Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ZOBKI PRI 3,5 MES.DOJENČKU?? 26.11.2007 21:26:57
|
|
|
|
ALEKSA13
|
Pozdravljene, moj fantek je star 3,5 meseca (je nedonošenček) in je že cca 2 tedna precej jokav (veliko joka čez dan), nerazpoložen, podnevi skoraj ne spi (če zaspi, zaspi za pol ure), ponoči večjih problemov za zdaj ni (spi celo noč). Opazila sem, da veliko "cmoka", si tišči roke v usta (tudi ko se naje, torej ni lačen), včasih ima rokave čisto mokre...Ko sem pogledla v usta, nisem videla da bi imel kakšne sledi zob. Ali je možno, da bi mu že tako hitro "nagajali" zobki? LP. Aleksa
|
|
|
|
RE: ZOBKI PRI 3,5 MES.DOJENČKU?? 26.11.2007 21:36:56
|
|
|
|
TANJA78
|
Moj prvi sin je dobil prvi zob pri dobrih 5 mesecih, drugi, ki je zdaj star 3 mesece pa se tud že kar pošteno slini in vse pešta v usta. Mislim da bo tudi on zgodnji.
|
|
|
|
RE: ZOBKI PRI 3,5 MES.DOJENČKU?? 26.11.2007 21:37:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko sem delala v Ljubljani pri eni punci invalidki, ki je imela otroka, je ta punčka imela pri 6 mesecih 7 zobkov. Vse je možno.Samo je malo takih.
|
|
|
|
RE: ZOBKI PRI 3,5 MES.DOJENČKU?? 26.11.2007 21:42:12
|
|
|
|
daša
|
Moj ta starejši je tudi pri treh mesecih kazal vse znake, da bo dobil zobe. Smo ugotavljali, da eni jih imajo res že pri štirih mesecih. Pazi!!! Prvi zobek mu je zrasel, ko je bil star 10 mesev in pol, naslednji, ko je imel že celo leto. Da o tem, da ponoči nismo spal dve leti zaradi teh zob ne bi govorila.
|
|
|
|
RE: ZOBKI PRI 3,5 MES.DOJENČKU?? 26.11.2007 21:48:06
|
|
|
|
OliveOyl
|
Možno je vse, naša se je tudi slinila in rinla v usta vse mogoče. Zobek je prikukal v 7 mes. Sine ga je dobil pri 4,5 mes.-zob,a ne...
|
|
|
|
RE: ZOBKI PRI 3,5 MES.DOJENČKU?? 26.11.2007 22:18:39
|
|
|
|
Naja31
|
Moj je prva dva zobka dobil pri treh mesecih in pol. Je bilo zelo hudo. So pa tudi vsi ostali hitreje ven pogledali. Slinjenje, tečnoba in vse ostalo ne pomenijo nujno zobkov, je pa tudi to mogoče tako zgodaj.
|
|
|
|
RE: ZOBKI PRI 3,5 MES.DOJENČKU?? 27.11.2007 6:13:50
|
|
|
|
anju
|
1 dan pred 4m. obe spodnji enki. siten pa nič (bolj !!!!), slinjenje in roke v usta pa ja!
|
|
|
|
RE: ZOBKI PRI 3,5 MES.DOJENČKU?? 27.11.2007 8:12:45
|
|
|
|
Blejka26
|
moja prva pikica jih je tudi dobila ko je bila stara tri mesece in pol..saj je bolje,jih vsaj manj bolli
|
|
RE: ZOBKI PRI 3,5 MES.DOJENČKU?? 27.11.2007 8:17:22
|
|
|
|
Caarmen
|
Tudi moja se skoz slini in tišči roke v usta. Bomo vidl kaj nas čaka. Je pa tudi stara 3,5 mesecev.
|
|
|
|
RE: ZOBKI PRI 3,5 MES.DOJENČKU?? 27.11.2007 9:49:53
|
|
|
|
mala pikica
|
Fenomen se je zgodil, ko se je eni mamici otrok z zobkom že narodil, še zdravniki niso mogli verjeti. Ji je pediatrinja rekla, da morajo takoj poslikat in še eno sliko njej prinesti. Tako, da je vse mogoče.
|
|
RE: ZOBKI PRI 3,5 MES.DOJENČKU?? 27.11.2007 10:11:46
|
|
|
|
blue sky
|
Moj je dobil prva 2 zobka pri 4 mesecih, pri 7 mesecih jih je imel že 8. Čisto možno, da raste zobek.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?