Pia73
|
:rozica::rozica::rozica: Pozdravljene! :rozica::rozica::rozica::rozica: Čez vikend nisem imela časa za RR se je toliko dogajalo. Pa tamal je doma čez vikend (ni v vrtcu), pa sem ga peljala v soboto v kino pa na eno predstavo, v nedeljo pa piknik,.... Saj ni problema. Dokler še lahko. :bravo: Ja, za :duda: je veliko že pripravljeno, nekaj še manjka, pa ni panike nič posebnega ne manjka več, par drobnih nakupov, malo likanja, pa posteljico mora mož pripeljati in jo sestaviti, pa sedež - ležalnik,... Bo že! Drage moje še malo pa boste vse na :morje::morje::morje: Sem vesela za vas, mi pa letos ne bomo šli. In sem ravno včeraj razmišljala, da bo letos prvo leto, ko ne bom videla morja. Pa nič zato, bom pa videla Rim,... :)-:)-:)- Saj sem bila manjkrat v Rimu kot na morju,... :)-:)-:)- Sicer te pa Gea1 čisto razumem, a ti lahko povem s čem mene zdaj utrujajo ljudje? Skratka pričakujemo že drugega sina. Jaz sem si sicer želela punčko, če sem čisto iskrena a mi je po vseh problemih vseeno le da bi se dobro končalo, mož in sin pa sta si želela fantka tako, da je itak vse lepo in prav. In ljudje, ki vedo, da nimamo pretirano velikega stanovanja in da smo finančno čisto povprečni, že zdaj sprašujejo, če bomo potem punčko imeli??? :zmeden2::zmeden2::zmeden2: Mislim to ne moreš verjeti kot, da imamo otroke zaradi njihovega spola??? To me res razkuri,... Bedaki,........ Astra draga moja, saj ne vem kaj naj ti rečem, res pojma nimam,... najraje pa bi te objela in se zjokala s teboj,.... Težka je tale pot s trnjem posuta,... :( Anitka ti si pa res naš :angel: nasmejan in optimistuičen,... :bravo::bravo::bravo: No, pa da vam zaupam še tole: GoYa se v sredo omoži! :bravo::bravo::bravo: Pa ne izdajam skrivnosti je to že večkrat javno povedala,.... :rozica: Drage moje veliko :sloncek::sloncek::sloncek: da bo potem veliko :modri::modri::modri: Jaz tudi kdaj pojamram o kg, ki res enormno naraščajo, pa s tem ne mislim nobene užalit, saj se ne sekiram a včasih me pa res malo jezijo,... :ups::ups::ups: LP :nosecka: Pia73 in :duda: 35t 3/7
|