|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA TAFRIŠNE NOSEČE
9.9.2004 11:51:55   
tejč
Živjo, pofočkajte se tiste tafrišne, ki ste z nosečnostjo na začetku.
1,2,3 zame!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ZA TAFRIŠNE NOSEČE
9.9.2004 11:59:49   
lutkica
:rozica:Lep pozdrav vsem še iz moje strani!:rozica:

Sem nova srečka nosečka :bravo: v 6 tednu in bi se vam rada pridružila, kajti od vas sem se ogromno naučila!

LP,
l

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ZA TAFRIŠNE NOSEČE
9.9.2004 13:37:22   
Cotka
Še ena tukaj. Pričakujemo maja.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ZA TAFRIŠNE NOSEČE
9.9.2004 14:43:10   
binica
No,
pa še jaz sem tu :bravo::bravo::bravo:
Tudi mi pričakujemo šele maja. Punce, a se zavedate kaj vse nas še čaka? Jaz se že sedaj pritožujem, ker sem utrujena, me bolijo noge, nič se mi ne da, zgaga me daje,... pa smo šele na začetku! Kake probleme pa imate ve?

A ste že imele prvi pregled? Jaz ga imam prihodnji petek in ne zdržim več :sloncek:

Bomo skupaj držale, pa bo šlo lažje :miska:

Binica in :duda: 6t 2/7

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ZA TAFRIŠNE NOSEČE
9.9.2004 15:00:15   
lutkica
Prvi pregled imam 22.9., komaj čakam! Joj, kje še je to,... :((

Zjutraj mi je že pošteno slabo :(, ko zajtrkujem mi gre kar bruhanje, tak da včasih vržem kaj tudi vstran. Nonstop sem lačna, tudi ko sem sita, bi še kar jedla,.... Če bom tako nadaljevala, bom prava bajsika:zmeden:

Tudi zelenjava mi ne diši preveč, obožujem pa sadje!

Kako ste kaj ve?

Lep pozdrav do jutri,

L

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ZA TAFRIŠNE NOSEČE
9.9.2004 15:00:32   
bikica30
Hojla!
Tudi jaz, 7 tednov in še malo, znakov nobenih, razen prepričljivih :modri: in rahlo tesnega modrca, tako da v bistvu še sama sebi ne verjemem povsem.
Dokler ne vidim slikce, ne verjamem! :zmeden:
Slikca bo pa šele konec meseca (27.) - takrat grem prvič na pregled.

LP vsem,Anya

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ZA TAFRIŠNE NOSEČE
9.9.2004 16:30:33   
MojcaZ
Tudi jaz bi naj bila tafrišna. Vsaj CB je pokazal tako in če vse drži bomo dobili malo bejbico 5. maja 2005.:duda:

Na pregledu še sicer nisem bila, kar mal odlašam. Drugače pa se spopadam z raznimi slabosti, tiščanje v želodcu, prsi me bolijo, veliko lulam,...:ups:

Lep pozdrav tudi vam,
Alisha:metulj:

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ZA TAFRIŠNE NOSEČE
9.9.2004 19:15:12   
Spicy Black
No, pa naj se še jaz predstavim;) Zadnja M 7.8, test :modri:. Prvi pregled 16.9 :bravo: Komaj čakam!!! Drugih znakov ni razen bolečih dojk in špikanja v trebuhu, tako da se tudi jaz vsake tolk vprašam a sva v dveh ali ne :)- Z :duda: naj bi se v živo videla tam okoli 12.5.2005, do tedaj pa bom v 9nebesa. Držite pesti za vesele novice :bravo:še s strani G drugi četrtek. Vsem želim :angel: celih 9nebesa...

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ZA TAFRIŠNE NOSEČE
10.9.2004 9:33:27   
petra 23
Ojla, tudi jaz sem še frišna.

sem v 6 tednu, se že veselim :sloncek::sloncek::sloncek:

Prvi pregled pa imam šele oktobra, tako da še bom lep čas čakala.

Vsem želim lepih in veselih ter zdravih 9nebesa

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ZA TAFRIŠNE NOSEČE
10.9.2004 10:53:07   
deily
Se vam pridružujem še jaz. Komaj včeraj sem se vrnila iz bolnice in vam sporočam, da sem v torek izvedela po UZ da sem noseča 6t3d in tudi dobila prvo slikico in videla utrip :duda:srčeka. Boste videle kako lep občutek je to. Bodite9nebesa in pazite na svoje:duda:
Deily 6 6/7

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ZA TAFRIŠNE NOSEČE
10.9.2004 12:26:41   
Spicy Black
Deily, kdaj pa si imela zadnjo M in kdaj potem prvi pregled? Zanima me namreč, da ne bom šla prezgodaj na pregled (zadnja M 7.8. - pregled 16.9) kaj praviš?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   ZA TAFRIŠNE NOSEČE
10.9.2004 13:14:52   
bikica30
Kaj pa naj potem jaz rečem (zadnja M 24.7, pregled 27.9)? Mi je G. rekla da prej nima smisla. Men se bo pa utrgalo do takrat.
LP, Anya

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   ZA TAFRIŠNE NOSEČE
10.9.2004 13:27:48   
petra 23
Anya se stinjam z tabo, jaz sem imela zadnjo M 04.08, pregled pa imam šele 22.10,

Tud men je G rekla da prej nima smisla pač da naj jem folno kislino, ter zdravo živim do takrat.

A veš ki je šele to !!!!!:zmeden:

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   ZA TAFRIŠNE NOSEČE
10.9.2004 13:44:23   
bikica30
No, sej, če sem čist odkrita se strinjam z G. Kaj naj gleda prej? Ja, lahko mi reče: ja, si noseča. Saj itak vem da sem, če pa mi M zamuja že 1 mesec, pa 2 črtici sta bile...za kakršnekoli teste pa je še prekmalu.
Poleg tega pa, če smo kruto realni, se večina SS (bog ne daj) pojavi do 10 tedna in...saj razumete kaj hočem povedat.
Mene pa to čakanje seveda ubija, ker sem tako brez vseh znakov, da res težko verjamem, da sem noseča in me mika, da bi šla še po en CB.
No, ja, lep dan vsem neučakanim, saj nas je veliko...;)

Anya

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   ZA TAFRIŠNE NOSEČE
10.9.2004 14:24:25   
Spicy Black
Sej tud jaz verjamem, da se prej ne vidi veliko...rada pa bi samo da mi reče: vse je OK, čestitam, čez 9nebesa boste mamica :bravo: Je pa res težko čakati, pa bomo že ane da :)-

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   ZA TAFRIŠNE NOSEČE
10.9.2004 15:42:39   
deily
Pozdravljena Nina99
Zadnjo M sem imela 26.06.,vendar zgleda, da sem zanosila tik predno bi morala dobiti naslednjo. H G sem šla pred kakimi treme tedni, pa so mi naredili test nosečnosti, kateri je pokazal naj bi bila noseča, čeprav se je črtica slabo videla. Komaj pred 14 dnevi se je na UZ videla povečana maternica,7.9. pa otročiček, velik komaj 6.3mm.Pa utripanje srčeka se je razločno videlo. Tudi tebe čaka to, ne skrbi
Deily

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?