|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZELO občutljive bradavice
18.7.2006 12:29:01   
jasnika
no saj sem že v naslovu povedala kakšen problem imama

sedaj sem 2 noseč in me je ful strah dojenja ker imam res težave z bradavicami, niti sama se jih ne smem dotakniti in je že jojjjj

pri hčeri sem dojila 2 meseca potem pa zaradi bolezni nisem več smela in sem si kar malo odahnila saj mi je bilo kar mučno, PA PROSIM NE ME NAROBE RAZUMET!!!!!!!
sedaj pa me zanima kako si naj pripravim bradavice da bo šlo vsaj malo lažje
prosim če mate kakšen nasvet, drgnit z brisačo si jih ne morem, saj bi kar skočila iz kože zarad tistega občutkauser posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZELO občutljive bradavice
18.7.2006 12:34:44   
@lina
zdaj so res občutljive med nosečnostjo, potem pa ne bodo več tako. Fajn je pa, da si jih malo utrdiš pred dojenjem s kakšno kremo za dojenje. Jaz sem si mazala par dni pred porodom in potem skoz med dojenjem ene tri mesece (dojila sem celo leto) in tudi enkrat nisem imela vnetih. Pohvalim lahko kremo Lanolin Multimam - priporočilo prijateljice, ki je bila mamica prej kot jaz, jaz pa tako priporočam naprej...

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.7.2006 12:44:06   
jasnika
no naj povem da nimam teh težav samo v nosečnosti tudi drugače in me to zelo moti , bom pa poskusila z to kremo, za zgubit ni kaj

hvala

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.7.2006 12:48:19   
corfu
Kakšna znake ste imele ko ste zanosile(slabost, utrujenost, energija) Ste takoj začutile, da ste noseče, ali šele po krepkem izostanku menstruacije?

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.7.2006 12:49:09   
corfu
No, oprostite, tole naj bi bila nova temauser posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.7.2006 12:57:24   
Yskra
Pozdravljena!
Si mogoče poskusila dojiti z nastavkom za dojenje?
Nekatere so zadovoljne.

lp iskra

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.7.2006 14:56:22   
suzy007
Tudi jaz sem imela boleče bradavice in si jih  nisem mogla drgniti z brisačo. Pa mi je prijateljica svetovala, naj začnem postopoma.Pod tušem, si jih začneš masirati najprej nežno (z roko) nekaj dni, potem postopoma močneje (s kakšno mehko krpico)... Mogoče ti bo uspelo čez nekaj časa tudi z brisačo. Meni se je obrestovalo. Sicer sem imela takoj po porodu prvih 5 dni ragade, potem pa nič več. Sem pa jih redno mazala s kremo za bradavice.

Čim manj bolečin ti želim. Upam, da bosta oba uživala ob dojenju.

(odgovor članu Yskra)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.7.2006 15:05:18   
Gina
Jaz sem popolnoma enake sorte. Ni bilo šanse prej kaj drgnit, ker bi znorela. Od začetka, ko sem dojila, sem vse zvezde videla. Mislila sem, da mi nekdo tisoč drobnih igel notri zabada, pa jokala zraven. Vsakič, pri vseh treh. Mene je dojenje bolelo ves čas, ko sem to počela. Toliko me je bolelo, da sem se morala vsak podoj psihično pripravit, na hudo bolečino, čeprav malo boljše je pa bilo z meseci. Se pravi prvič 8 mesecev, drugič 4 in tretjič tudi dobrih 7. Vsakič sem videla zvezde, trpela sem samo zaradi otrok in zato, ker so razlagali, da ga najmanj umoriš, če ga ne dojiš - matr sem bila bebasta. Zelo mi je pomagal nastavek vsaj na začetku, prvi mesec ali dva. To ti priporočam, se mi zdi, da ogromno odleže, čeprav je malo štorast za otroka in mamico. Jaz si jih mazat nisem mogla - najbrž iz istega razloga kot ti. Tako da....nisem ti kaj prida svetovala. Ampak če ti pomaga, da te vsaj kdo razume....mene ni nihče, so se mi čudili in govorili, da to ni mogoče, da si domišljam in kaj vem kaj. Aja, pa nič se ne sekiraj, če boš otroka prestavila na adaptirano, če ti bo prehudo. Skratka, počakaj, pa boš videla. Mogoče bo pa tebi vseeno lažje tokrat. Čudeži se dogajajo.user posted image

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.7.2006 15:40:36   
jasnika
punce hvala, avsaj vem da nisem edina, čeprav glih ni neka tolažba

mene mij sicer razume, ampak nimam nič od tegauser posted image

nevem bom že nekakuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.7.2006 21:07:58   
eva1
Jaz sem že v prvi nosečnosti imela občutljive bradavice na dotik in bolj k sem šla proti koncu user posted image bolj so me bolele-že če sem modrc dala gor me je motilo...prve tedne je dojenje bolelo k user posted image -priznam, ni bilo prijetno, ampak potem se je vse skupaj utrdilo in mi je dojenje pomenilo ful in pravi užitek mi je bilo dojiti!
Bradavic nisem nikoli nič utrjevala, ker bi bilo preboleče, le potem ko sem dojila sem si jih redno mazala z lanolinom!
Sedaj pa imam zopet isto boleče bradavice, včeraj sem gledala če imam še kaj mleka notri(od pvega dojenja) in me je ful zabolelo k sem jih stisnila, mleko je še vedno ampak bolijo pa tudi k user posted image -ampak se je vredno potrudit, vsaj jaz vem da se bom, no zdaj vsaj vem kaj lahko pričakujem prve tedne dojenja, ampak potem se vse uredi!

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.7.2006 14:35:34   
Micy

Hoj

jest sm si tud drgnila z brisačo pa pravjo da to glih ni fajn da si jih u bistvu še bl raniš k ti jih rani dojenje.
No jest hvala bogu nism mela problemov z bradavicami ker sm si jih mazala s kremo Bepanthen. Sm to kremo kr sabo v porodnišnico nesla in sm si po vsakmu dojenju namazala pa je blo super.
Tud sestra mi je rekla da naj si mažem in je blo res fajn tud pol doma nism mela težav, res pa je da sem dojila samo 1 mesec pa pol, ker mi je blo muka, ker sem mela večjo joško kot glavica od moje Hane in sm se full namatrala predn sm jo podojila.

Lep pozdrav

Love is in di er.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?