Metuljčica04
|
Seven ti imaš probleme s starejšimi jaz z" mladimi.":)-V našem bloku sicer ni upokojencev,same mlade družine,vse lepo in prav,so pa drugi problemi.Glasna muzika ob nemogočih urah(ko imaš dojenčka gledaš na to drugače,tudi če si sam mlad),ponoči,ko se pride domov,prvo glasni pogovori po stopnišču,kot,da je dan,sploh,če je alkohol prisoten,zapiranje vrat od stanovanja tako burno,da se meni zatresejo okna, pol pa naj otrok mirno spi,zbudili so mi jo neštetokrat,pol pa procedura na novo za spanje,včasih tudi nekaj ur.In še bi lahko naštevala...............Je pa res ni kreganja glede parkirnih prostorov,domačih ljubljenčkov,čeprav tudi vsi ne počistijo za njimi,kidanja snega.......Me pa razjezi ko vidim,da pes lula ali kakca v peskovnik,pa se lastnik psa ne obremenjuje s tem preveč.Pri nas je skoz živahno,otroškega smeha in veselja na dvorišču ne manjka,prav lepo jih je poslušat,samo njihove vragolije prenašat ti tudi včasih prekipi,npr.meni so na vozičku izpraznili vse tri gume,ventilčke pa nastavili vanj,pol pa prideš iz 4.nadstropja,"nabasan"z stvarmi in otrokom,da greš na sprehod pa ne moreš. Drugače se brigamo vsak zase in ni kreganja,se pa tudi najdejo izjeme. L.p.!:rozica:
|