Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ZIVLJENJE PO ZIVLJENJU... 1.10.2004 20:55:31
|
|
|
|
mammika
|
Ja to sigurno da obstaja potem "večno" življenje. no ja vsaj jest tko verjamem. :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
ZIVLJENJE PO ZIVLJENJU... 1.10.2004 21:01:26
|
|
|
|
puncica
|
Hmmm... a ni to mal globoka tema za to uro :)-:)- Jaz pa nič ne mislim, raj o tem ne premišljujem. Sem se že večkrat spraševala v čem je sploh smisel življenja, pa da se neki trudiš pa kariera pa vse mogoče stvari v življenju, potem pa umreš, :zmeden: NO jaz pa deloma tudi verjamem v reinkarnacijo:)-:)- Mogoče pa bom v naslednjem življenju kakšna živalca:)-
|
|
|
|
ZIVLJENJE PO ZIVLJENJU... 1.10.2004 21:06:24
|
|
|
|
Jančika_
|
Jaz sem pa bolj "tuzemska". Zame je to tukaj to. Za ziher pa bomo vedeli itak šele potem:)-:)-:)-!
|
|
|
|
ZIVLJENJE PO ZIVLJENJU... 1.10.2004 21:08:38
|
|
|
|
Teni_
|
Ne, jaz ne verjamem. Nič nimam proti tistim, ki v to verjamejo, ampak mene ne more noben prepričat, da bi v to verjela. Če pa je, pa hvala bogu. LP, Mojca:rozica:
|
|
|
|
ZIVLJENJE PO ZIVLJENJU... 1.10.2004 21:25:01
|
|
|
|
Urša
|
Jst verjamem, da neki na tem more bit-vsaj ena energija, ki se izraža kot duša... 9nebesa Drgač pa ful rada berem take knjige pa revije, seveda vsem ne verjamem, me pa privlači... sploh zgodbice o duhovih. Spooky! :ups: Je že kera kdaj klicala? Jst sm s kolegicami in se je naša muca v hipu naježla kot bi jo sštromal in odfrčala pod pojstlo-je ni blo vn, pa tud če sm ji s škatlo od briketov ropotala. Tko da-jst absolutno verjamem!;)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2004 21:46:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
ZIVLJENJE PO ZIVLJENJU... 1.10.2004 23:20:24
|
|
|
|
willma
|
Ola! Moje razmišljanje (in izkušnje) je podobno kot je napisala Urša. lp :sloncek:willma
|
|
|
|
ZIVLJENJE PO ZIVLJENJU... 2.10.2004 0:34:44
|
|
|
|
Annny
|
Verjamem... 'Vera' v nekaj daje moč in polepša marsikateri trenutek, ko bi bilo človeku sicer težko pri srcu..no, sem mal zafilozofirala :ups:
|
|
|
|
ZIVLJENJE PO ZIVLJENJU... 2.10.2004 10:40:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, ne verjamem. Ampak mi je prav grozno, da se rodiš, živiš in pol ko te ni, te ni. In ne veš, kaj se bo dogajalo naprej. Kadar to razmišljam, sme pol full žalostna in probam mislit na kaj drugega(ponavadi take stvari razmišljam glih takrat, ko ne morem zaspat) :( :fis:
|
|
|
|
ZIVLJENJE PO ZIVLJENJU... 2.10.2004 11:05:17
|
|
|
|
puncica
|
Ja ribica poznam, to, ko bi rad zaspal pa na bedarije premišljuješ in še zarad tega ne moreš spat:)-
|
|
|
|
ZIVLJENJE PO ZIVLJENJU... 2.10.2004 13:27:50
|
|
|
|
Pupica
|
Jaz pa mal verjamem v to...vendar me žalosti to, da se ne spomnemo, kaj smo bili preje, kaj se nam je dogajalo in tko:zmeden: Sicer je pa to bl tema za klepet, ker tlele bi si blazinice skurla, če b hotla vse natipkat:)-:)-:)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?