|
ZA NAS - 218, nadaljevanje 21.4.2005 22:21:52
|
|
|
|
Anitka
|
:rozica::rozica::rozica:Hajli, hajlo!:rozica::rozica::rozica: Ja, ja Pia 73 se prav dobro spomnim našega prvega nadaljevanaja "za nas", nekje januarja 2004, kje je že to? Čas tako neusmiljeno beži, da je joj. :(:( Večina začetnic so hvalabogu že mamice ali vsaj :nosecka::nosecka::nosecka:, nekatere fosilke, pa žal še zmeraj ždimo tukajle. A verjamem, da bo posijal :):):) tudi za nas in prišel bo dan, ko bomo vse zdajšnje fosilke v 9nebesa Kako sem?:zmeden2::zmeden2: No ja, sem v pričakovanju prve :hudicek: po laparoskopiji. Ne vem, če je normalno, a jaz imam že nekaj dni en tak izcedek, zdaj pa ne vem ali je to tisti moj standarni, ali je to zaradi operaciji, ali.... Naj je le M točna in pride v soboto, da bom imela na :morje: mir in prve treninge :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: :nosecka:PIA 73 upam, da si boš vsaj med prvomajskimi prazniki lahko kaj spočila. Pazi nase in na :duda: NMJ držim :miska::miska::miska::miska::miska: da v soboto ne bo :hudicek: in da bo to lepo predporočno :darilo: za vaju v obliki :modri::duda::roza: EMAMAIR ja ta nesreča je res kruta. Sem danes brala Slovenske novice in sem dobila kar cmok v grlu. Hudo, no :((:((:((, uboga ženska, ki je ostala brez družine, ubogih 9 otrok, ki je ostalo brez mamic, ubogi vsi njihovi najbližji. Zato pa punce rade se imejmo, veselimo se vakega trenutka, ki ga lahko preživimo skupaj, kajti ne vemo kaj nas čaka že morda jutri. Punce moje zlate, naj vse vas in vaše drage čuvajo :angel::angel::angel::angel::angel::angel: Emamair uživaj čez vikend, zabavaj se in sprosti, ne misli na bolnico, v ponedeljek pa tako kot sva se zmenili.:):miska::miska::miska::miska::miska: NANNN nič ne študiraj na vgnezditveno in ostale znake, le pridno :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: in držim pestke, da boš v najlepšem mesecu maju zagledala čarobni :modri::roza: In kje ste kaj ostale moje potepinke? Tia, Pi, A&T, Bambi, Astra, Koala,Pika 74, Bety, Gea 1, Klarisa, Larisa.......... Oglasite se kaj in zapolnite naša "za nas". Punce lepo se imejte, še lepše spite in se beremo spet jutri, vaša Anitka:pika:, ki bo do poznega poletja vesela srečka :nosecka:
|
|
|