|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (142. nadaljevanje)
18.11.2004 20:20:02   
simonas
Pozdravljene punce!

Vidim, da se kar dosti dogaja na forumu med tem ko jaz nimam nič možnosti kukat gor. Obljubili so mi, da bi bodo do jutri že porihtali internet in bom potem lažje sledila vsem dogodkom in morda tudi pripisala kako pripombo. ;)

Sicer pa sem še vedno v tapravih dnevih za :love::sloncek::sloncek::sloncek::love:... Nič me ne boli, nič ne ščipa in nič se čudno ne počutim tako kot prejšnji mesec :zmeden:, pa je morda to le dober znak. Morda pa sem prejšnji mesec res imela kako lažje vnetje, da me je tako špikalo po trebuhu... Tudi čajček pridno pijem in se predvsem trudim biti dobre volje in čim manj misliti na :duda:, kar pa je seveda skorajda neizvedljivo. Če ne druga, grem mimo trgovine za malčke pa že moram nekaj pokukat not.

V glavnem babike lepo se imejte, čuvajte se, čim več :sloncek::sloncek::sloncek: in čim prej 9nebesa:nosecka:.

Simona:muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
18.11.2004 21:24:00   
Anitka
oooo8)8)8)8)8)8)

Sem šla za nekaj časa k mojemu nečaki in sploh nisem vidla, da je 142. nadaljevanje že odprto. Bom kar skopirala, kar sem zgoraj napisala:

Hajli, hajlo!

Kako ste kaj? Jaz sem še kar v redu. Po včerajšnjem pohodu v nov boj :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: pa sploh. In sem ravno danes razmišljala in si rekla, da se je treba res skulirat in enkrat bo pa tudi meni uspelo. Če ne bo šlo drugače, bomo pa šli na umetno. Vse za :duda: Ne bom si več grenila življenja s črnimi mislimi, ampak bom skušala razmišljati le pozitivno in verjeti v to, da za vse stvari pride svoj čas. In prišel bo tudi čas, ki mi bo :duda: namenjena. Do takrat pa bom živela "normalno" življenje naprej.

PIA 73 a ti si pa sebe kar preimenovala v gospo srednjih let s prameni v laseh. Hi hi hi:)-:)-:)-:)-:)-:)- Gospa srednjih let, ja:)-:)- Upam, da na srečanje ali večerjo ne prideš z berglami:)-:)-:)-

TIA včeraj sem ubogala tvoj nasvet in sem šla hitro spat, še prej pa sem vseeno naredila domačo nalogo. :sloncek::sloncek::sloncek:Pa vidva?;)

BETY to pa kar na juriš:kuza::sloncek::kuza::sloncek::kuza::sloncek::kuza::sloncek: Saj telo :duda: itak ne bi sprejelo, če ne bi bilo pripravljeno. Pa še dr. Pušenjak ti je dal zeleno luč, tako da kar gremo en,dva, tri... In odmisli računanje in podobne zadeve. In pošiljam ti še enga :pujs: za srečo, da boš kmalu Bety :nosecka:

KOALA tiramisu. Njami, njami. A je ostal še kak kos zame? :)-:)-:)-Pa si ga sama pripravila? Joj lakom lačen.8) Kar sline se mi cedijo.

BIBA 77 ne pošiljat puncam MM nogavičk. Ponje bosta prišli na srečanje!!!!!!!!!!!!!!!! Jaz sem včeraj tudi obila nogavičke v Takkoju v Avstriji. Pa kupla sem si dve spodnji majčki in hlačke z MM.

TINKAMIŠKA upam, da hitro ozdraviš. :rozica::rozica::rozica::rozica:

PI, KLARISA, GEA1... kje pa se kaj ve potepate?

BAMBI je v Portorožu in kdaj se že vrne PIKA 74?

Punčke moje lepo spite in se beremo jutri in jutri je že petek:bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek: A bomo spet rušile rekorde?;)

Nočko,
Anitka:metulj:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.11.2004 21:42:40   
tinkamiška
Helov!

Jst sem pa ravno dobila packo:hudicek: na obisk:grrr: Tokrat se je odločila in prišla tri dni prezgodaj. Še dobro, vsaj vem na čem sem in se ne bom več sekirala. Klomifena pa tudi ne bom več jedla. Mam dost. Mogoče nama bo pa res ta mesec ratalo, mogoče pa ravno v Londonu;). Malo me trbuh boli, pa križ, drugače pa ni tako hudo kot ponavadi. Bova pa lahko začela prej:sloncek::sloncek::sloncek:!

Punčke, pridne bodite,
pa lepe sanje:angel:!

Tinka

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.11.2004 23:23:00   
clea
Oj,
prvič se vam oglašam na forumu "Za nas",pa bom še jaz dodala kak stavek.
Od kar sem se prijavila na RR sem kar skos gor,res je fajn ko vidiš koliko ljudi misli eden na drugega.Res lepo:love:!!!Če povem po pravici še nikjer nisem videla nobenga foruma kjer bi bili vsi tako prijazni in sploh SUPER kot ste ve punce tukaj.Vedno kadar grem na interner grem najprej na RR pogledat pa mi kar dan polepša ko preberem kaj se novega dogaja,koliko novih pikic in prijaznih punc.:angel:

Drugače sem pa še vedno pokonci,čeprav je ura že čez 23.Ja pišem,pišem mojo diplomsko da bo čimprej fertik in da bom potem lahko začela delat na novem projektu :sloncek::duda::sloncek:!!!
No zdej grem pa še mal delat pol pa :muca:.
Jutri se pa spet kaj oglasim.
Lahko nočko vsem,ki ste še budne.
Clea

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.11.2004 8:24:55   
koala
Hojla!!!!

Anitka a ti pa že :sloncek: :sloncek: :sloncek:? Prav je tako, da boš kmalu sporočila veselo novičko, kar se pa tiče tiramisuja, sva vsega popapcala in ja sama sem ga delala, se pa lahko zmeniva, da ti kakšen kos prinesem na srečanje.
Si že predstavljam RR-jevke v Takusu, pred njimi pladenj tiramisuja, na nogah pa MM nogavičke:)- :)- :)-.A se dobimo???

Tinkamiška, veš tiste dobre kekse prodajajo na Oxford streetu v prodajalni Saynsbery s, joj upam da sem prav napisla, v glavnem tak nekak. Aja pa še to moja sestra predlaga, da pogledata , ko iščeta namestitev, da zraven piše tee&coffe corner, ker pol bosta mela kot malo kuhinjo, mikrovalovka pa tak, ker je hrana v restavracijah svinjsko draga.

Bambi, a ti pa že uživaš v Portorožu?

In kam je pobegnila Pika74?

Pa Pia73??

Pridno rekorde rušite, da bom v ponedeljek mela kaj brat, pa lepo se čez vikend stiskajte, ker bo baje mrrrrrrzlooooooooooooooo!!

Koala

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.11.2004 8:39:15   
neni
Zdravo punčke! In gospe srednji let seveda! :)-:)-

Da se vam spet malo javim, pa ni da vas nebi brala, čisto vsak dan. Sem šla tudi gor (Prvič noseča) malo prebrat, pa se še čisto nič ne znajdem. Veste, zgoraj je čudno, tam imajo vsaka svoj problem, ena ima izcedek, druga ne ve kakšne barve voziček vzet, tretja se boji poroda. Sploh ni tako preprosto kot tukaj, ko si vse želimo :duda:.
Meni še vedno ni jasno, da nimam več kaj tukaj iskat in se bojim, da bo izpadlo kot da vas zanalašč spravljam v slabo voljo. Sam zgleda, da sem bila res predolgo tukaj. Važno, da je uspelo in da bo kmalu tudi vam, potem bomo pa kar ta forum preimenovali v Noseči fosili. Pa bo vse kot po starem, samo me bomo imele :duda: v trebuhih.

Jaz odštevam dneve do UZ, še 4. Takrat bomo vedeli kaj več, predvsem koliko jih je. Mi je tako čudno, ko me vprašajo kaj si mislim, da bo, fantek ali punčka (eden!!!!) Včeraj sploh nisem razumela, kako lahko govorijo v ednini. In sploh nisem bila prisebna, ker sem tolk prepričana, da jih mam več. Komaj čakam, da jih vidim.

Lepo se imejte, pridno :sloncek::sloncek::sloncek:, za trebuščka letos ni več časa, za nosečniško slabost ga je pa še dovolj. Dobri možje pa komaj čakajo, da nas obdarijo.:darilo::modri::darilo::modri::darilo:

Držim :miska::miska::miska: za vas, vi pa prosim vseeno ne pozabite name :((
Vaša Neni in :duda::duda::duda:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.11.2004 8:49:41   
koala
Hojla Neni!

Tukaj ti javno prepovedujem, takšne neumne misli:)- :)- :)- :)-, da nas namerno spravljaš v slabo voljo!!
Kaj pa je lepšega kot vedeti, da je nekomu, ki se je tako dolgo trudil končno ratalo!!
Ti se le pridno javljaj, ker drugače bomo fosilke zelo zelo :(( :(( :(( :((.
Pa sporoči kako je šlo na UZ, pa o imenih že začni razmišljati, saj jih moraš imenti na zalogi vsaj 6, 3fantovska, pa 3 dekliška :)- :)- :)- :)- :)-.

Pazi nase in pobožaj bušija!

Koala

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.11.2004 8:56:44   
saba
dobro jutro pupike

kako ste mi danes?
danes na obali pričakujemo tramontano, tako da bo spet zanimivo gledat morje, pa vse tiste barčice ki v luft meče.

jaz sem danes super:sloncek: pa še petek je.Odštevam moje KT, samo še 9. Joj komaj čakam, da pride M. (tokrat bo zelo zaželjena) in da končno lahko začneva hopa-cupat za bebico. Prvi mesec samo za probo, ker kot pravi Neva6 bom zanosila februarja:)-:)-:)-:)-:)-:)-

ej neva še malo pa te bomo razglasili za RR vedeževalko :bravo::bravo::bravo: malo te moram hecat.

neni ti kar prihajaj pa nam sporočaj kako ti trebušček raste:nosecka::nosecka:

punce en lep petek.

primorke pa, danes nič ribarit ker bo tramontana.

lp
saba:kava:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.11.2004 9:02:16   
martita
Ojla!

Jst sem tud fasala :hudicek:! Kaj čmo....pa drug mesec, si dopovedujem...:(
Zdej ko se bliža mrzla zima in bo več časa za se stiskat pod kovtrom mora ratat!!!!

Lepo se imejte, predvsem pa lep vikend in veliko :sloncek: :sloncek: :sloncek:

Martita :muca:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.11.2004 9:32:10   
tinkamiška
Joj, Koala, super na Oxford street-u? Midva bova tam spančkala v enem hostlu in mava zajtrk že vštet v ceno, tak da ni panike, majo pa tudi zelo poceni kosila...Edini problem je, ker ne bova mogla:sloncek::sloncek::sloncek:, ker nas več spi v eni sobi:zmeden:. Eh mi možek pravi, bova pa šla v kak nobl WC8).
Juhu, zdej pa vem kje bom kupila kolačke. Sem že možeku povedala za kolačke, sej se mi bo spet smejal...vedno kadar rabim kakšno informacijo, jo najprej zvem na RR:)-.

Moja packa:hudicek: je tu in sem vesela, ker me nič ne boli, mi je pa ves čas malo slabo in vrti se mi. Še dobro, da sem doma, če bi delala, bi vse za...

Neni, mene tudi zanima koliko jih imaš. Mora bit pa malo nestrpno čakat na UZ. Ja, sigurno bo vse vredu, boš vidla!:rozica:

Martita, vidiš, bova pa spet skupaj nečakali na to packo:hudicek:, mogoče se naju pa naslednji mesec usmili in je ne bo!

Joj, a na morju bo pa spet taka sila al kaj? Ko sem bla nazadnje v Kopru, sem vidla eno potopljeno jadrnico...bogi lastnik.

Pupe, lepo se imejte se še beremo!

Tinka

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.11.2004 9:47:09   
ery
ojla... Neni, ne pobegni nam.. Saj veš, da rade še kaj novega izvemo..
Drugače me pa zanima nekaj drugega... Namreč jaz ZELO obožujem tiramisu... Pa me zanima kak recept imate ve? A bi katera napisala, bi ga danes naredila mojemu dragemu... saj imam en recept, pa mogoče ima katera boljšega..
Hvala, hvala....

papa...bejbike....:sloncek::sloncek::)-

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.11.2004 11:37:59   
biba77
O, super Anitka! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Kolko pa si jih dobila? 8) 8) 8) 8) Za vse???
Kdaj pa bo srecanje?!? Cimprej, cimprej!!! V Prekmurju? Bi si naredle en skupni izlet, punce? Jaz sem za. Bom si vzela cas!

Jaz grem danes domov! Ampak ne sama... Moja :hudicek: M je prisla. Samo nisem zalostna, jezna, al kaj drugega. No, v bistvu sem vesela, ker zdaj zacnem s Klomifenom. In za Bozic bosta :modri: in :roza: v darilni papir zavita. Hi, hi,...:)-:)-:)-:)-

Sem pa zelo dobre volje. In ve bi tudi morale bit. PETEK je ze in zdaj bomo imele dva dni za "muckanje:muca:" z nasimi dragimi!

Ce bosti imele danasnji "petkov vecer" bolj pozno, vas se vam mogoce celo pridruzim. ;);) Kar na smeh mi gre, ko mislim na prihod k mojemu miseku in moji pesi.

No, deklice moje, naj vam cimhitreje mine dan!

Pozdravcek,
Biba77 :miska:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.11.2004 11:39:42   
biba77
Aja, Ery :rozica:,

jaz imam super recept, ne predrag, samo na zalost doma. Pa ti ga vseeno posljem, enkrat cez vikend; mogoce pa ti bo naslednjic prav prisel.

:miska:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.11.2004 12:13:41   
ery
OJla...

Hvala Biba77, veš da mi bo prav prišel..;)
Lep vikend in veliko digi dagi:::)))):):)-:sloncek:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.11.2004 12:40:40   
neni
Tiramisu!;)
Jst nardim zelo dober tiramisu, pa tudi zelo preprost:
Rabiš:
3 beljake + 2 žlici sladkorja (sneg)
3 rumenjake + 2 žlici sladkorja
1 sladka smetana
25 dag mascarponeja
rum, kava, baby piškotki

Najprej skuhaš kavo, ker rabiš mrzlo. Potem narediš sneg in stepeš smetano (pazi, da je metlica čista in popolnoma suha, da se lepo strdi), potem zmiksaš rumenjake s sladkorjem, dodaš še smetano in sneg. Vse narahlo ampak dobro premešaš.

Piškotke namočiš v kavo z malo ruma in položiš na dno pekača, potem daš polovico mase čez, pa še eno plast namočenih piškotov in drugo polovico mase čez. Na debelo potreseš s čokolado ali kakvom. To je to, pazi ker se piškoti zelo hitro napojijo, v bistvu ga moraš dat samo noter in že v pratfon, ker čene razpade.

Edini problem je v tem, da moraš čez noč pustit, da se strdi (vsaj enih 6 ur), sej fino je že prej, samo ni kompaktno.
Pa še en problemček je, so notri surova jajca in :nosecka: ne smemo jest. Pa dajte vi namesto mene!

Dober tek, je sigurno zelo dober, mi ga vsi hvalijo (samo zato, da ga non stop delam)
lp Neni in :duda::duda::duda:

p.s. punce če bom rabila preveč imen mi boste morale pomagat zbirat. Pa hvala za lepe besede.

Tinkamiška jaz sem bila septembra v Londonu (no sej sem bila že tudi prej). Pojdi še zame ene dvakrat po ulici in doživi vzdušje, meni je London najlepše mesto na svetu. Sploh pa v decembru! Sam ne kupuj preveč v središču, imajo nakupovalne centre zunaj, sicer za turista težko dostopno, no tam pa so stvari poceni. Pa v Harrodsa pejdi, sej ne boš nič kupila, samo sprehodi se, oglej si stavbo in cene in medvedke, joj bi šla s tabo, kar tja sem se preselila v mislih. To je zame raj, pa ne mislim zaradi nakupovanja ampak zato, ker je tako lepo. Posebno eno stopnišče, ki opisuje izvire Nila, joj joj Zakaj moram jaz ostat doma???:zmeden::((:zmeden:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.11.2004 13:04:19   
ery
Neni, res hvala za ta recept... ga bom jutri naredila.
Koliko ga pa to približno pride?

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.11.2004 13:19:59   
martita
kupi paket bebi keksov, razporedi jih v 2 koloni v dve plasti in dobiš velikino slastnega tiramisuja.

m.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.11.2004 13:29:47   
ery
Hvala, hvala... ZLATE STE!!!!

:bravo::bravo:

PAPA

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.11.2004 13:32:45   
pika74
Ojla punce,

Mam tako gužvo. Včeraj sem se vrnila iz Dunaja.
Sem pa opazila, da je bila Biba1 na laparo in da je zdej vse OK.:rozica:

Anitka, kako kej?:angel:

Biba77 a si res našla MM štumfe?:sloncek::love:

Pia73 ga danes zvečer žura:zajcek:.

Na RR se pa danes zvečer obeta debata :kava::kava:. Mogoče mi rata celo pridit zravn;).

Neni, hvala za recept:torta:-bomo probal.

Šibam :kuza::kuza::kuza: naprej, aja pa vikend je punce:kuza::kuza::kuza:.

Držte se:miska:.

Lp
Pika74
:metulj:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.11.2004 13:36:38   
biba77
Ma, jaaaa, Pika74!
Obe z Anitko sva jih v skoraj enakem casu!

Le glejta zdaj, z Pio, da bosta prisli na naslednje srecanje!!

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.11.2004 15:19:33   
pika74
A Anitka jih je tud?

Jst sploh ne sfolgam vsega prebrat:zmeden2::zmeden2:.

A srecanje mate?
Kje, kdaj?

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 21
19.11.2004 15:50:49   
Anitka
Ahoj punčke moje!

Juupiiiiiiiiii vikend je pred nami:kuza::sloncek::kuza::sloncek::kuza: In to ne kakršenkoli vikend, ampak je to vikend poln hopacupanja:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Upam, le da ne bom potem omagala v začetku tedna8):)-8):)-8)

Pri nas je danes tako lepo sonce sijalo. Bil je pravi spomladanski dan. Potem pa v 15-ih minutah veter, dež in sedaj je tako prav gnilo vreme.:grrr::grrr::grrr: Še mojega nečaka ne morem peljati ven.

Ja PIKA 74 našla sem MM nogavičke in to v Avstriji. Pa v Sloveniji jih tudi imajo v trgovinah TAKKO. Jaz sem si še kupila spodnje majčke in hlačke z MM. Ja za srečanje pa se bomo začele počasi dogovarjati. In kako si se imela na Dunaju? Ja danes je spet pred nami debatni večer in valda si moraš vzeti čas. Jaz si ga bom po jogi in čajčku tudi vzela, če le ne bo kake višje sile:zmeden::love: No morda se ne bom predolgo potikala po RR-ji, saj je treba delat :)-:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::)-:)- Pa po delu je treba počivat in ležat:)-:)-:)-

Ej NENI seveda si dobrodošla pri nas. V slabo voljo nas pa spravljaš le s svojo odsotnostjo:)-:)-:)-:)- Jaz sem te zmeraj tako vesela in res držim pestke :miska::miska::miska::miska: da so pri tebi vse tri :duda::duda::duda: Bom pomagala pri izbiri imen.

MARTITA žal mi je za :hudicek: in kot si rekla, bo pa decembra.

TINKAMIŠKA je vsaj packa prej prišla naokrog in boš prej začela s :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Pa upam, da bo v Londonu več sreče:miska::pujs::miska::pujs:

CLEA ja ti pa kar pridno dokončaj diplomsko, potem pa veselo na delo.;)

KOALA velja za tiramisu. Pa recept seveda spada zraven. In veš si nas kar predstavljam z MM nogavičkami za mizo in s tiramisujem pred sabo. To bomo glavne! Juhej!

BIBA 77 žal še nimam MM nogavičk za vse, a se bom potrudila najti jih. Za srečanje bi pa bi bila vesela, če bi se morda enkart za spremembo lahko dobile v Prekmurju. Takos v Europarku pa itak ostaja naše središče. Jaz bi bila zeloooooooooooooo vesela, če bi se dobila kje na našem koncu. Lahko pa se dobimo tu in tam. Lepo potovanje ti želim.

Kje pa se res potika kaj naša PIA 73? Upam, da ni cel dan pri WC školjki;)

PI a si se skrila?

TIA pa dela, BAMBI je v Portorožu, KLARISA:zmeden:, GEA 1:zmeden:, MOJCA 9000:zmeden:, BETY:zmeden:....:zmeden::zmeden::zmeden:

Punce lepo se mejte in se tipkamo, če ne prej pa upam, da zvečer.

Pa pa,
Anitka:metulj:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 22
19.11.2004 18:52:36   
tia
Hoj.

samo tolk Anitka Tia ne dela ampak spet špila taxi.

Se kasneje oglasim.

Tia

:rozica:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 23
20.11.2004 10:45:10   
biba77
Jutro, drage moje!

Bolj malo vas je gor? Ste se vceraj iztrosile,ha? :)-:)-:)-

Jaz sem koncno spala v svoji postelji. Po 3 tednih. Je blo fino. Moj je zjutraj sel, pa sem kar se malo podaljsala - za dve urci. :bravo:

Ja, Pika, ti samo povej, ce ti se kakega grskega posljem!

Danes me caka "generalka" doma. Je menda bomba padla, ko me ni blo. Mogoce se vam zvecer se kaj pridruzim, drugace pa kateri drugi dan.Aja, ko uspem red naredit, bom poiskala se tisti recept za tiramisu, ki sem ga obljubila!

Anitka, mislim, da bi ti tokrat kar zacela organizirat srecanje nekje pri vas. Mogoce nas ne bo dosti, ampak bi pa blo fajn. Kolko pa je sploh prekmurk/pomurk tukaj na RR? :zmeden2:

Tak, zdaj pa ven iz pizame, spit :kava: in delat! No, mogoce v drugem vrstnem redu... :)

:), lep dan vam zelim in cimmanj vetra!

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.