|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZNAKI in SLIKANJE
17.10.2008 9:41:17   
NANA123
Zanima me če bi lahko bila noseča ful me bolijo prsi in sem ful lačna.Ali je lahko to znak Pa še nekaj ne več če sem slučajno zanosila  ali bi lahko škodovalo plodu če sem imela  slikanje noge pri radiologu in slikanje zob in po kolikem času lahko zanošiš  po slikanju ali lahko takoj .Če je imela kakšna takšno izkušnjo bi prosila za odgovor.user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZNAKI in SLIKANJE
17.10.2008 11:09:57   
fragola
meni mi je rekel zdravnik, da ne škodi, ker itak si daš tisto svar okoli proti tem žarkom!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NANA123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.10.2008 11:46:40   
Nika v službi
Na vseh RTG-ih jasno piše, da nosečnic ne slikajo! Lahko škoduje plodu.

Seveda pa je drugače, če ne veš, da si noseč. Ne vem, naredi test in če je pozitiven, pokliči G ter se naroči za pregled.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.10.2008 13:52:17   
dreamhorse
Mi it žal ne moremo povedati, če si noseča ali ne. Naredi test pa se prepričaj. Potem pa k g, pa ji povej, da so te slikali. In vse, ki mislite, da ste nosečke nikar za božjo voljo ne hodite na rentgen. Če je tam strogo napisano, da nosečnicam ne delajo rentgena, potem verjetno že ni priporočljivo in pametno se hodit slikat.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?