Špelka
|
Čao, punce! Jaz sicer nisem ravno redni dost tuki gor, ampak dons mam nekako filing kej napisat. Torej....Ema, vidim, da že imaš datum za injekcije. Bravo! Ob priliki popravim seznam! Saj veš, kateri! Anitka....... ........vem, da ti je hudo, ampak morda je zdaj zate odličen čas, da uživaš samo zase. Da se razvajaš, pomiriš za nazaj in okrepiš za naprej. Kdaj pa kdaj pride čas, ko smo sami, in zate naj velja ta čudoviti odlomek OSho-ja: "Ko ste sami, niste sami, ste samo osamljeni - in med osameljenostjo in samoto je neznanska razlika, Ko ste osamljeni, mislite na drugega, pogrešate drugega. Osamljenost je negativno stanje. Osamljenost je odsotnost drugega. Samota pa je prisotnost sebe. Samota je zelo pozitivna. Je prisotnost, prelivajoča se prisotnost. Tako polni ste prisotnosti, da lahko s svojo prisotnostjo napolnite vse vesolje in da ni nobene potrebe po komerkoli. Če ste zdaj soočeni s takšnim položajem, potem se zavedajte, kateri pogled na svojo "osamljenost" izbirate in za izbiro prevzamite tudi odgovornost." Saj vem, da je lažje govoriti, ampak, draga Anitka, zdaj je pomlad, polna energije in novih možnosti. Izkoristi to in vse ostalo se bo samo po sebi uredilo - boš videla! Kar se tiče vedeževalk, Hati, ja jest sem že bila, oziroma hodim kar redno, ker je odlična vedeževalka moja prijateljica. Žal tega ne dela komercialno. In lahko rečem, da se njene napovedi uresničujejo 90%. Kdaj pa kdaj tud u temo brcne. Ampak kar se otročkov tiče, meni napoveduje, da sem že čisto blizu, da pa je rezltat mojega 1. IVF (spontanega) odvisen predvsem od moje VERE. Eh.....pol pa vedi. Uživajte, punce, v čudoviti pomladi, ki smo jo KOOONČNO dočakali! Vak po svoje: ene laufate, druuge se sončite, tretje sprehajate..... meni recimo se samo malo meša! Čakam svojo M, da pokličem za IVF, pa glih ta mesec ni takrat, ko bi mogel prit. Grrrrrrr!!!! Pa sem spet vsa zblojena..... LP, Špelka