tia
|
Hojla, tako sedaj sem si pa še jaz malce dovolila in odprla nadaljevanje.Upam ,da niste jezne.Joj kdaj sem ga nazadnje?Se ne spomnim. Zadenje čase sem se bolj malo oglašala,:ups:ali brala sem vas,vem kaj se dogaja tu naokrog.Veliko novih punc je,zato sem malce zmedena :zmeden:,ker nevem za koga kaj gre. Pia73 ne bodi jezne ,da se nadaljevana bolj slabo odpirajo,malce so krivi dopusti :morje:,malce pa tudi ta vročina,kaj naj drugega počneš kot ,da si v debeli senci (hiši). Kako prenašaš to vročino? Sedaj že komaj čakaš,da boš imela svojega :modri::duda: v naročju in ga razvajala.Upam,da bom tudi jaz med tistimi ta prvimi,da izvem za tvoj srečen dogodek,vsaki dan pogledam,če se kje oglasiš,da odhajajš. Anitka sedaj se lepo spočij,naberi moči za naslednjo šolsko leto,uživaj kar se da.Res upam,da te bom počakala,da prideš iz :morje: kot pa jaz odrinem v Rim.Moram saj dva tedna še zdržati,potem pa lahko. Kako kaj živiš? Oglasi se kaj.:angel::angel::angel::angel::angel: Astra,Gea1,Koala ,Tinkamiška,Špelka,PIaM,Frizerka,Skay,amadeusa,emamair,Pika74,anadejka,Bambi in vse ostale kako ste?A dobro prenašate to vročino? Jaz sem še kar,no danes me je bilo spet vroče,drugače pa še to vročino prenašam kar dobor.Naš/a :duda: je živ/a skoz celi dan tako da me zvečer že vse boli.Že komaj čakam sredo ko imam pregled,da slišim če je vse v redu z :duda:.Drugače mi noge še otekajo ali ko sem res celi dan na nogah potem bolj,na dieto sem se že privadila. Tako to bo vse za danes,se kaj slišimo. Pridne bodite,v senčki lezite,pa seveda k svojim :love: se stisnite,drugače ne bo poročanja o :modri:.Naj so :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:vaši spremljevalci. pa pa Tia še :nosecka: 25 dni
|