tia
|
Hoj, pa sem končno tukaj,danes sem imela spet dan lahkih nog na okrog.Sem se spet po dolgem času malce potepala,še :love: mi je rekel,ti pa imaš danes dan ,pa kaj že dolgo se nisem tako potepala. Moja :duda: je pa sedaj tako živahna,kot vidim ji je to zelo prijalo,zato morem v kratkem ponoviti.Punce tako sem srečna,da je z mojo :duda: vse v redu,res že komaj čakam ,da jo stisnem k sebi,jo razvajam. Anitka še ta teden nama more uspeti,da se dobive na :kava:,zdaj je že skrajni čas,kaj ne da? Astra ti kar čakaj,lahko pa jo vseeno pričakaš tja za 9 mesecev,držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:. Koala ti pa se ne naprezaj preveč,da bi potem bila preveč utrujena za :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,v četrtek pa lepo vandrajta,pa še v kakšno otroško trgovinico stopita,nikoli ne veš lahko bosta pa že ta mesec kasj poročala. Pia73 si mislim,kako je če imaš doma otroka ko si najbolj utrujen bi se on igral,saj je tvoj zelo priden,tako da te ne utrudi preveč. Bambi si mislim kako si paničarila,tudi jaz sem ko me je tista viroza spravila v postljo,ali sem lepo preležala in z čajčki se zdravila,pa je vse v redu.Smo pač bolj takšnega tipa,da za vsako malenkost paničarimo.Mene ne sme nič zaboleti že paničarim.V glavnem da je z :duda::duda::duda: vse v redu. Tinkamiška in Emamair res vama želim,da se vama uresničijo želje po :duda::duda:,saj bo lahko že ta mesec,ko najmanj pričakuješ pride. Neni,Goya in Klarisa za vas pa še posebej pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,da za dva tedna poročate o :modri:,pa naj bo le samo ena :duda: v glavenem da bo uspelo.Veliko sreče,čuvajte se. Gea1 veš kaj pravijo leta niso važna,stara si toliko koliko se počutiš.Še enkrat VSE NAJ NAJ,pa da se ti izpolni najbolj skrita želaja :duda:. Tako danes sem pa natrosila,enkrat več drugič manj. Vse katere nisem omenila ,tudi vam želim,da čimprej zagledate :modri:,pa naj vas :angel::angel::angel::angel::angel: čuvajo. Vsem na RR-u pa pošiljam :rozica: in :pujs: za srečo. pa pa Tia
|