|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS ( 256. nadaljevanje)
18.7.2005 21:45:21   
tia
Hojla,

tako sedaj sem si pa še jaz malce dovolila in odprla nadaljevanje.Upam ,da niste jezne.Joj kdaj sem ga nazadnje?Se ne spomnim.
Zadenje čase sem se bolj malo oglašala,:ups:ali brala sem vas,vem kaj se dogaja tu naokrog.Veliko novih punc je,zato sem malce zmedena :zmeden:,ker nevem za koga kaj gre.

Pia73 ne bodi jezne ,da se nadaljevana bolj slabo odpirajo,malce so krivi dopusti :morje:,malce pa tudi ta vročina,kaj naj drugega počneš kot ,da si v debeli senci (hiši).
Kako prenašaš to vročino?
Sedaj že komaj čakaš,da boš imela svojega :modri::duda: v naročju in ga razvajala.Upam,da bom tudi jaz med tistimi ta prvimi,da izvem za tvoj srečen dogodek,vsaki dan pogledam,če se kje oglasiš,da odhajajš.

Anitka sedaj se lepo spočij,naberi moči za naslednjo šolsko leto,uživaj kar se da.Res upam,da te bom počakala,da prideš iz :morje: kot pa jaz odrinem v Rim.Moram saj dva tedna še zdržati,potem pa lahko.
Kako kaj živiš?
Oglasi se kaj.:angel::angel::angel::angel::angel:

Astra,Gea1,Koala ,Tinkamiška,Špelka,PIaM,Frizerka,Skay,amadeusa,emamair,Pika74,anadejka,Bambi in vse ostale kako ste?A dobro prenašate to vročino?

Jaz sem še kar,no danes me je bilo spet vroče,drugače pa še to vročino prenašam kar dobor.Naš/a :duda: je živ/a skoz celi dan tako da me zvečer že vse boli.Že komaj čakam sredo ko imam pregled,da slišim če je vse v redu z :duda:.Drugače mi noge še otekajo ali ko sem res celi dan na nogah potem bolj,na dieto sem se že privadila.

Tako to bo vse za danes,se kaj slišimo.

Pridne bodite,v senčki lezite,pa seveda k svojim :love: se stisnite,drugače ne bo poročanja o :modri:.Naj so :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:vaši spremljevalci.

pa pa

Tia
še :nosecka: 25 dni
Neposredna povezava do sporočila: 1
18.7.2005 23:10:25   
Anitka
Hej ti zgubljena :nosecka: TIA! Sem že mislila, da si na poti v Rim.;) Hja še malce bo treba počakati, kaj? Naj ti čimprej minejo dnevi do poroda in naj le-ta hitro mine pa da bo s :duda: vse v najlepšem redu. Ti pa kar verjamem, da ni lahko prenašati te vročine, saj je bilo tudi meni danes skoraj malce preveč vroče, pa drugače uživam v sončnem, vročem poletju. Za sredo pa :miska::miska::miska::miska:

Jaz pa že vsa nestrpna čakam odhod na :morje::bravo::bravo::bravo::bravo: Sem danes že začela počasi premetavati po omarah in študirati kaj vztei s sabo in kaj ne :zmeden2::zmeden2:Ponavadi je prtljage kar prevej več kot je rabim. Kaj naj rečem-ženske pač8)8) Si sploh ne upam predstavljati kako bi zgledala tale moja prtljaga s :duda: ali :duda::duda: :)-:)-:)-:)-

Sem že spraševala včeraj po :nosecka:BAMBI, pa ne vem kaj je z njo. A je odšla na :morje:?

:nosecka:TINKAMIŠKA ti se pa le čuvaj in nikamor sama:angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel:

Punce lepo spite, se beremo spet jutri malce bolj obširno :zaspan::muca:

Nočka,

Anitka:pika:

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.7.2005 11:32:24   
Sulfinija
Ojla!!!!!!!!!

Vsem skupaj lep pozdrav.Da se vam tudi jaz malce oglasim v temle nadaljevanju.Kako ste kaj?Jaz sem zaenkrat v redu.
Midva z mojim :love: bova ta vikend od petka dalje preživela na Gorenjskem zraku in izkoristila dodobra mojo O,mogoče pa iz Gorenjske prinesema domov najino :duda:.Nikoli se ne ve,kajne?
In ANITKA tebe kmalu čaka razgovor in obisk pri zdravniku Rejliču in že držim ogromne pesti zate draga prijateljica.In pol na to težko pričakovano :morje: odjadraš.Želim ti,da se imaš tam čimlepše,vse skrbi pozabiš in se pripraviš na nove boje oziroma pot,ki nas vse še čaka.
In kako kaj srečna nosečka KORNELIJA?Upam,da je s tabo vse ok,ker se nič več ne oglasiš gor na forum.
Vse tiste,ki vas v mesecu avgustu čaka težko pričakovani porod vam vsem želim,da bi bil čim lažji in,da bi res stiskale in cartale svoje majhne dišeče štručke :duda:.
In naša ALJČA se jutri vrača iz :morje:.Komaj čakam kos e čujema in spet ponovno pišema,kajti sedaj se nisva čule dolgih 17.dni.Upam,da tudi čimprej pride v Prekmurje na en majhen vikend paket.Se že res veselim tega srečanja :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:.

Tako drage prijateljice to j bilo na kratko.Lepo se imejte uživajte kolikor se le da.In vsem skupaj in vsajki posebej še enkrat lep pozdrav.

Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.7.2005 11:39:35   
VITA74
Tudi jaz nestrpno čakam odhod na :morje:, coprnica M:hudicek: bo do takrat že odšla stran in gremo v nove boje :sloncek: :sloncek: :sloncek:
Letos bomo uživali v naravi - prvo leto bomo šotorili in se že ful veselim in nameravam odklopiti vse :)- tudi telefon in uživat v morju in soncu :morje:

Držim pesti za vse ostale, ki se trudimo za naše pikice, da bomo kmalu srečke :nosecka:

Uživajte in se beremo avgusta...

:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.7.2005 12:45:25   
Gea1
Zdaj pa da se še jaz malo javim. Se zadnje dni nisem nič kaj pridno oglašala, saj sem zasuta z delom preko glave. Drugače pa me poznate in veste, da se tu in tam tudi malo odklopim. Enostavno se mi ne da pisat in potem samo berem.
Pia je bila zadnjič malo :( ker se nič ne oglašamo, ampak saj veš, kako je, dopusti, pa malo odklopa in potem je situacija jasna. Nas je treba kar malo spodbost,pa gre dalje. Ne tako kot nekoč, kar je razumljivo, saj jih je večina, ki so bile včasih tako zagrete že :nosecka: ali pa že 9nebesa z bebikami. Nekaj pa nas je še tu in smo verjetno že kar malo obupale nad vsem skupaj in potem pisanje ne steče več, kot je včasih.
Anitka ti pa uživaj na :morje: in na koncu prinesi s seboj kakšen zakladek več.
Tia, sploh ne vem, kadj je ta čas minil, a je in to hitro. Tako da se boš kmalu posvetila svoji novi, zahtevni a zanimivi vlogi.
Kaj pa je s Tinkomiško, da ne sme nikamor sama? A sem kaj zamudila? :zmeden2:

Punce imejte se fajn in uživajte poletje v vsem svojem čaru, saj bo kmalu tu jesen in mrzla zima. Brrrrrr!!!!

Pozdravček od Gee! :rozica:

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.7.2005 21:08:03   
Anitka
Hajli, hajlo!

Pa sem spet v ZA NAS. Meni tile dopustniški dnevi tako hitro minevajo, da je joj. A vam tudi? Že vidim kako hitro bodo minili šele na morju. Joj še malo pa gremo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Se že zelo veselim.

Pa naša zlata PIKA74 se je vrnila :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Vidim, da sta se imela zelo lepo in kdove, če ni kak Španček ali Afrikanček prišel z vama :miska::miska::miska: Znalo bi biti, a ne? Hja nekaj se jih je že vrnilo s prešvercanimi :duda::duda::duda::duda: z dopusta. Pa slikce že tudi komaj čakam. A bojo pred mojim odhodom na :morje: ?

Mojca tudi vidva uživajta na Gorenjskem.

Blaboma tudi tebi želim prelep dopust v naravi. In prav je, da pustiš vse skrbi doma in se predaš naravi, užitkom, počitku :miska::miska::miska::miska:

GEA1 a ti pa še zmeraj tako na veliko delaš? No še malo pa jo bosta tudi vidva kam mahnila, a ne? A sta se že odločila kam jo mahneta? Kamorkoli že bosta šla imejta se lepo. Naši :nosecka: Tinki pa malce pritisk nagaja in je zadnjič malce skupaj zlezla in se po kolenih malce potolkla. Z njeno :duda: je pa vse O.K.

:nosecka:PIA73 kako kaj? Upam, da nismo že malce tečne s temi vprašanji, ampak če nas pa zanima kdaj jo mahneš v Rim;);)

:nosecka:TIA jutri dobro opravi na pregledu in oglasi se kaj.:rozica::rozica::rozica:

KOALA pa je kot zgleda maskimalno okupirana s pripravo na sobotno poroko. A je že vse nared? V četrtek se pa itak vidive a ne?

ASTRA me se pa tudi slišimo in upam, da vidimo.

Vsem omenjenim in tudi tistim, ki vas nisem omenila pošiljam en lep pozdravček in se beremo,

Anitka:pika:

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.7.2005 21:21:59   
tinkamiška
Hoj!

Sem prišla še malo sem pokukat preden greva z:love: še malo pred TV, potem pa spančkat.

Jst sem tudi z veseljem prebrala Pikin post, kr predstavljala sem si tist center, pa kako čaka pred trgovino, hehehe še dobro sej zdej je smešno, ampak tam bi me pa kr malo stisnilo, če bi pla na njenem mestu:zmeden: No pa sej se je vse dobro končalo.

Jst sem v glavnem doma, grem sicer malo na zrak, ampak nisem pa direktno na sončku, čeprav ga imam groooznooo rada:)

Lepo se imejte pupe in se jutri kej beremo:rozica::rozica::rozica:

Anitka še malo pa boš čofotala v morju:bravo::bravo::bravo:

Tinka

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.7.2005 18:43:09   
pika74
Ojla bejbike.

Midva se še sestavljava. Memory card je polna in ful enih stvari za narest. Sm pa en velik lenuh. Mam ene 400 slik od ohceti in hanimuna, ampak nobene volje, da jih prpopam v album.

Ala vera Joeju in Jančiki in ostalim, ki razturajo z albumi.

Jst sm lenka :)-:)-:)-

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.7.2005 19:05:42   
biba77
lenka74

:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.7.2005 19:07:02   
pika74
Pa res no.

Pol bi mogla pa še gledat, da se na vseh slikah dobr vidim in da se na vsaki dobr držim. Pa da se preveč ne vid, kdo sm, da me ne bo kdo prepoznal... jao tok enga dela je s temi albumi:)-:)-:)-:)-

Najlepš jih je sam gledat8)8)8)

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.7.2005 19:14:04   
biba77
ja, lenka74, samo me jih ne vidimo :zmeden::zmeden2::zmeden:

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.7.2005 20:41:54   
Anitka
Hej lenka74:)-:)-:)-:)-:)-. Daj nekaj slikic, ker me že tako firbec matra. Pa eno full geslo daj zraven, če ne želiš slik pokazat vsem.

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.