Anitka
|
HOJLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Punce :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: ma ve ste THE BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESTTTTTTTTT! Kaj takega, polepšale ste mi noč, ma kaj noč, polepšale ste mi cel teden. Sem prišla z joge, pa direkt na RR. In kaj vidim :)-:)-:)-:)- vaša javljanja in punce za to boste nagrajene z :duda::duda::duda::duda::duda::duda:, nekatere v enem letu, ta mlajše pa čez nekaj let, a velja?;) LENA 76 me veseli, da si spet pokukala k nam. In tako je upajmo le na najboljše, vsako jutro bodimo hvaležne za nov dan in videle boste, da bomo nekoč vse po vrsti srečne mamice. Punce pozitivno, pozitivno in še enkrat pozitivno pojdimo v vsak nov dan. NINCA naš mali :angel: hvala ti za pestke. Res sem te vesela na RR-ji. A nam zaupaš v katero šolo hodiš? Pa naj te :angel::angel::angel::angel: čuvajo. He he he :)-:)-:)- PIKA 74 , ob tvojem klubu žensk, ki trenutno ne morejo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: sem se kar nasmejala, pa ne iz škodoželjnosti, da ne bo pomote. Hja punce moje drage, žal je včasih tudi tako, da ne smemo :sloncek::sloncek::sloncek: a verjamem, da nam naši predragi tega ne zamerijo. Bo pa potem spet slajše, a ne?;) Pa po jogi si me spraševala, veš full je v redu. Jaz sem zdaj začetnica in že zdaj se v mojem življenju nekaj spreminja na bolje. Res se maksimalno sprostiš in deluje tako na telo kot na duha. Res za obvlaovanje stresa, za boljše zdravje..... je joga the best. Po vadbi si kot prerojen, pa še na moje težave pozabljam. In na jogi sem se "naučila" da nič ni večno in tako verjamem, da bodo tudi naše težave nekoč minile. NENI sem vesela, da te je moja mala jezica spravila nazaj med ZA NAS... in veš kaj- oprostim ti in to takoj. Mi je pa žal, da ne moreš do MB-ja pridirkat. In zdaj sem se spomnila, da imam od 19.-21.1.2005 najverjetneje seminar v LJ tako, da se takrat lahko dobimo tudi tam, takrat že z zaobljenimi bušiji. JANEJA seveda se nam lahko pridružiš, smo vesele vsake ta nove. In že zdaj držim pestke:miska::miska::miska::miska::miska: da konec tedna ne bo :hudicek: ampak, da bo tvoj pikec kmalu dobil bratca ali sestrico ali pa kar oba ;) KLARISA drži se in upam, da se nam boš kmalu oglasila kljub bolečim trenutkom, ki vaju obkrožajo. Tale :rozica: je zate. MEERYANA, TIA, KOALA.... kuku, kje pa ste. Dragi moji :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: lepo spite in se beremo jutri. Anitka:metulj:
|