meeryana
|
Jooooj, upam, da je prava številka nadaljevanja......:zmeden: Kak ste kaj punceeeeee??? Antika res te je blo lepo brat zjutraj :) Daj povej mi kako ti je, ko si vsak dan obkrožena z malimi pamžeki??? Pa ko vem, da so vsi taki cukrčki, potem pa še :((:((:(( jokajo prve dni.....boooogi malčki. Danes pa zadnji dan ta teden. Jutri imam dopust in, če bo vse po sreči greva po avto.....huuuuh, upam, da bo. Potem pa na Rogloooooooooo, pa cel vikend uživancija. :sloncek::sloncek::sloncek: 3 dni brez interneta???? Ha, pa kaaaaaaj, glavno, da bomo uživali, ne? Nasledni teden bo več novičk se mi zdi. Jih je kar nekaj, ki nasledni teden ne pričakujejo M:hudicek:. Potem oni še nasledni pa že jaaaaaz čakam,da je nebo :) :metulj:, pa nebom prej nič kaj fejst na to mislila....ko bo čas, bo čas. Pa prej tut nebom več nikoli naredila testa. Ker tako ali tako ti ne preostane drugega, kot to da ČAAAKAAAAŠ! Ker, če nardiš, pa je potem rahla črtica, al pa je ni, pa se ti pojavi spet 1000 vprašanj, kaj je? LAhko pa da sem prehitro delala? Bom še enkrat, ko bo čas....in smo spet tam, da je treba čakat na takrat, KO JE ČAS! Potrpežljivost mislim, da je v teh naših problemih najbolj pomembna........uuuuuuuuuuuuuh, kak sem pametna zdaj, ko sem skoraj dva tedna pred tem, hahhahahaha, saj me lahko spomnite na te besede, če bom kontra govorila takrat :) Nič, grem zdaj, pa se vam še kaj javim. Pesti za :modri::roza::modri::roza::miska::miska::miska::miska: ZA NAS!!! LP M:rozica:
|