bambi
|
Hajli hajlo, sem že nazaj in z menoj še vedno moja draga prijateljica (:grrr:) M:hudicek:, že 7 dan. Jaz ne vem, da ji je pri meni tako lepo da kar pride že 21. dan in potem je z menoj 7 dni, mogoče bo še dalje, pivo je teklo v potokih, jaz sem spila na dan približno 4 flaše piva in ta nadležnica se kar ni hotela utopit. Sva z dragim čakala soboto zvečer, ker je po navadi čez noč nimam, in je bil že 3 dan, da bova :sloncek::sloncek::sloncek:, pa je začela tečt kot da bi bil 1. dan. Sva odložila na nedeljo in glej ti njo, v nedeljo isto..... NO, v ponedeljek se je malo umirila in nama dala malo veselja, potem pa čez noč zopet :hudicek:.... Punce, a mislite da je kaj narobe???? To se mi še ni zgodilo, da bi tako hitro prišla in tako dolgo trajala..... Sem že razmišljala, če ni šlo slučajno za prezgodnji splav, kar bi po navedbah Dr. Pušenjaka bilo čisto možno... Drugače pa je bilo super, z dragim sva se vozila na vrtiljakih, plesala, letala po trgovinah :bravo::bravo::bravo::bravo:, si nakupila par stvari in seveda jedla, jedla, jedla, jedla, tako da si še komaj zaprem hlače..... Sedaj sem zopet v tempu, ki mi ne pusti dihat niti za minuto :zmeden:, no pa bo kmalu konec...... in potem bomo spet veselo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: brez skrbi.... Vidim da je M prišla tudi k Anitki, in da ne pusti pri miru ostalih punc, ampak enkrat se bo pa ja morala naveličat....8)8)8) hulja hinavska!!!! Danes držimo pesti za našo Klariso, ki ima transfer in upajmo da bo čez kakšnih 10 dni zagledala :modri::bravo::bravo: Žal nisem utegnila vsega prebrat, tako da nisem na tekočem kaj se dogaja.... :zmeden: Lp Bambi
|