|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA nas (114. nadaljevanje)
5.10.2004 16:55:57   
bambi
Dobro pa kaj je zdaj to, da Za nas.... skoraj nič več ne funkcionira. :grrr: Malo jezna :grrr::grrr::grrr:

Moram vam povedat, da sem prišla od moje G, ki mi je opravila UZ zaradi bolečin v jajčniku in glej na moje veselje je z mojo maternico in jajčniki vse OK. Tudi sluz je vredu, samo malo izcedka imam in mi je dala Vagisan. Sicer imam PAP II in januarja zopet kontrola brisa, ampak na zanositev nima vpliva.
Potihem sem malo upala, da bo rekla: O tukaj je pa mala pikica.... ampak sem se seveda hitro zbudila iz sanj.... No v glavnem bom si sedaj lepo zopet v mojo lulico svečke šibala, moj možek bo malo trpel, ker ne bo nič :sloncek::sloncek::sloncek: (mogoče pa si bo malo oddahnil ;))

Me je vprašala kdaj sem imela zadnjo M, sem ji povedala, potem pa sem ugotovila, da sploh ne vem kdaj jo zopet moram dobit. Si zamislite, po dolgih mesecih računanja, sem sedaj res odklopila in niti ne vem kdaj mora M prit :bravo::bravo::bravo::bravo: Prav ponosna sem nase....

Tako, zdaj pa grem domov k mojemu možeku, ki me že čaka s kosilom 9nebesa

LP Bambi :angel:
Neposredna povezava do sporočila: 1
5.10.2004 18:48:00   
Anitka
Hojla!

Ja ja tudi jaz sem malce jezna :grrr: in zelooooooo žalostna :(:(( Kje ste punce, kje se skrivate? Upam, da mi ni katera kaj zamerila, da se nič ne oglašate na Za nas... Če je kaj narobe kar povejte, bomo skušali popraviti, samo ne zapuščajte nas.

BAMBI me veseli, da je s tvojimi jajčniki in maternico vse v redu. Glede tega, da ni bilo videti pikice pa naj te malo potolažim, da se je pikica verjetno kje skrila, ker se je ustrašila tega UZ. Kdaj ne pričakuješ M? Mislim, da jo ne bova pričakovali nekje istočasno oziroma ti nekaj dni pred mano, a ne? Se že veselim najinih :modri::roza: + In kaj ti je tvoj pridni možek pripravil za kosilce? Upam, da je bilo kaj dobrega. :bravo::bravo::bravo::bravo: za tvojega možeka.

TIA kam si se pa ti skrila? Upam, da na srečanje prideš in da se boš še kaj vračala k nam spodbujat fosilke ;)

Punce uživajte, jaz bom šla počasi na jogo in se beremo.

Pa pa,
Anitka:metulj:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.10.2004 19:36:46   
lena76
Hello,

pozdravljene. Spet imam čas da vas malo preberem in pregledam kaj je novega, če je kateri uspelo :modri: ali :roza:, in če ste vse O.K.:):):)

Pri meni nič novega razen tega, da se bližajo dnevi O, no ja bližajo, danes je 5 dan jemanja klomifena, kar dvojno dozo mi je dal moj G, zato pa srčno upam, da bo kaj pomagalo oziroma da se bo končno zasvetila ena mala pikica v kojem trebuščku:duda::duda:.

Ampak očitno je res tako kot pravijo, da ravno takrat ko si nekaj nejbolj želiš tega ne dobiš takoj!!:(:(

No upajmo na vse najboljše.

Drage moje lepo mi bodite in :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.10.2004 19:41:13   
ninca
bambi...:bravo:super:bravo:da je vse v redu s tabo!9nebesa
anitka & bambi...držim pesti, da :hudicek:M:hudicek: ne bo in bosta čimprej ugledali :modri: oz. :roza: in se veselili :modri::duda::modri: oz. :roza::duda::roza:...
vsaki pošiljam eno :rozica: in :angel:, ki vama bo pomagal priti do željenih ciljev, da bosta lahko "upravičeno" v 9nebesa...

:sloncek:nina:sloncek:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.10.2004 19:43:10   
pika74
Ojla bejbike,

A bomo zdej ustanovile klub žensk, ki zaradi tehničnih težav ne smejo oz. ne morejo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:? Zdej nas je pa že kar nekej...bambi, Klarisa, pa Pia73 mislm, da tud. Kaj bojo pa naši pobje zdej - kar naenkrat morjo bit brez. Pismu, se mi kr smiljo. Enkrat morjo ful, enkrat ne smejo... kot da bi bli na priklop. Skoz pa morjo bit na standby. Evo en pušlc za naše "boljše" polovice:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:.

Anitka, kako pa kej joga? Jst sm bla sam enkrat na jogi. Sm šla mal pofirbcat, pa morm priznat, da je bla prou zanimiva sprostitev.

Drgač sm se pa jst polenla. Včasih sm bla ful aktivna. Zdej pa sam še na RR hodm pa v službo pa kšn sprehod. Aja pa :sloncek::sloncek::sloncek: tud. Ampak trenutno ne. In vam povem, so se mi začel kr šlaufki nabirat. Sej kile so več al manj na istem. Sam oblika pa ni več tko za pogledat, kot je bla. Zdej postajam bolj Ženska 8)8)8) - a veste - ni več tko ful mišic na trebuhu, pa ritka ni več tko napeta pa brez celulita. Jaja, bo treba začet kej migat, pa na kšno aerobiko vpisat. Pol bomo šli pa smučat bo pa spet au-au-au musklfibr. Jaja. Treba se bo v roke vzet.

No, zdej pa dost nakladanja. Dam prostor še drugim.

Vsem, ki čakate na :modri::roza: vam privoščim, da jih jutr v prvem urinu zagledate!
Vsem, ki ste v času O, vam privoščim, da bodo plavalčki uspešni pri iskanju jajčeca;).
Vsem, ki imate kakršnekol probleme, vam želim mirno noč in sladke sanje9nebesa.
Vsem, ki čakate na izvide, pa :miska:, da bodo taki, kot si želite.

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.10.2004 19:43:30   
neni
Zdravo!
No, če sem pa še Anitko razjezila, potem se moram pa res malo javit. Sorči Anitka, ne bom več. Obljubim, da bom pridno pisala.
Bambi, me zelo veseli, da je s tvojim trebuščkom vse ok, sedaj pa samo še :darilo: na UZ. Boš videla kako te bo presenetila pikica, Sploh pa če ti je uspelo odklopit. Jaz tega še vedno ne morem. Le september sem imela tako živahen, da nisem imela časa na to mislit, no pa tudi :sloncek: ni bilo nič, saj veš Škotska, pa laparo, pa še 100 drugih stvari.
No, tudi mene zanima, kaj ti je možek pripravil za kosilo, bom dobila kakšno idejo zase. Jaz sem danes jedla pašto z gorgonzolo. To si privoščim ko sem sama (moj dela popoldne), ker on ne je "plesnivega sira". No, jaz pa zelo rada.
Anitka lepo da si se spet spravila k organizaciji srečanja, samo meni se zdi MB na drugi strani sveta. Imava le en avto in ne verjamem, da bi lahko prišla. Bomo vidli, ko bo v Lj pa skoraj sigurno, če ne bom glih na bolniški.
Vam moram povedat, da je moj čist dober za inekcije dajat. Sem tako v strahu da bo šla v nič, da sploh ne mislim kako boli. Pa ni nič hudega, sedaj dobim le po eno pa šele začetek je, potem rata hudo, ko se jih prenaješ.
Tia tvoje sreče sem bila zelo vesela, končno se je nekaj premaknilo pri fosilkah, sedaj se bomo pa še pred novim letom kar vse zvrstile. Kar korajžno punce v boj, je še ravno dovolj časa, da bomo na silvestrovo sok cukale. Ma bomo potrpele, a ne??

Lep večer vam želim, upam da ga ne boste preživele ob TV, na kateri itak nič ni.

lp Neni

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.10.2004 19:45:27   
pika74
Anitka, a si vidla ti to - kar 4 posti v 7 minutkah:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:.

papa

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.10.2004 19:48:50   
neni
Ja zdej so me pa kar tri prehitele tačas ko sem klofala po tipkovnici. Lep pozdrav tudi vam.:bravo:
Pika 74, tudi midva se pridružujeva klubu nenormalnih :sloncek:. Najprej na vso silo, če smo hotli al pa ne, zdej smo meli pa kar cel mesec pavze. Sam smo pa že mimo in smo v soboto nadoknadili, zdej bomo pa itak sam še iz užitka oziroma kmalu spet ne bomo smeli več, ker bomo čakali, da se pikica prime. Nikoli si nisem mislila, da lahko tudi iz tega nastane znanost.:ups:
Res smo bogice me, naši možeki pa še bolj.:((
lp Neni

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.10.2004 19:49:45   
neni
Pika74! Spet si se urinla!
lp

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.10.2004 19:52:07   
pika74
welcome :rozica:neni:rozica:

a sm te prehitela a? Mi smo mel v srednji šoli strojepisje, pa so nas navadl slepo tipkat asdfjklč :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.10.2004 19:55:20   
pika74
kva bo Anitka jutr prijetno presenečena:)-:):):):)-, k bo vidla, da smo v "Za nas" tolk postov napisale. Sej smo res kr zanemarle tole Za nas. Men je kr mal manjkal. Najlepš je pa tist, k Anitka za vsazga posebi neki napiše in se na vsazga mal spomne.

Anitka :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:ti si the best.

papa

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.10.2004 20:01:25   
neni
Ja, tudi meni je lepo, ko prav osebno napiše nekaj vzpodbudnih besed. Vedno pogledam če sem kje omenjena.
Jo mam mal na sumu da je zaposlena na RR da potem me impulze šopamo.:zmeden:
Pa Ribico tudi!
Se ne morem nehat smejat ko si mi tako hecno odgovorila.
Eno rožico za urivačko.:rozica:
lp Neni

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.10.2004 21:37:17   
Janeja
Živjo punce,
a se vam lahko tudi jaz pridružim v debati Za nas?

Sicer nisem niti slučajno dala tolk skoz kot vse ostale pa se vseeno na tem forumu trenutno počutim najbolj domače.;)

Mal sem se predstavila že danes na temi "Predstavimo se" pa naj vam še tu povem, da vas berem že kar nekaj časa. Prej sem pisala bolj v druge forume na RR, zdaj pa, ko že 4 mesece veselo :sloncek::sloncek::sloncek: za še enega :duda: sem pa kar bolj pri vas.

Pika74, Anitka in vse ostale: vsak dan držim :miska::miska::miska: za vse vas, da bi tudi vam :angel::angel::angel: čim prej pomagali do tako željenega :duda:
Vem da boste vse res super mamice!9nebesa

Jaz pa upam, da me :hudicek: tetka ne bo obiskala ta konec tedna (9.10.)

Pozdravček in en šopek :rozica::rozica::rozica: za vse

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.10.2004 22:21:06   
Anitka
HOJLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Punce :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: ma ve ste THE BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESTTTTTTTTT! Kaj takega, polepšale ste mi noč, ma kaj noč, polepšale ste mi cel teden. Sem prišla z joge, pa direkt na RR. In kaj vidim :)-:)-:)-:)- vaša javljanja in punce za to boste nagrajene z :duda::duda::duda::duda::duda::duda:, nekatere v enem letu, ta mlajše pa čez nekaj let, a velja?;)

LENA 76 me veseli, da si spet pokukala k nam. In tako je upajmo le na najboljše, vsako jutro bodimo hvaležne za nov dan in videle boste, da bomo nekoč vse po vrsti srečne mamice. Punce pozitivno, pozitivno in še enkrat pozitivno pojdimo v vsak nov dan.

NINCA naš mali :angel: hvala ti za pestke. Res sem te vesela na RR-ji. A nam zaupaš v katero šolo hodiš? Pa naj te :angel::angel::angel::angel: čuvajo.

He he he :)-:)-:)- PIKA 74 , ob tvojem klubu žensk, ki trenutno ne morejo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: sem se kar nasmejala, pa ne iz škodoželjnosti, da ne bo pomote. Hja punce moje drage, žal je včasih tudi tako, da ne smemo :sloncek::sloncek::sloncek: a verjamem, da nam naši predragi tega ne zamerijo. Bo pa potem spet slajše, a ne?;) Pa po jogi si me spraševala, veš full je v redu. Jaz sem zdaj začetnica in že zdaj se v mojem življenju nekaj spreminja na bolje. Res se maksimalno sprostiš in deluje tako na telo kot na duha. Res za obvlaovanje stresa, za boljše zdravje..... je joga the best. Po vadbi si kot prerojen, pa še na moje težave pozabljam. In na jogi sem se "naučila" da nič ni večno in tako verjamem, da bodo tudi naše težave nekoč minile.

NENI sem vesela, da te je moja mala jezica spravila nazaj med ZA NAS... in veš kaj- oprostim ti in to takoj. Mi je pa žal, da ne moreš do MB-ja pridirkat. In zdaj sem se spomnila, da imam od 19.-21.1.2005 najverjetneje seminar v LJ tako, da se takrat lahko dobimo tudi tam, takrat že z zaobljenimi bušiji.

JANEJA seveda se nam lahko pridružiš, smo vesele vsake ta nove. In že zdaj držim pestke:miska::miska::miska::miska::miska: da konec tedna ne bo :hudicek: ampak, da bo tvoj pikec kmalu dobil bratca ali sestrico ali pa kar oba ;)

KLARISA drži se in upam, da se nam boš kmalu oglasila kljub bolečim trenutkom, ki vaju obkrožajo. Tale :rozica: je zate.

MEERYANA, TIA, KOALA.... kuku, kje pa ste.

Dragi moji :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: lepo spite in se beremo jutri.

Anitka:metulj:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.10.2004 7:42:51   
biba77
Ojla, dobro jutro!

Ja, jaz sem vceraj v sluzbi malo spegala na RR, pa sem tudi iskala Za nas XX .... pa je bil cisto nekje na dnu. Samo, ko nisem imela nobene novicke, pa nisem sla novega odpirat. Je pa kr fino, ko lahko naslednji dan tolko pozitivnih misli ze zjutraj preberes. MOJ DAN SE JE LEPO ZACEL ZARADI VAS! :rozica:

Midva pa pridno :sloncek:. Sva sredi testiranja moje hormonske slike; v petek se grem zadnjic kri dat, pol pa cakanje, cakanje, cakanje na 29.10., ko imava spermiogram in pregled z izvidi pri G.
Ali je katera od vas imela to testiranje hormonske slike skozi ciklus? Mene zanima, kako dolgo traja, da pridejo izvidi UZ, ki ga tudi naredijo, na dom?

Sicer pa v petek ponovno zacnem jemati Dabroston...

drage dame, vsem zelim lep dan, da bi se megla cimprej dvignila in bi nam posijal soncek, pa da bi se pred Martinovim zagledale ta tezko pricakovani + ( :modri: ali :roza: ).

:miska:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.10.2004 8:13:39   
Bety
Hojla, drage moje soborke...:rozica:

še jaz moram kaj pripomniti...

Danes peta tabletka Klomifena...nič ne čutim, da bi se kaj dogajalo...prejšnji mesec me je vse fuuuul bolelo...no, po vse zakonih in pravilih, naj bi O bila v petek, soboto, nedeljo, ponedeljek, torek najkasneje...hudiča, kako se človek počuti bedasto, ko točno veš, da so pred tabo dnevi ki jih lahko dobro ali slabo izkoristiš...tako, kot pri izpitih...pa vsaj ena 6 bi bila dovolj za prvič...:)- :((
No, dokler M ne pride, je veliko upanja...:bravo:

Danes grem po tiste teste za O za večkratno uporabo, pa da se še s tistim malo igram...:love:
Jooooooj...kaj sem naredila...sem mojega prepričala, da mora piti cink...in sem mu včeraj dala 4x dozo...uffffff...sem opazila, da z njim ni vse OK...nekako živčen je bil...uffffff..sem se ustrašla....ne bom več...da ga ne bom zastrupla, slučajno...ufffffff...ko bo ta :duda: enkrat pri nas, bo to zares pravo veselje in skrb...
LJUBI BOG, DAJ TE OTROČIČKE MAMICAM, KI JIH SRČNO ŽELIJO IN TE NE BODO RAZOČARALE!!!!!!!:angel::angel:

:sloncek: :sloncek: :sloncek:

Pa še nekaj delam, punce...se grejem...ja...nogavice, pumparce gate,jopice...kot kura, ki greje jajca...

hmmmmmm...opazila sem bel izcedek...ali to pomeni, da se je maternica začela odpirati????...po navadi se M tako začne....prvo bel izcedek, potem vse bolj rjavkast in na koncu priteče M...Hmmmmmmm..mogoče ta izcedek tudi pomeni, da se maternica počasi odpira in lahko sprejme paglavce?!?!:zmeden:
No, kakorkoli, je treba ta teden, veselo :sloncek:, pa bo kar bo....

:love: vsem in veselo :sloncek:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?