|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZOBKI PRI 3,5 MES.DOJENČKU??
26.11.2007 21:26:57   
ALEKSA13
Pozdravljene,

moj fantek je star 3,5 meseca (je nedonošenček) in je že cca 2 tedna precej jokav (veliko joka čez dan), nerazpoložen, podnevi skoraj ne spi (če zaspi, zaspi za pol ure), ponoči večjih problemov za zdaj ni (spi celo noč). Opazila sem, da veliko "cmoka", si tišči roke v usta (tudi ko se naje, torej ni lačen), včasih ima rokave čisto mokre...Ko sem pogledla v usta, nisem videla da bi imel kakšne sledi zob. Ali je možno, da bi mu že tako hitro "nagajali" zobki? LP. Aleksa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZOBKI PRI 3,5 MES.DOJENČKU??
26.11.2007 21:36:56   
TANJA78
Moj prvi sin je dobil prvi zob pri dobrih 5 mesecih, drugi, ki je zdaj star 3 mesece pa se tud že kar pošteno slini in vse pešta v usta. Mislim da bo tudi on zgodnji.

(odgovor članu ALEKSA13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.11.2007 21:37:31   
Anonimen
Ko sem delala v Ljubljani pri eni punci invalidki, ki je imela otroka, je ta punčka imela pri 6 mesecih 7 zobkov. Vse je možno.Samo je malo takih.

(odgovor članu ALEKSA13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.11.2007 21:42:12   
daša
Moj ta starejši je tudi pri treh mesecih kazal vse znake, da bo dobil zobe. Smo ugotavljali, da eni jih imajo res že pri štirih mesecih. Pazi!!!user posted image  Prvi zobek mu je zrasel, ko je bil star 10 mesev in pol, naslednji, ko je imel že celo leto. Da o tem, da ponoči nismo spal dve leti zaradi teh zob ne bi govorila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.11.2007 21:48:06   
OliveOyl
Možno je vse,
naša se je tudi slinila
in rinla v usta vse mogoče.
Zobek je prikukal v 7 mes.
Sine ga je dobil pri 4,5 mes.-zob,a ne...user posted image

(odgovor članu daša)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.11.2007 22:18:39   
Naja31
Moj je prva dva zobka dobil pri treh mesecih in pol. Je bilo zelo hudo.
So pa tudi vsi ostali hitreje ven pogledali.

Slinjenje, tečnoba in vse ostalo ne pomenijo nujno zobkov, je pa tudi to mogoče tako zgodaj.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.11.2007 6:13:50   
anju
1 dan pred 4m. obe spodnji enki.
siten pa nič (boljuser posted image !!!!), slinjenje in roke v usta pa ja!

(odgovor članu ALEKSA13)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.11.2007 8:12:45   
Blejka26
moja prva pikica jih je tudi dobila ko je bila stara tri mesece in pol..saj je bolje,jih vsaj manj bolli

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.11.2007 8:17:22   
Caarmen
Tudi moja se skoz slini in tišči roke v usta. Bomo vidl kaj nas čaka. Je pa tudi stara 3,5 mesecev.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.11.2007 9:49:53   
mala pikica
Fenomen se je zgodil, ko se je eni mamici otrok z zobkom že narodil, še zdravniki niso mogli verjeti. Ji je pediatrinja rekla, da morajo takoj poslikat in še eno sliko njej prinesti. Tako, da je vse mogoče.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.11.2007 10:11:46   
blue sky
Moj user posted image  je dobil prva 2 zobka pri 4 mesecih, pri 7 mesecih jih je imel že 8. Čisto možno, da raste zobek.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.11.2007 10:45:27   
rose
Pri naši ta prvi smo tud že nekje tako kmalu muslili, da bo dobila zobke, se je tok slinila, pa roke v usta. Pa je 1. zobek pokukal šele pri 11. mescih. Ta mala, 4 mesce se pa tud že neki časa slini in rokice v usta. Bomo vidli.
Tako kot so predhodnice rekle, vse je možno.  

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?