|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZIZI, ZIIIIZIIIIII
19.12.2007 14:45:47   
mojmaček
zizi, ziziiiiii daj!

Tako je pri nas preden gre mister user posted image spat. Star je dobrih 19 M in se mi zdi da je že čas da se končno poslovi od joškanja. Dokončno. Pa sem mu nekako vedno ugodila, dokler je še kaj teklo. Zdaj pa res ni več nič, pa mislim, da je to samo še navada. Ene par dni oz kaki teden je bilo ok, včeraj pa spet večer mama zizi daj!user posted image . Pa ni in ni nehal. Hotel je joško, da me je že kar slačil. Pa kaj mu naj dam? Prazno joško?user posted image Tak se je drl, ko jesihar. Nič dopovedovanja in preusmerjanja pozornosti ni pomagalo. Pa sem mu v flaško dala malo mleka. Pol pa spet zizi daj! Nič ni pomagalo. In ker mu nisem ustregla sem se pol do 10 zvečer z njim igrala v dnevni sobi, ker ni hotel it spat. user posted image

Pomagajte mi malo z nasveti

Hvala
majamo

Kak ste se ve soočale s temi problemi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZIZI, ZIIIIZIIIIII
19.12.2007 16:06:42   
Luni
Vztrajanje! Prej ko slej se bo umiril! Tudi moj srednji je vlekel 19 m, potem smo ga pa v bistvu tudi na silo in z vztrajanjem, preusmerjanjem pozornosti odvadili od joške. Je pa res trajalo mogoče teden, dva, potem je pa čisto pozabil nanjo. Vztrajaj, ne spozabi se!

(odgovor članu mojmaček)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.12.2007 22:50:52   
draganav
Jaz sem svojo user posted image  odvadila dopoldanskega in popoldanskega dojenja pri 22 mesecih. Zgledalo  je pa tako, da se je dva dni drla pol ureuser posted image user posted image user posted image , bolj rečeno kričala, se metala po tleh vglavnem grozno. Ker živimo v bloku sem mislila, da bodo še socialno poklical, ker se je živalsko drla. Ampak dva dni,  potem je še zajokcala kakšno minutko, ker sem bila vztrajna je videla, da ne bo dobila in se je umirila. Tako, da nama je ostalo še večerno zizanje za spanje. Vseeno sem ji še dala, čeprav nisem imela mleka, saj sem upala, da bo sama rekla, da ima dosti. In glej ga ČUDEŽuser posted image user posted image user posted image , 9 novembra je rekla, da noče več njam.

Imeti moraš veliko potrpljenja predvsem pa , če si se odločila, da ne daš več, se moraš tega držat. VSAK DAN ne,  saj mu bom samo danes dala, ko rečeš da je konec, je konec.

Verjemi, da vem kako se počutiš, meni je bilo grozno, ko sem jo gledala vso ubogo in vsega bi bilo konec, če bi ji dala. Ampak jaz sem imela dovolj. Po dveh letih dojenja,  skorak kadar koli je hotela, sem imela dosti. Moja piška je bila prava odvisnica, ampak sem vztrajala. Boš videla,  prvih par dni je najhujših user posted image user posted image , potem se bo pa umirilo.

Aja, probaj angažirat svojega dragega, da ga da spat. Pri nas je to kar palilo.

Veliko potrpljenja in vztrajnostiuser posted image .

TAKO LEPO JE BITI MAMA

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.12.2007 21:15:45   
žanai
Pozdravljena!

Naša bučka se bi po mojem dojila do šole. user posted image  Ampak pri njenih 20h mesecih, ko sem opazila da ni več mleka, sem se odločila, da bomo nehali. Kako pa, pri taki obsedenki?

Poizkusila sem nekaj načinov, ampak mi je uspelo na tak način, da sva se zmenili, da ne bo zizala, ker so zize utrujene in ne morejo več dati mlekca, lahko pa da glavico na zizo in se tako stisne k meni.
Začuda ji je bilo to dovolj. Počasi se je v nekaj tednih tudi tega odvadila, nič je nisem silila. Je pač bolj cartaste sorte (kot njena starša) in mislim, da s tem ni nič narobe, če se želi tako pocartat.

Še danes si včasih zaželi in da glavico na moj gol trebuh... kadar pa je bolna in se res slabo počuti, pa se še kdaj spomni, da bi dala malo glavico na zizo... za nekaj sekund, pa se že bolje počuti. Zakaj pa ne? Ji že paše občutek gole in tople kože. Jz sem pa presrečna, ko se cartava.

No, pri nas smo se tako odvadili brez joka, da je bilo dobro za vse.
Pa srečno!

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Ime za punčko
pathra

Za najino starejšo hčerko nisva imela problemov in sva dala ime Sofija, sedaj pa iščemo ime za najino drugo punčko in bi rada da pašeta skupaj.

Klara (35%)

Olivia (40%)

Serena (7%)

Sabrina (19%)

Število vseh glasov: 168

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!