biba77
|
Dobro jutro, drage moje :zaspan: , ja, od vceraj zvecer sem se tudi jaz pridruzila klubu zakajevk. Zakaj ravno jaz??? Seveda mi moja zenska radovednost ni dovolila pocakati se kak dan, ampak sem vseeno MORALA vceraj naredila test. Negativno. :((:((:(( In POL URE za tem se je pojavil izcedek. :(:(:( Sem vseeno mislila, da bo ob Dabrostonu vse bolj tocno, pa ni... In tako sem tudi jaz opustila se zadnje upanje, da nama bo uspelo brez pomoci. Ja, zdaj pa cakam naslednji petek, ko ima moj dragi spermiogram in potem imava se posvetovanje pri moji G (moji in njegovi izvidi bodo gotovi do takrat). No, posledicno je bila noc bolj slaba - take cudne sanje sem imela, da mi se danes (dve uri po prebujanju) ni vse jasno... :zmeden: Anitka, mislim, da je medo pozabo na pravi datum in da bo pac v naslednji rundi moral pomagat! Pa pujs, pa se keri zraven!!! Potem pa bomo vse v 9nebesa. Pika74, danes sem se ob poslusanju radia na poti v sluzbo spomnila na tvoj vcerajsnji post in sem si te kar predstavljala, kako pleses v karavanu. :)-:)-:)- Ja, seveda, da ne bom pozabila na nase virtualno srecanje. Ze studiram 8), kaj si moram nabavit: kokice, pijaco (kar liter pa pol), kalkulator (aja, tega verjetno ne bom rabila), ..., predvsem pa moram mojega nekam na pivo poslat, da ne bo guzve za racunalnikom!!! :):):) Ribica, ti se nic ne sekiraj, tudi tvoja M bo s casom bolj redna (kot pri tvoji sestri). Za vlozke pa ... hvalabogu je danes izbira kar velika, da se za vse nekaj najde. ;) Kaj se: lep dan vam zelim in odzenite te nadlezne M cimprej od sebe, da bo cartanje PRIJETNEJSE! Zdaj pa na kratko :kava: in delat!!! :miska:
|