|
RE: ZIZI, ZIIIIZIIIIII 19.12.2007 22:50:52
|
|
|
|
draganav
|
Jaz sem svojo odvadila dopoldanskega in popoldanskega dojenja pri 22 mesecih. Zgledalo je pa tako, da se je dva dni drla pol ure , bolj rečeno kričala, se metala po tleh vglavnem grozno. Ker živimo v bloku sem mislila, da bodo še socialno poklical, ker se je živalsko drla. Ampak dva dni, potem je še zajokcala kakšno minutko, ker sem bila vztrajna je videla, da ne bo dobila in se je umirila. Tako, da nama je ostalo še večerno zizanje za spanje. Vseeno sem ji še dala, čeprav nisem imela mleka, saj sem upala, da bo sama rekla, da ima dosti. In glej ga ČUDEŽ , 9 novembra je rekla, da noče več njam. Imeti moraš veliko potrpljenja predvsem pa , če si se odločila, da ne daš več, se moraš tega držat. VSAK DAN ne, saj mu bom samo danes dala, ko rečeš da je konec, je konec. Verjemi, da vem kako se počutiš, meni je bilo grozno, ko sem jo gledala vso ubogo in vsega bi bilo konec, če bi ji dala. Ampak jaz sem imela dovolj. Po dveh letih dojenja, skorak kadar koli je hotela, sem imela dosti. Moja piška je bila prava odvisnica, ampak sem vztrajala. Boš videla, prvih par dni je najhujših , potem se bo pa umirilo. Aja, probaj angažirat svojega dragega, da ga da spat. Pri nas je to kar palilo. Veliko potrpljenja in vztrajnosti .
|