naredim. Naša tavelika se tako boji zobozdravnika da sploh noče hodit. Enkrat sva
bili pri zobozdravniku a ta zobozdravnica je imela ful negativen pristop. Groza. Tako da se zdaj ful boji. Tu pa nastopi problem. Danes jo je ponoči grozno bolel en zobek, no zjutraj je bilo boljše. Ne morem in ne morem jo spravit k zobozdravniku. Ne vem kaj ji naj obljubim. Seveda bi poiskale drugo zobozdravnico, ker to še jest ne morem več videt. NO KAKO????? Jutri vsekakor morava it. Prosim pomagajte z nasveti oz. vašimi izkušnjami!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ZOBOZDRAVNIK
21.10.2004 10:12:49   
malika
Sicer to ni neka rešitev, ampak mogoče pa bo pomagala kakšna nagrada-si želi kakšno igračo? Ok vem podkupovanje,...ampak mogoče za začetek:zmeden2:

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ZOBOZDRAVNIK
21.10.2004 10:25:52   
VALENTY
Kje pa majo tok grozne zobarje? Naša prvič ni hotla,pa drugič,pa tretič in je očka pike dubu;sta šla sma in med tretjim in četrtim obiskom ni blo NOBENE sladkarije.Smo obljubili nagrado,enkrat uhančke v ušesa (pa pri zobarju ni blo nič),naslednjič,ko je prišla z zvezdico smo se šli pa na njeno željo z vlakom peljat Od takrat nobenih problemov in zmeri kej od zobarce dobi.Aja;obvezno jo pelje ati in gre sama notr,jo atek čaka v čakalnici.Drugač je bil jok!

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ZOBOZDRAVNIK
21.10.2004 10:46:31   
Taša
Sem iz Celja. In že pri 4 letih so naju spraševali kam bo Nika hodila v šoli in na podlagi tega so zbrali zobozdravnico.- Prej nama je uspela ena zvezdila pri eni drugi.- Seveda sem bila kar zadovoljna navidezno ker je bila izbrana zobozdravnica bivša soseda. No sem mislila še bo malce bolje pogledala. Pa je bila totalna groza. Kaj takšnega. Ženska nima živcev za tako male otroke. Jaz sem sedela z Niko na stolu in sva morali prav posiloma uste odpreti, no da vam ne razlagam - obe sva bili na koncu čisto prepoteni. Nika od joka jaz pa ko sem jo mogla tako trdno držati. GROZA VAM POVEM IN OD TEDAJ JO NIKAKOR NE MOREM SPRAVIT K ZOBOZDRAVNIKU. Pa sem ji obljubila da bova zamenjali oz. da ne greva več k tej zobozdravnici. Sem ji pa že obljublala igrače, pa kaj ko ni veliko zainteresirana. Rajši nič nima, kot da gre k zobozdravniku.

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ZOBOZDRAVNIK
21.10.2004 10:49:35   
Taša
Joj Valenty koliko pa je stara tvoja tamala da je tako pridna. No sej pravim pri nas od začetka ko sva začeli hodit ni bilo nobenega problema. Ampak ko sva dobili to zobozdravnico:grrr::grrr: je pa GROZA!!!!

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ZOBOZDRAVNIK
21.10.2004 10:52:46   
puncica
Ja uboga nika no, upam da boste našle kako vredu zobarco. Drugače pa sem se tud jaz tako bala zobarja ko je bil ful čudn, pa bolel je in od takrat ko sem bla stara 5 let se grozno bojim zobozdravnika in grem ko je res nujno.:(( Pa še takrat obvezno anestezija. Grem raj še enkrat rodit:)-

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ZOBOZDRAVNIK
21.10.2004 10:56:34   
VALENTY
Stara je 4 leta,pri zobarju pa je bla prvič mislim,da okrog 3 let,ker je enkrat padla na sp.zobe in si razbila sklenino,tko,da se počasi gniloba oglaša,se trudmo,da jih čimdlje obdržimo.Mal jo posluši in med vrsticami beri kaj bi rada oz.si želi.Ni nujno,da je materialna stvar (igrača).Zobarco pa le zamenjaj.Mogoče mamo pr nas srečo,ker sosedje zob.stroje popravljajo in prodajajo in so mi to zobarco priporočil.Naj se v vrtcu ali šoli pohvali z zvezdicami,probaj na ta način.

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ZOBOZDRAVNIK
21.10.2004 11:10:50   
kimi
moj fant je star 20 pa so ga pri 8 letih ustrašili pa od takrat sploh ni šel. Ima pa srečo da ima dobre močne zobe. Samo ima eno luknjo - veliko pa ga boli pa noče tja. Tko da ne vem načina. Pri njem ni nič vžgalo.

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?