|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (244. nadaljevanje)
18.6.2005 12:51:10   
Anitka
Hojla bejbike!

Bom kar novo "za nas" odprla in jo prestavila na sam vrh. Kako ste kaj? Jaz sem še kar O.K., sicer sem zgodaj vstala, ker sem bila ob 8-ih že pri frizerju, ker je bilo treba lase pobarvat. Pa denarnico sem stanjšala še na Mobitelu, ker moj mobitel nekaj crkuje :((:((:((, pa je bilo treba nobega nabavit. Drugače pa, moja M se počasi poslavlja, potem pride še ena pa grem v MB k dr. Reljiču in dva dni po tistem me že čaka skoki na :morje::bravo::bravo::bravo:Že komaj čakam in nestrpno odštevam dneve :kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:

GEA1 sploh nisem bila huda, ker si spraševala po :hudicek: :)-:)-:)-:)- Pa ti, kako si mi kaj? Verjetno že tudi komaj čakaš na dopust in počitek, ležanje na plaži, uživanje........ 9nebesa9nebesa9nebesa

Draga moja ASTRA vem, da karkoli sedaj napišem, ne bo zmanjšalo tvoje žalosti, pa vseeno ti povem, da vedi, da smo s tabo in da bo tudi vama uspelo. V bližnji prihodnosti vaju čaka vsaj en sonček, ki bo razsvetljeval vajina življenja. Zdaj se pa le razjokaj, pusti solzam prosto pot in naj le-te vsaj malo zmanjšajo tvojo bolečino.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: In ostani z nami in nam dovoli, da ti stojimo ob strani :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Punce pišite kaj v ZA NAS in želim vam lep dan še naprej,

vaša Anitka:pika:
Neposredna povezava do sporočila: 1
18.6.2005 13:29:22   
Sulfinija
Ojla!!!!!!

Najprej vsem skupaj in vsaki posebej en lep soparen pozdravček.
Da se vam še jaz malo na hitro olasim in izpišem.
Tko sem vesela seveda moj :love: je doma že od srede in ne boš šel spet v ponedeljek na :morje: kar me neizmrno veseli,saj sem v času O in seveda pridno :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:.
Maloprej sem nehala likat sedaj pa se pripravljam na odhod,ker bomo imeli majhen piknik in pol malo delali zvečer pa greva z mojim :love: na večerjo ribjo seveda za moj minuli rojstni dan,tako da se bova imela res super.
Drugače pa že tesno odštevam dneve do najine dopusta :morje: in danes dva tedna takega časa bova že plavala,se sončila,...Sem slišala da je baje doli krasno vreme,vroče,...

No in kako ve?

Kako kaj naše nove srečke :nosecka: in seveda vse tiste,ki se vam bliža porod in prihod vaše :duda: na svet?

ASTRA mi je žal zate :((:((:((:((,vendar vedi vsem nam bo enkrat uspelo?

ALJČA kje se ti potepaš?Upam,da si že kje na pikniku in se imaš super?

ANITKA bravo zate :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: res si dobro prenesla tole tvojo :hudicek:,čeprav je več ne čakamo vsaj devet mesec ne?

BAMBI super :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:,da so ti nštimali net tudi doma da se nam lahko kaj oglasiš?

KIRA razumem tvojo jezo in tudi sedaj razumeš zakaj ne hodim h G v Murski?

KORNELIJA kaj je s tabo?Si bila na pregledu pri G in kaj si opravila?Upam,da si izvedela veselo novico in si v 9nebesa?

PIKIPOKI kje se skrivaš ti?Upam,da nisi jezna,ker nisem našla tisto kar sem ti obljubila?

MAŠA 26 tudi tebe pogrešamo nič se nam ne oglasiš?

Tako punce vse ki sem vas pa izpustila in vas nisem imenovala pa vas prav vse lepo pozdravljam in vam želim čimbolj lep vikend in upam,da bomo kaj kmalu vse v 9nebesa9nebesa:nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: in končno dobile svoje :duda:.

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.6.2005 14:39:23   
bambi
Ola mačke...

Kaj je to z našo Astro, nikjer ne zasledim..... sploh ne želim pomislit na tisto ta najhujše..... vseeno pa Astra :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: zate, ker točno vem kako ti je.....

Jaz vem, da bo tistim ta največjim borkam in seveda fosilkam z najdaljšim "stažem" do konec tega leta uspelo, pa naj si :hudicek: misli karkoli hoče.....

Kako si kaj ti Anitka??? Vidim, da se vse lepo pripravljate za :morje: in prav je tako :bravo::bravo:

Midva bi pa šla samo za nekaj dni, pa ne vem, če bova dobila na sredini julija kakšno tako ponudbo.....

Bambi :rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.6.2005 12:38:18   
Anonimen
Hojla punce!

Jaz se vam javljam cela grozno opecena po rokah! Boli, boli ko hudicek! Vceraj sva bila namrec na enem festivalu in je sonce pripekalo kot noro, midva pa seveda brez zascitne kreme...:ups: Bilo je ful kul tam sicer, koncno sva videla Slash-a, ful je kul, v zivo je se bolj sikan!!!!!! Pa dobri so bili Velvet Revolver ful, ful so ga rockali!

No drgac pa cakam na :hudicek:. Vceraj sem imela ful izcedka, danes pa ni tako hudo, BT je bila danes se vedno 37 stopinj.:zmeden:

Lep preostanek vikenda!:miska:

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.6.2005 13:06:24   
Kornelija
Pozdravljene deklice:rozica::rozica::rozica:

Dva dni me ni bilo, sedaj pa vidim, da je naša Astra žalostna. Tako mi je hudo, da bi najrajši s tabo se na ves glas razjokala in tako bi s solzami odtekla tudi tvoja žalost in razočaranje.Vem, da ti besede, da bo bolje, sedaj nič ne pomenijo, kajti do trenutka, ko je še prisotno pričakovanje v pozitiven rezultat, v naših srcih tli upanje, ta presneti negativni test pa v trenutku zbriše ves naš optimizem, vso našo upanje in nas v mislih požene v čisti obup. Vendar se potem spet kmalu povrne naše upanje v uspeh in v uresničitev naših želja. Smo, kot otroci, ki delajo svoje prve korake, vsakemu padcu sledi ponovni dvig dokler jim ne uspe. Verjemi Astra tako bo tudi tebi enkrat uspelo:rozica:
Naša draga Anitka pa je vedno polna optimizma in nas bodri, ter tolaži. Veselim se dneva, ko bo tudi njej uspelo:duda:
Bambi tebe pa naj še naprej spremlja srečna nosečnost, saj je tvoja sreča sreča vseh punc iz rr, ki so se s tabo veselile, upale in te tolažile.
Mojca9000 pregled imam v torek 21 in upam, da boste punce takrat v mislih z mano in da bo novica res lepa.
Ti pa na :morje: pozabi na vse in se predaj uživanju, mogoče bo to pravi recept zate...:modri::roza:
Mislim, da je tudi mene zapustila sreča, kajti nikoli še nisem imela prometne nesreče z avtom, včeraj pa se je vame zaletel pijan voznik, pa komaj štiri dni je od kar mi je možek kupil ta avto. Pa saj je vseeno za pločevino, kaj pa če sem res :nosecka: in bo spet kaj narobe:((:((:(( Najbolj me je razjezilo, ker je imel v avtu malega otroka, ki se je zelo jokal saj se je prestrašil, njegov ati pa pijan..halo..kje ima pamet?
Na srečo sem opazila, kako čudno je vozil in sem se odmaknila dol iz ceste, ampak kljub temu je oplazil ves del avta na moji strani.Še sreča, da se njegovemu sinčku ni nič zgodilo..
Nekateri se trudijo, da bi dobili svoj zakladek:duda: nekateri, ki pa ga imajo, pa ne vedo, da je treba to malo bitje čuvati, kot največji zaklad.

Uživajte v lepi nedelji:rozica::rozica::rozica:

LP Kornelija

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.6.2005 18:01:34   
Anitka
Hojla!

Imam malce časa, pa sem skočila na RR-jo. Kako ste kaj? Upam, da tudi vas tole vreme spravlja v dobro voljo. Se mi zdi, da je vse dosti lažje, samo da malce posije tale naš zlati sonček. Sva prej z :love: šla malce kolesarit in je bilo kar fajn. Sem pa sklenila, da mi mora kolesarjenje priti v navado, ker sem se malce polenila in nisem mogla iti na daljšo turo :)-:)-

:nosecka:BAMBI ja počasi že res odštevam dneve do :morje: Že komaj čakam, da gremo. :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Upam, da jo boste tudi vi trije kam mahnili za nekaj dni. Da se :duda: že v bušiju navadi na morski zrak.;);)

Ja MUCAMACA upam, da bodo te vajine opekline kmalu minile. Si pa točno predstavljam kakšen občutek je to. Sem imela nekaj let nazaj take lepe opekline na riti :ups: (rob kopalk), da sedeti nisem mogla. Najhuje pa je bilo to, da sem se še itsi dan morala voziti 6 ur v avtu. Upam, da te jutri ne bo obiskala :hudicek:, ampak, da boš ta mesec zagledala :roza::modri::miska::miska::miska:

KORNELIJA tebe je pa čuval :angel: in prav je tako. Upam, da boš lahko čimprej pozabila na tole nesrečo in res hvalabogu, da je ostalo le pri zbiti pločevini :rozica::rozica::rozica: Je pa res na žalost dosti brezvestnih pijanih ljudi na cesti, nasradajo pa ponavadi nedolžni. Joj kako to sovražim:grrr::grrr: Za torek pa že držim pestke,da nam potrdiš novičko o :nosecka::miska::miska::miska::miska::miska: Drži se.

ASTRA kje si? Upam, da nas nisi zapustila in da se boš kmalu oglasila.:rozica::rozica::rozica::rozica:

Vsem en lep pozdrav in se beremo,

Anitka:pika:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.6.2005 21:03:19   
aljča
Pozdrav vsem puncam tu gori.Vidim da ste zlo pridne in si zaslužite en velik:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:ko tko lepo čvekate tu gori.Jaz nimam zadnje čase nič časa:služba delo doma pa še pestri vikendi tako, da se sploh več ne dohajam;).Dopust se že bliža in ga že komaj čakam....čakam pa tud kaj se bo zgodilo ta mesec ali nas bo obiskalo kakšno presenečenje????Joškice me že nekaj dni bolijo za:hudicek:je pa še malo prehitro pa v leved delu me skoz nekaj špika:zmeden: ne vem kaj se dogaja ta mesec z menoj ko nimam nobenega hormonskega sranja:zmeden::zmeden:.No če bo pa le prišla ta tetka:hudicek:potem pa začnem jemati KT da si uredim ciklus za avgusta ko grem na IVF.
Vsem novim nosečkam še enkrat čestitam:bravo::bravo::bravo::bravo:.
Vsem ki ste jo že dobile:hudicek:pa držim pestke za naslednji mesec:miska::miska::miska::miska::miska::miska:
Vsem tistim, ki ste iz katerega koli razloga žalostne in slabe volje pa želim, da se spravite k sebi saj vam bo v bodoče sonček sijal skozi;)( se ne splača bit slabe volje,ker je tok lepih stvari na svetu,da...):rozica::rozica::rozica::rozica:
Vsem tistim, ki ste pa v:rozica:pa želim še naprej da ste takšne kot ste v bodoče:rozica::rozica::rozica::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek
Za ta konec tedna vam želim lep pozdrav in lep začetek novega tedna.

Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.6.2005 10:42:47   
pika74
Dejte mi pomagat.

A je kej novga?
A je kšna fosilka nova :nosecka: ?

A je mogoče emimair ratal :modri::roza: ?

Jst sm čist zabasana te dni. Zadnč smo se z al bino srečal :love::love::love::love: - sploh nism mogla bit resna, k smo govoril 8)8)8) al bina, ti si de best :bravo::bravo::bravo:

dons spet letim k jodlarjem, spotoma se pa še v domžalah ustavim in kupim čevlje za ohcet.

V sredo mam pa podelitev magistrske 8). A je kej novga z GoYo? Sploh nimam cajta vsega prebrat, se opravičujem. Sam vem, da bo imela GoYa v sredo srečni dogodek :metulj: :rozica::rozica::rozica::rozica: Ker pridem nazaj šele v sredo, vama že tukaj voščim vse dobro :rozica::rozica::rozica::rozica:

Držte se punce in uživajte na sončku :):):):)

Lp
:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.6.2005 10:44:31   
emaa
ni ratal, včeraj prišla teta, jutri mam G, dobim klomifen, ki ga začnem lahko v četrtek papcat, tko da je bla zamuda za nekaj dobra:)-

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.6.2005 10:46:56   
Anonimen
Anitka, zal sem :hudicek: dobila ze vceraj popoldne. Danes me pa zvija za znoret, nasopana z tabletami, zdaj je koncno malo popustila bolecina.:(

Odlocila sem se, da se vam javim, ko nama uspe do takrat bom pa na RR pavzi!

Lepo se imejte vse skupaj, uzivajte na dopustu in se tipkamo! Pa drzim pestke za vse vas/nas!:miska::miska::miska:

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
20.6.2005 10:52:17   
emaa
mucamaca, kadar se nam pa vseeno javi, pa povej kako drugo, saj ni treba, da je o :duda:. fino se mej

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.6.2005 10:53:10   
pika74
ja ****... &%=#?%)/&(/( emamair . Jst sm bla pa zihr, da je ratal :( Pa kdo nas tuk zeza. Al bo treba enga pregarbat al kva :grrr:

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.6.2005 10:53:43   
pika74
mucamaca al pa nmal po belej (če že na vej vej vej ne boš :)-:)-:)- )

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.6.2005 10:55:42   
emaa
ah pika sej nism nič hudga, bo marčevski, al pa še bolj aprilski :duda:, saj veš, da je april najlepši mesec leta;)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.6.2005 11:04:20   
pika74
vem vem :):):)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.6.2005 11:12:29   
emaa
to pa vem pika, dve tako krasni aprilki kot sva midve, takih ne delajo več:)-

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.6.2005 11:19:47   
pika74
ne, take so unikat :love::love:

hehe al sm jest narcisek 8)8)8)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.6.2005 11:40:45   
PiaM
He he, sta faci.;):)-
Emamair :rozica::rozica::rozica: zate in da naslednji mesec sporočiš kaj novega:miska:, Pika dobro jutro tudi tebi za v sredo, uživaj tačas, Muca maca, ti se le spočij od RR, kolikor ti paše, ko pa ti bo, pa le pokukaj gor pod kakšno temo, kjer se lahko malo nasmeješ - tako delam jaz - in bo dobra volja spet tu.:rozica::rozica::rozica:
No, poletje je tu, uživajte ob lepih dnevih, Anitka - lepo da kolesariš, le tak naprej in da si malo na off, kar je zelo dobro in lepo spočiješ živčke.Astra, kar zjoči se, če potrebuješ ramo, veš da sem blizu tebe doma in se lahko oglasiš na kaki :kava:, če ti bo, mi piši privat.:rozica::rozica::rozica: zate in probaj malo pozabit na tvojo žalost in odklopit v teh lepih dneh s kakimi lepimi stvarmi.
Punce, škoda, da se ne vidimo na srečanju, ker sem takrat na dopustu, upam, da bo naslednje čimprej. :sloncek:
Kje pa hodi naša Skye, je nič ni, pa Gea1, pa amadeusa, Pupika verjetno uživa na :morje:? Andrejka76 uživa v Malti in Švici :)- pridno...
Pozdrav nosečkam Nann, Simonas, Tia, Bambi, Cmokec, ki jih poznam ter ostalim, ki jih še nisem videla ter vsem bodočim nosečkam. :sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.6.2005 12:30:55   
Gea1
No pa da še jaz malo popričam. Res nam Anitka tole lepo vreme kar dobršni del optimizma vrača. :) Tudi jaz sem včeraj bila na izletu in je blo prav fajn, sonček, toplo in prav prijetno za lenarjenje. Samo kaj ko vikend tako hitro mine in je potem spet treba na delo. :( In prav dolga je še do dopustov.
Drugače pa sem bolj tako tako, včeraj me je tako potrlo, ko sem govorila z eno kolegico, ki je seveda sedaj že :nosecka: in mi je samo jamrala. Kako da se redi, pa da ji nobena cota ni več prav itd. Pa sem si mislila, naj bo raje srečna, da ji ni bilo treba prestajati, kar prestajamo me. Ne vem take besede, me čisto iz tira vržejo in potem nisem mogla drugega, kot da se :((, ko sem prišla domov.
Eh pa bo že! Sem pač malo bolj občutljiva zadnji čas. Ko vem, da bo zopet prišla ta :hudicek:M in da moram jeseni na operacijo.
Kornelija drugače pa tudi jaz vem, kako je če te doleti avtomobilska nesreča. Sem jih imela lani kar 3 ne po moji krivdi, a hvala bogu ni bilo nič hujšega, za kar se imam zahvaliti moji preudarnosti in dobremu reagiranju na cesti. Pa upam, da bo zdaj mir!
Kako pa ste kaj ostale forumke ne:nosecka: in :nosecka:? Pišite kaj, da ne bo tak dolgčas.
Aja pa da čestitam še vsem novim :nosecka:, ki jih je v tem mesecu toliko, da kar ne folgam.
Mene na žalost ta mesec ne bo med njimi, ker nimam čisto nič ta pravih znakov, a upam da pridem mednje kaj kmalu. Če ne naslednji mesec, pa vsaj to leto, ker če se mi bo zmešalo od žalosti :(.

Pozdravček in uživajte! :sloncek:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.6.2005 14:27:00   
bambi
Jaz pa bi vam na hitro samo rada povedala, da sem imela danes morfologijo, da je vse vredu z našo :duda: in da imamo punčko :roza: :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:. KO mi je G to povedal sem se prav zjokala od sreče, tako me je ganilo.... upam, da niste praveč žalostne, ker vem kako vam je, ko berete takšne besede, ampak jaz sem dolgo trpela z vami in sem želela delit to 9nebesa z vami.....
Glede kg, o katerih ene jamrajo v :nosecka: pa jaz ne komentiram... Tudi jaz jih imam že +10, pa sem prav srečna, ker vsaj vem zakaj jih imam in tudi vam vsem želim, da bi se kaj kmalu zredile kot mali :pujs:, z še enim malim :pujs: pod srčekom.....

Bambi

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.6.2005 15:03:52   
Anitka
Bambi :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: se veselim tvoje punčke s tabo. In res je lepo, da deliš te lepe trenutke z nami.
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Se oglasim še kasneje

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
20.6.2005 15:23:13   
PiaM
Ej, Bambi, kako lepo...9nebesa da je babika in predvsem, da je z njo vse vredu!:bravo:
Vse smo srečne s tabo, to nam daje novih moči za nadaljne boje!:bravo::sloncek::miska:

:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
20.6.2005 15:37:49   
tia
Hojla,

Bambi tudi jazsem vesela za tvojo punčko:roza: in da je vse v redu,ti kar bodi v 9nebesa,uživaj.Tudi jaz se veselim vsake brce pa čeprav nevem kakšnega spola bo.Glede kg se ne bomo sekirala v glavnem ,da naše :duda::duda::duda: rastejo in jih bomo imele kmalu v naročju.

Anitka kje se pa kaj ti potepaš?:)

Joj morem skočiti k moji sosedi,nekaj rabi se zato kasneje oglasim.

pa pa

Tia

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
20.6.2005 19:00:25   
Anitka
Aloha!

Jaz sem z mislimi že čist na morju, zato tak pozdravček :)-8):)-8):)- In kako ste drugače? Jaz sem O.K. Malce toplo nam je, ampak je vsekakor za preživet. Sicer pa jaz obožujem vročino in sovražim mraz.:)-:)-:)- Joj ene že namakate ritke :ups: na morju. Sem vam skoraj favš. :nosecka:Tinkamiška je že ena izmed teh srečk.:morje::morje::morje: No jaz pa se še z manjšim prehladom spopadam:grrr: Pa to ne moreš verjet - poletje, men pa iz nosa curlja.

KORNELIJA- :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: za jutri. Upam, da te končno na seznamu (bodočih):nosecka: prestavimo pod črto.:miska::miska::miska::miska:

ALJČA upam, da vaju ta mesec doleti to lepo presenečenje v obliki :modri::roza::modri::roza::modri::roza:

PIKA 74 ti si mi pa kar naprej leteča. Pa še ohcet se približuje z nadsvetlobno hitrostjo.. Še prej pa podelitev magistrke.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Ja mene tudi zanima kako je z našo :rozica: GoYo in me tudi pošteno firbec matra kaj se bo zgodilo v sredo :zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

EMAMAIR ne predamo se, a ne? Žal mi je, da ti je packa spet tako zagodla, a gremo s pokončno glavo v nov boj. Bomo imeli bolj spomladanske ali celo poletne :duda::duda::duda:, da jih bomo lahko hitro ven peljale.;)

MUCAMACA :rozica::rozica::rozica: upam, da se boš vseeno kaj prej oglasila in :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: za nov krog.

PIAM kam greste na :morje: ?

GEA1 te prav dobro razumem in vem kako ti je bilo ob pogovoru s prijateljico :nosecka: Saj jim vsem privoščimo, a ne, le včaih nas malo potre zakaj pa ne že me. A bomo tudi me skusile to srečo in takrat bo veselja, veselja, veselja.... Morda pa vama vseeno uspe pred operacijo. Pustimo se presenetiti in kot sem prej rekla, bomo pač imele :duda::duda::duda::duda: rojene v toplih mesecih. Le obupat ne, čeprav je včasih hudičevo težko. Pa tudi malce OFF-a ne škodi, a ne?:)-:rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska:

:nosecka:TIA jaz sem malo tu, pa malo tam, pa nikjer:)-:)-:)-:)- Saj veš kako je - služba, doma me čaka naš :) Timo, ki je že pravi korenjak, pa včasih shoping, pa počitek, pa kolo, pa :kuza: Aika, pa seveda moj :love: , ki je zadnje čase veliiiiko odsoten :(:((:(:((:( pa je kaj kmalu konec dneva, tedna.... Upam, da se kmalu dobive na kakem večjem čveku ob :kava:, vodi...;)

ASTRA upam, da boš kmalu spet lahko nadela nasmeh na obraz in se nam boš pridružila pri takih in drugačnih čvekih. Do takrat pa se daj na OFF in upam, da boš kmalu :nosecka:Biba 77 :miska::miska::miska::miska:

:nosecka:PIA 73 kje mi hodiš? A so stvari za :duda: že nared?

Pa :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:NANNN, CMOKEC,SIMONAS in ostale, kje ste?

Pridne mi bodite, vsem en lep pozdravček in se beremo,

Anitka:pika:

P.S. Če ima katera še kakšne odvečne Sparove smrekice, se priporočam :ups::ups::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
20.6.2005 20:25:24   
Pia73
:rozica::rozica::rozica: Pozdravljene! :rozica::rozica::rozica::rozica:

Čez vikend nisem imela časa za RR se je toliko dogajalo. Pa tamal je doma čez vikend (ni v vrtcu), pa sem ga peljala v soboto v kino pa na eno predstavo, v nedeljo pa piknik,....
Saj ni problema. Dokler še lahko. :bravo:

Ja, za :duda: je veliko že pripravljeno, nekaj še manjka, pa ni panike nič posebnega ne manjka več, par drobnih nakupov, malo likanja, pa posteljico mora mož pripeljati in jo sestaviti, pa sedež - ležalnik,... Bo že!

Drage moje še malo pa boste vse na :morje::morje::morje: Sem vesela za vas, mi pa letos ne bomo šli. In sem ravno včeraj razmišljala, da bo letos prvo leto, ko ne bom videla morja. Pa nič zato, bom pa videla Rim,... :)-:)-:)- Saj sem bila manjkrat v Rimu kot na morju,... :)-:)-:)-

Sicer te pa Gea1 čisto razumem, a ti lahko povem s čem mene zdaj utrujajo ljudje? Skratka pričakujemo že drugega sina. Jaz sem si sicer želela punčko, če sem čisto iskrena a mi je po vseh problemih vseeno le da bi se dobro končalo, mož in sin pa sta si želela fantka tako, da je itak vse lepo in prav. In ljudje, ki vedo, da nimamo pretirano velikega stanovanja in da smo finančno čisto povprečni, že zdaj sprašujejo, če bomo potem punčko imeli??? :zmeden2::zmeden2::zmeden2: Mislim to ne moreš verjeti kot, da imamo otroke zaradi njihovega spola??? To me res razkuri,... Bedaki,........

Astra draga moja, saj ne vem kaj naj ti rečem, res pojma nimam,... najraje pa bi te objela in se zjokala s teboj,.... Težka je tale pot s trnjem posuta,... :(

Anitka ti si pa res naš :angel: nasmejan in optimistuičen,... :bravo::bravo::bravo:

No, pa da vam zaupam še tole: GoYa se v sredo omoži! :bravo::bravo::bravo: Pa ne izdajam skrivnosti je to že večkrat javno povedala,.... :rozica:

Drage moje veliko :sloncek::sloncek::sloncek: da bo potem veliko :modri::modri::modri:

Jaz tudi kdaj pojamram o kg, ki res enormno naraščajo, pa s tem ne mislim nobene užalit, saj se ne sekiram a včasih me pa res malo jezijo,... :ups::ups::ups:

LP :nosecka: Pia73 in :duda: 35t 3/7

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?