|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZNAKI...
26.3.2008 19:30:55   
srecna_zvezda
Pozdravljene!

No tako, sedaj ko imam malo casa sem prebirala clanke po netu glede teh nosecnosti in poroda in znakov pri nosecnosti, itd...
Tako sem naletela na kar nekaj zgodbic, da nekatere niso imele cisto nobenih znakov ko so zanosile razen izostanka M. Pa me tako zanima; ali se je kateri to ZE zgodilo in NI imela NOBENIH znakov?

ALI SE JE KATERA NOSECNICA IZOGNILA BOLECINAM PRSI V ZACETKU NOSECNOSTI?

Lep pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZNAKI...
26.3.2008 19:40:20   
zall
Tut meni se dogaja enalo in ne vem al sm al ne user posted imageuser posted image bi mogla v ponedeljek dobit pa je ni še do sedaj - čeprav mam ful redne. Edino ful napet thebuh imam- tak ful polna se počutim kot da mam 10 kg zraven. Sm pa test delala takoj po enem dnevu zaostanka pa mi je negativno pokazalo, tak da ne vemuser posted image
Kak dolgo pa user posted image   že nimaš?  Mogoč pa je ratalo! Upam!Bomo vidli!user posted image

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.3.2008 19:42:38   
mojca345
znaki se pokažejo šele v 6 tednu. za nosečnost pa nekje prvo izveš v poznem 4 tednu.

pri prvi zanostivi sem imela znak, ko sem tudi zvedela, da sem noseča, ampak sembial noseča že 6 tednov.

zdaj pa najdem vedno polno znakov, sam psiha dela ful pr vsaki. tisto kar hočeš tisto najdeš, pa četudi ni to to, boš najdla, ne.

kolegica ki je zdele v 7 mesecu. ni imela nobenih znakov takih, razen tega da je bila utrujena.

Neposredna povezava do sporočila: 3
26.3.2008 19:47:30   
srecna_zvezda
IZVIRNO SPOROČILO: zall

Tut meni se dogaja enalo in ne vem al sm al ne user posted imageuser posted image bi mogla v ponedeljek dobit pa je ni še do sedaj - čeprav mam ful redne. Edino ful napet thebuh imam- tak ful polna se počutim kot da mam 10 kg zraven. Sm pa test delala takoj po enem dnevu zaostanka pa mi je negativno pokazalo, tak da ne vemuser posted image
Kak dolgo pa user posted image   že nimaš?  Mogoč pa je ratalo! Upam!Bomo vidli!user posted image

Ne, jaz trenutno pavziram zaradi sohta in urejanja stanovanja in sicer do junija. Me pa tako zanima, ker nas je toliko ki znamo najti milijon znakov pa potem nic od tega, negdo pa ki niti ne sumi, se mu zelje skrito izpolnijo. Tako me potem zanima kako, kdaj in kaj.

Kaj pa je s prsmi? Kdaj so vas zacele boleti? Ali so vas sploh bolele???

(odgovor članu zall)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.3.2008 19:56:48   
mali007
jest sm imela samo napete prsi (tako kot pred menstruacijo) potem pa sem zvedela, da sem noseča (v petem tednu nosečnosti).

Ker nikoli nisem imela redne menstre je bil to pri meni edini znak.

Neposredna povezava do sporočila: 5
27.3.2008 8:35:27   
pomar*ANČA*
jaz sem v 7tednu in imam poponoma vse znake... pa tako sem se hvalila še en teden nazaj, kako fajn se počutim!! prsi so me bolele čisto na začetku, zdaj me pa srbijo, kar je mene še bolj nadležno, saj se skos praskam. imam pa celodnevne slabosti, ki so najhujše zvečer, utrujena sem in zelooo čustvena. upam, da vse to kmalu mine, me čakajo izpiti in trenutno mimam energije se učiti, samo spala bi!

Neposredna povezava do sporočila: 6
27.3.2008 11:06:42   
julika
mene tudi prsa srbijo, sam nisem user posted image .no ne vem še.drugače nimam prsa niti napeta ko dobim M. sem pa ful tečna že kaki teden.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.3.2008 20:26:27   
mojca345
user posted image pomaranča čestitke za bebico

Punce, ne OBUPAT !

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.3.2008 16:51:36   
katja_p
A se je kateri naredilo, da je namesto menstruacije imela samo rahel rjav izcedek? Ampak to samo enkrat, niti ne cel dan ali več dni?

Men se je to nardilo tisti dan, ko bi mogla bit menstruacija, ampak do danes (po 4 dneh) ni nč. Včeraj pa je ena dojka bila malo boleča (predvsem bradavička) na dotik.

Je to znak user posted image ? Js grem jutri kupit test, da vidimo, kaj bo ...

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.3.2008 17:00:25   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

A se je kateri naredilo, da je namesto menstruacije imela samo rahel rjav izcedek? Ampak to samo enkrat, niti ne cel dan ali več dni?

Men se je to nardilo tisti dan, ko bi mogla bit menstruacija, ampak do danes (po 4 dneh) ni nč. Včeraj pa je ena dojka bila malo boleča (predvsem bradavička) na dotik.

Je to znak user posted image ? Js grem jutri kupit test, da vidimo, kaj bo ...
bomo držali pesti,ti nam pa javi lepo novičkouser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.3.2008 18:27:01   
Bety upa
Katja, to je nosečnost!!!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.3.2008 18:51:44   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Bety upa

Si ziher? Ker js res težk to verjamem ... predvsem zarad tega, ker se prijatlca trudi že več kot eno leto in ni še nč ... men pa v prvo ...

Komaj čakam, da grem jutri po test user posted image

Povejte, a je vseen, kdaj ga nardim, al se priporoča prvi jutranji urin? Se pravi, če kupim jutri, v torek zjutraj.

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.3.2008 19:08:34   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

IZVIRNO SPOROČILO: Bety upa

Si ziher? Ker js res težk to verjamem ... predvsem zarad tega, ker se prijatlca trudi že več kot eno leto in ni še nč ... men pa v prvo ...

Komaj čakam, da grem jutri po test user posted image

Povejte, a je vseen, kdaj ga nardim, al se priporoča prvi jutranji urin? Se pravi, če kupim jutri, v torek zjutraj.
po mojem je boljše,da delaš test zjutraj,čeprav na testih piše,da lahk delaš test s katerimkoli urinom.kolk ti pa zamuja?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.3.2008 19:43:39   
mimikimi
Katja meni se je isto kot tebi pojavil v sluzi nek svetlo rjav izcedek samo en dan (ko sem šla na wc pol pa celi dan nič več), mi pa tudi zamuja. res da nimam rednih od 30-36 dni, danes je pa 37 dan, pojavo se mi je pa par dni nazaj. upam, da se je kaj primlo.user posted image

Angeli smo,
a le z enim krilom.
Da bi mogli poleteti,
se moramo objeti.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.3.2008 21:29:53   
RENY19
ojla punce, Katja drzim ti pesti da si  user posted image  si si mogoce kaj merila temperaturo ? jaz sem  vse te mesece vedno pred  tecko delala teste , ki so bili negativni ta mesec sem pa cist pozabila kdaj kej more bit in  sem po 10 dneh  se testirala  in sem  noseca 6t ...prsa me cedalje bolj bolijo in bolj so polna. jutri me cakak prvi pregled in potrditev,se  ful veselim  user posted image  .. zelim ti   user posted image  na testu meni so se jasno  izrisale kod nikoli do zdaj 

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.3.2008 21:46:04   
Anonimen
Katja, pri meni je bilo tako....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RENY19)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
30.3.2008 22:04:42   
katja_p
Js sm drgač mele vedno redno menstruacijo - tud zdaj te mesece, od kar ne jemljem kontracepsijskih. Lepo na 30 dni, danes je pa 4. dan, ko mi zaostaja.

Tud js mam občutek, da so prsi bolj polne, kot po navadi. Pa zadnje dni bi kr skoz nki jedla, četud nism lačna. Hmmm ...

Sporočim takoj, ko opravim test. Js res upam, da bo user posted image  Glede na to, da ste tud nekatere ostale imele podobne znake, bi skor moglo bit, a ne? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.3.2008 22:06:13   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: RENY19

ojla punce, Katja drzim ti pesti da si  user posted image  si si mogoce kaj merila temperaturo ?

Nop, temperature si pa res nikol nisem merila.

(odgovor članu RENY19)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.3.2008 22:07:14   
Anonimen
Punce jaz mam tak napete zizike pa bolijo me čisto malo, pa v desnem jajčniku me tako čudno špika, zdaj mam O in z dragim pridno delava na user posted image , a mislite, da se že oplojuje to? M ne pričakujem 14.4. user posted image

(odgovor članu katja_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
30.3.2008 22:07:19   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: mimikimi

Katja meni se je isto kot tebi pojavil v sluzi nek svetlo rjav izcedek samo en dan (ko sem šla na wc pol pa celi dan nič več), mi pa tudi zamuja. res da nimam rednih od 30-36 dni, danes je pa 37 dan, pojavo se mi je pa par dni nazaj. upam, da se je kaj primlo.user posted image

Pa še nisi nardila testa? Dej sporoč, če boš delala, kako je pokazalo. Mogoče pa je user posted image

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
30.3.2008 22:09:47   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce jaz mam tak napete zizike pa bolijo me čisto malo, pa v desnem jajčniku me tako čudno špika, zdaj mam O in z dragim pridno delava na user posted image , a mislite, da se že oplojuje to? M ne pričakujem 14.4. user posted image

Js sm te simptome (boleče prsi in bolečine v enem jajčniku) imela v času ovulacije. Sicer ne vsak mesec, ampak vsake dva recimo. Sicer ne vem, če je to že kak znak (ker mi2 sva takrat mela zaščito ali pa so bili ti znaki tud takrat, ko sem še jemala tabletke).

Ampak vseen upam, da nasledn mesec ne bo ta rdeče user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
30.3.2008 22:12:58   
mimikimi
katja ko naredim test sporočim. Bom počakala še ene dva dni.user posted image

Angeli smo,
a le z enim krilom.
Da bi mogli poleteti,
se moramo objeti.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 22
31.3.2008 9:18:13   
katja_p
Js sm opravla test ... In ... user posted image

Se je pokazal + user posted image  (Clearblue sem imela). Mam še en test na rezervi (Baby check), da ga preverim jutri in se dokončno prepričam user posted image

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna povezava do sporočila: 23
31.3.2008 13:53:05   
mimikimi
Čestitam!!!!user posted image user posted image pa lepo nosečnost!

Sporočim kmalu tudi jaz!

Angeli smo,
a le z enim krilom.
Da bi mogli poleteti,
se moramo objeti.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 24
31.3.2008 18:46:06   
julika
katja čestitamuser posted image men že tudi zamuja 5.dan, pa izcedke sem mela skoraj iste kot ti.sam test mi pa noče nič pametnega pokazat.sem si pa prej pogledala prsa, če je kakšna sprememba pa se mi ne zdi.edino bradavice so se mi zdele ogromne pa na dotik občutljive.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?