|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (289. nadaljevanje)
20.3.2006 16:13:34   
emaa
Je počasi čas za novo nadaljevanje, je pa fino ker se nam je v prejšnem toliko punc javilo, mamic in seveda naš angleček Anitka.
Jaz sem v redu, v službi polno zaposlena, saj se mi je ravno začel evropsko financiran projekt. Pa še vse udeležence koordiniram, pa med službo ni več časa za RR.
Drugače sem pa čeraj dobila M, tako da 7.4. dobim zdravila in navodila ter veselo šibnem nasproti prvem IVF. Čas gre tako hitro, ne vem, včasih prehitro. Zdaj bi pa kar malo čakala, čakala, doma bi bla pa vseenouser posted image .
Punce povejte kaj se vam dogaja, ne dogaja, da bo bolj pestro.
A katera ve kako je s simonos, ker zgleda nima interneta doma, pa me zanima kako je, saj naj bi že januarja rodila.

Mejte se user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZA NAS (289. nadaljevanje)
20.3.2006 17:34:07   
lana38
Pozdravljene vse!
Še posebaj pa bi to namenila naši Anitki, ki se je javila po dolgem času. Anitka, vem da je zate izguba drage osebe zelo boleča. Ampak nekega dne bo spoznal, da je naredil napako in se bo vrnil. Če pa se ne vrne, pa te ni vreden. Drugega partnerja ne rabiš iskati, usoda ti ga je verjetno že namenila in prišel bo dan, ko se bosta srečala, boš videla da bo tudi tebi spet posijal sonček.  Prav ti vedno praviš, da upanje umre zadnje in te tvoje besede mene zdaj držijo pokonci. Ne vem, če veš, kakšna kruta usoda me je doletela. V 20. tednu nosečnosti (zanosila sem po 15 mesecih truda) sem morala nosečnost prekiniti, ker je bila z amiocentezo ugotovljena kromosomska napaka pri plodu. Lakho bi svojo punčko sicer održala, vendar bi veliko trpela, kajti bila bi umsko prizadeta, zraven tega pa bi lahko imela tudi srčne napake ali napake na prebavilih. Po dolgem in mučnem razmišljanju sva se z dragim odločila, da je ne obdrživa in ji prihraniva trpljenje, ki bi jo čakalo. Zdaj pa je to zelo težko preživeti. Ginekologi in genetik so sicer zatrdili, da naslednji otrok, naj ne bi imel te napake, ker ni dedna in se pojavlja le slučajno. Kljub temu, da sva kar odločena, da bova nekoč imela še enega otroka, naju je vseeno malo strah. No, najprej se seveda moram sama spraviti v red. Po "porodu" je prišlo tudi do nekih komplikacij, ker mi niso uspeli odstraniti cele posteljice in sem morala dvakrat na abrazijo. Zdaj imam močno stanjšano maternično steno (8 mm), ki bi morala biti od 2,5 do 3 cm. Tako da bo treba kar počakati do naslednje nosečnosti. Upam, da ne bo še kaj drugega narobe. Ob vseh teh težavah res velikokrat pomislim na tvoje besede UPANJE UMRE ZADNJE. Nisem sicer vedela, da so tvoje, ampak imam precej časa in sem brala prejšnje nadaljevanje ZA NAS, tako da sem videla, da si ti tista, ki me sedaj drži pokonci, zato draga Anitka ne obupaj in se drži tega, da upanje umre zadnje. Ko mi je bilo najtežje, mi je vedno v glavo šinilo, da je ena na RR vedno rekla UPANJE UMRE ZADNJE. In jaz upam, daj še ti...Pošiljam ti eno lepouser posted image  in držim pesti, da ti čim prej uspe.
LP

lana38

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.3.2006 18:02:55   
Anitka
Pozdravljene!
Emamair drži se. Naj uspejo tvoji projekti in pa seveda največja želja. Držim pestke.user posted image user posted image

Lana38 žal mi je ob vajini izgubi. Nisem vedela. Ja moje besede so bile zmeraj da upanje umre zadnje. Sledi temu stavku in jaz ti oz. vama iz srca privošim in vama želim, da bosta tudi vidva ponosna starša vsaj enemu otročku. Vajin angelček pa vaju bo spremljal kjerkoli bosta in vaju vodil po nadaljnih poteh.
Ja tudi jaz upam in verjamem v to, da se bo nekoč vrnil k meni. Vem, da je upanje morda prazno in da se ga ne bi smela tako oklepati, a le to me drži v teh težkih dnevih pokonci, zato si ga ne pustim vzeti. Upam, da bo za naju obe in za vse ostale trpeče nekoč pokukalo sonce sreče. Upale bomo do konca a ne? Lana vesela sem, da lahko nekomu pomagam pa čeprav le z enim stavkom.user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa sicer še zmeraj precej žalostna in potrta. Sem pa po dolgem času v soboto šla malo žurat, čeprav je bilo na momente precej hudo, sploh pri komadu Trebaš mi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte in se kaj beremo.

Rada vas ima vaša user posted image Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.3.2006 18:07:35   
Suana
pozdravljene drage moje punce!!

ko takole berem po rr,kar ne morem verjet ,koliko je treba pretrpet ,da dobimo svoje pikice ,pa čeprav je vse vredno tega ,samo da bomo na koncu srečen mamice ,ki bomo  v naročju držale svoje otročičke!!!
EMAMAIR,mislim nate in držim pesti ,da ti ivf prinese user posted image ,kajti res si zauslužiš vso srečo .LANA,zelo mi je žal ,da si morala prestati vse to  ,pošiljam ti user posted image v znak da boš vedela da mi  je bilo zelo težko ko sem prebrala o tvoji odločitvi!!verjamem pa ,da boš tudi ti imela user posted image ,ki ti bo polepšala življenje !
ANITKA ,res sem bila vesela ,ko sem videla ,da si se oglasila ,res pogrešam tvoje pisanje !upam da se bodo stvari kaj kmalu uredile in da bo spoznal ,kako srečen je lahko da te ima in kako čudovita ženska si ti !!user posted image user posted image user posted image user posted image
da ne bom preveč dolga ,res pogrešam vse tista stare punce ,ki smo se včasih tako lepo imele tukaj ,Baguska,Dolenjka,Vampirka,Blaboma,Saša!!!user posted image user posted image
javite se in povejte kako kaj!!user posted image user posted image

Ja pri meni pa nič novega ,danes me grozno šraufa in vem da bo prišla user posted image user posted image !!ja no saj jo kar čakam ,da bom lahko poklicala na oddelek za histeroskopijo!!to bi bilo zdaj že drugo klicanje in mislim ,da bom lahko sedaj začela z femoden  tabletami!!
Kaj naj vam drugega povem ,kot pa to ,da želim vsem ,ki ste v postopkih ,da bi bile vse user posted image ,vsem ki čakate na posege ,da jih prestojite mirno in brez težav ,vsem ki pa čakate na user posted image ,pa da ne pride še celih 9 mesecev!!
ostanite mi zdrave  in naj vas topel sonček ,ki se počasi vrača k nam s svojimi sončnimi žarki ,nežno greje in prinese vse dobro!
vsem lep pozdrav in topel user posted image pošilja SUZANA

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta, da bodo naše sanje postale resnične...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.3.2006 18:09:41   
lana38
Anitka!
Drži se. Kar pojdi ven in se ne zapiraj med 4 stene. Vem, da je zelo težko. Tudi meni bi bilo lažje, če bi zdaj lahko šla ven, pa moram ležati doma. Zunaj pa je bil danes tako lep dan. Imava pe že enega sina starega 9 let. Ta punčka je bil najin drugi otrok. Upam, da nama bo kak še kdaj usojen. Držim pesti, da se čim prej "pobereš" in greš naprej. Tvoj spodbuden stavek pa mi je res veliko pomagal. user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.3.2006 18:27:54   
koala
Hojla punce!
V tem lepem dneu, ki nas je razvajal s sončkom sem se potepala zunaj, malo malo pa sem skakala po rr-ji.

Anitka tako lepo te je brati, večkrat mislim nate, pa nebi rada preveč težila z sms-ji, zdaj ko imam net tudi doma, se lahko kaj bereva tudi privat.

Lana, tebe pa občudujem,da imaš toliko poguma in moči, res vrjamem, da vama bo namenjen še en sonček, vajin angelček pa bo poskrbel, da bo šlo vse tako kot je terba.

Emamair a si že tako daleč da greš v postopek, držim petke, da rata in da kmalu sopročiš veselo novičko.

Midva pa še kar čakava,da naju pokličejo pa bo hitro minilo, ker čas beži.

Kje so pa naše stre borke Tia, Pia73, Biba77, bambi,.... oglasite se kaj punce

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.3.2006 21:30:30   
tia
Pozdravček,

bom tudi jaz danes po dolgeem času dodala kakšno besedico dve.
Punce berem vedno kaj se dogaja ,preletim RR,kar veliko krat ali enostavno mi potem zmanjka časa za pisanje ali pa se mi enostavno ne da pisat,ker že komaj čakam da si malce spočijem oz. naspim.
Imam pridno punčko,(moram potrkat na les) a včasih dan tako hitro mine da se tega sploh ne zavedam.Sedaj smo že stari malce več kot 7 mesecev in kar lepo sami sedimo in se smejimo.Slike si lahko ogledate v albumu.

Lana38 zelo mi je žal za tvojo punčko,sem malce sledila tvoji zgodbi.Veš nevem kako bi se odločila jaz v tem primeru ali vseeno bodi močno ,boš videla na koncu vsega tega te čaka sreča,pa čeprav boš mogla malce potrpeti,držim pesti da bo ta sreča kmalu prišla .

Anitka nate mislim skoraj vsaki dan,ali nočem te moriti,vedi stojim ti ob strani,res ti želim da bo to obdobje kar hitro za tabo in da boš potem srečna kot nikoli nisi bila.Bodi močna,lahko se kaj oglasiš.

Emamair naj hitro mine ta mesec potem pa veliko sreče ,pa javi mi če bo test user posted image

Koala pozdrav.Veš sem pa tebe zelo vesela,da te lahko berem kaj še vedno čakata?Joj,kaj je sedaj to?Oglasi se mi kaj na privat.

Vse ki nisem omenila se opravičujem,morem hiteti kajti naša pikica se nekaj prebuja ,od tega čudnega vremena je imela danes malce vročine in je malce bolj jokasta.

Bodite mi pridne pa naj se vam želje o user posted image  čimprej uresničijo.

pa pa

Tia in user posted image  Leni

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.3.2006 7:24:40   
koala
Juterčka punce!

Sem ravno z jutranjega teka, pa je mi malo vroče, a za zdravje je treba potrpet.
A vas kaj ven vleče, mene kar požene iz postelje, ko vidim sončka.

Tia se ti res kaj oglasim privat.

Zdaj pa letim mam ene kratke opravke, pol se pa beremo.

Nisem vedela

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.3.2006 7:54:56   
Sulfinija
Dobro in lepo sončno jutro pošiljam vsem puncem tlele na forumu.
No vidim,da ste bile kar pridne in da se kar nmekaj starih čvekic vrača nazaj v za naša nadaljevanja.

Koala tudi tebe je lepo brati.
Pa Tia zadnjič enkrat sem videla tebe in tvojo user posted image  Leni,ki je ful luštkana.

Kako pa je kaj Bambina Gaja?

In naša KOrnelija je polno zaposlena z svojim Alexsom upam,da se nam bo kaj javila v naša nadaljevanja.

Pa naša Anitka jo zelo,zeo pogrešam in upam,da se bo vse uredilo.Joj tale neplodnost obupno dosti preglavic naredi vendar vem draga naša Anitka,da bo tudi zate enkrat posijal najlepši sonček in boš dobila svojega najdražjega nazaj in pa tudi user posted image ,ki si jo zelo želiš?

Punce meni se zadnje dni ful dogaja z inejkcijami,...Joj vsako jutro,ko se zbudim in ko vidim kako zunaj sije lep sonček si mislim,da sem resnično vsak dan bližje svoji user posted image .Ja,če bo šlo vse po sreči bo drugo sredo za mano moja punkcija in čez pet dni bom že grela najine user posted image  in na veliko noč izvem rezultat,ki upam,da bpo resnično tokrat pozitiven in da bo tkole ostalo celih devet mesecev kajti to je zaenkrat najina največja želja.

Tkoel malo na kratko,da nisem pozabila na vas berete me pa lahko bolj pogosto pod temo marčice.

Lep bodite na tale lep sončen pomladanski dan in se kaj beremo,ter tipkamo.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.3.2006 8:15:39   
hati
Lepo dobro jutro želim.

Da še jaz po dolgem času dodam svoj piskerček. Vidim da ste pridne in se lepo javljate. Jaz nekako ne najdem razloga da bi vam pisala. Nočem vas utrujat z mojimi težavami, ker imate itak vsaka svoje in ker je moji zgodbi enakih preveč.
Torej še vedno upam in še vedno čakam na magični črtici. Sem pa končno pričakala ginekološki pregled in seveda dobila datum za laparoskopijo. Sem malce pogledala po starih postih in ugotovila, da  vsaka zadevo drugače prenese. Upam, da ne bo prehudo in da mi bo potem uspelo dobiti pikico. Včeraj sem bila pri ginekologu in je reku da imam en folikel premera 24 mm in da bo sedaj počil. Torej optimalen čas zauser posted image user posted image user posted image . Jah mogoče mi pa pomladni paket prinese kako lepo novičko. Sicer pa pojma nimam o teh foliklih in njihovih velikostih. A je važno kolk zraste ta folikel. Jaz sem imela nekako v glavi da zadeva zraste okrog 17mm... user posted image .

Drugače mi pa dnevi minevajo prehitro. Izteka se mi pogodba v službi in spet bo potrebna cela kalvarija, da bom našla drugo. No ja, kar nas ne ubije nas okrepi.  Aja še novička od mene. Sem se odločila da grem k vedeževalki. Sicer se še nisem naročila, ker ima skozi nedosegljiv gsm, ampak bom vztrajala. A ste ve že bile? Povejte no kake so izkušnje? Mene malce skrbi da mi bi povedala kaj česar ne bi želela slišati. Sestrini sošolki je namreč ena rekla, da bo šla s sedanjim fantom pri 24 narazen. Sedaj jih ima 21 in samo študira vse njegove napake. Mah itak bi pa jaz samo en podatek. Verjetno ne rabim napisat kateri.

Anitka, lepo da si se oglasila. Nič ti ne zavidam situacije v kateri si, ampak vedi da smo punce tukaj in da je bolje da z nami debatiraš, kot da se umakneš v samoto. Bolečina je prisotna in najbolje je, da jo daš ven iz sebe, da govoriš, jokaš in pustiš času čas. Življenje ti je namenilo neko pot in tudi če ti včasih ni všeč, moraš po njej in moraš do cilja. Dlje ko boš hodila, težja kot bo pot, več odgovorov boš našla in več preteklih zakajev boš odkljukala. Nikamor pa ne rabiš hitet. Pusti ranam da se zacelijo in času, da ti da odgovore. Ne bo enostavno, ne bo lahko ampak na koncu boš ugotovila, da se je moralo zgoditi. Želim ti veliko moči, poguma in volje, da bo tvoj korak po življenski poti postajal vedno hitrejši in bolj prepričljiv. Vem, da ti bo uspelo. Srečno!user posted image user posted image user posted image

Ema ti si pa okupirana. Ufff a imaš sploh kaj prostega časa? Si predstavljam.Veš, jaz sem imela ponavadi tako natrpan urnik, da sem zvečer dobesedno padla v posteljo. Ha ha, zdej je pa situacija obratna. Sem vse izklopla, sam še kavč pa hrana...pa kile.... user posted image user posted image

Lana38, šopekuser posted image user posted image user posted image user posted image  zate. V težko situacijo si bila postavljena. Imej v mislih, da vaš angelček budno pazi na vas in da noče da ste žalostni. Verjamem, da boš tudi ti spet zagledala user posted image user posted image .

Suzana, če že čakaš user posted image  ti želim, da hitro pride in da dobiš čimprej datum za histeroskopijo. Potem pa v nove boje. Verjamem da bomo še letos zagledale čarobne črtice.

Ojeja, zdej sem pa cel roman sestavla. Bom nehala in se opravičujem za to klobaso. Vsem ostalim puncam pozdravček, mislim na vas in stiskam vsem pesti, da čim prej dočakamo težko pričakovano novičko.

še vsaki ena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.3.2006 8:38:14   
Špelka
Čao, punce!

Jaz sicer nisem ravno redni dost tuki gor, ampak dons mam nekako filing kej napisat. Torej....Ema, vidim, da že imaš datum za injekcije. Bravo! Ob priliki popravim seznam! Saj veš, kateri! user posted image user posted image user posted image

Anitka.......user posted image ........vem, da ti je hudo, ampak morda je zdaj zate odličen čas, da uživaš samo zase. Da se razvajaš, pomiriš za nazaj in okrepiš za naprej. Kdaj pa kdaj pride čas, ko smo sami, in zate naj velja ta čudoviti odlomek OSho-ja: "Ko ste sami, niste sami, ste samo osamljeni - in med osameljenostjo in samoto je neznanska razlika, Ko ste osamljeni, mislite na drugega, pogrešate drugega. Osamljenost je negativno stanje. Osamljenost je odsotnost drugega. Samota pa je prisotnost sebe. Samota je zelo pozitivna. Je prisotnost, prelivajoča se prisotnost. Tako polni ste prisotnosti, da lahko s svojo prisotnostjo napolnite vse vesolje in da ni nobene potrebe po komerkoli. Če ste zdaj soočeni s takšnim položajem, potem se zavedajte, kateri pogled na svojo "osamljenost" izbirate in za izbiro prevzamite tudi odgovornost." Saj vem, da je lažje govoriti, ampak, draga Anitka, zdaj je pomlad, polna energije in novih možnosti. Izkoristi to in vse ostalo se bo samo po sebi uredilo - boš videla!

Kar se tiče vedeževalk, Hati, ja jest sem že bila, oziroma hodim kar redno, ker je odlična vedeževalka moja prijateljica. Žal tega ne dela komercialno. In lahko rečem, da se njene napovedi uresničujejo 90%. Kdaj pa kdaj tud u temo brcne. user posted image  Ampak kar se otročkov tiče, meni napoveduje, da sem že čisto blizu, da pa je rezltat mojega 1. IVF (spontanega) odvisen predvsem od moje VERE. Eh.....pol pa vedi. user posted image

Uživajte, punce, v čudoviti pomladi, ki smo jo KOOONČNO dočakali!  user posted image user posted image user posted image Vak po svoje: ene laufate, druuge se sončite, tretje sprehajate..... meni recimo se samo malo meša! user posted image  Čakam svojo M, da pokličem za IVF, pa user posted image  glih ta mesec ni takrat, ko bi mogel prit. Grrrrrrr!!!! Pa sem spet vsa zblojena.....

LP, Špelka user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.3.2006 8:51:44   
lana38
Dobro jutro!
kako lep sončen dan je, jaz pa moram biti norti in počivati. Če bi lahko šla ven, bi mogoče malo lažje prenesla vso to situacijo. No, pa saj bo nekako. Samo da enkrat spravim svoje telo spet v normalo. Po tej abraziji imam močno stanjšano maternično steno (8 mm). Včeraj sem odkrila, da je to kar precej, ker bi naj bila normalno debela 2,5 do 3 cm. Bo treba kar počakat, da se nazja odebeli, da ne bi v naslednji nosečnosti imela še s tem kakšnih težav.

Lepo se imejte in se beremo. Zdaj ste mi ve edina tolažba, ko sem tako sama doma. Sin je v šoli, user posted image  je v službi. Jaz pa ne vem kam naj s svojimi mislimi.
LP

lana38

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.3.2006 9:09:20   
koala
Hoj lana!
Nikar ne samevaj, le bodi tukaj pri nas. Kar se pa sončka tiče, kaj pa kašen ležalnik in koca na balkonu ali pred hišo? Ali pa vsaj okna na široko odprta, da te pride sonček in sveži zrak malo pozdravit

Nisem vedela

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.3.2006 11:09:35   
lana38
koala!
Stanovanje je na vzhodni strani, tako da je sonček samo zjutraj nekje do 9 ure. Balkona pa žal še ni. Delajo pa nekaj na tem, da bi nam jih dodatno naredili, samo morajo vsi lastniki biti za to, da se to naredi. No, pa saj v glavnem so, tako da upam da bo letos res kaj iz tega. Saj v četrtek bi naj ninil ta teden ležanja, potem bom pa že verjetno lahko šla na kakšen krajši sprehod par minut. V četrtek grem tudi k G pa mi bo že povedal kako in kaj. Se bolj trudim res počivati, ker sem imela neke komplikacije, pa še včeraj sem imela močnejši izcedek, pa sem  dr. Pušenjaka na netu vprašala, če je to OK. On me je namreč na 2 abraziji "obdelal", pa mi je odgovoril, da je to nihanje v krvavitvi sicer normalno. Ta komplikacija, do katere je prišlo pa je bolj redka. Posteljica je bila zelo priraščena in pri njeni odstranitvi mi je moral tudi malo maternične stene odluščiti. Zdaj pa mi je napisal, da bi naj čez 3-4 mesece šla na kontrolno histeroskopijo, da se vidi, če so se pojavile morebitne zarastline in bi jih potem kar odstranili. Tako da bo kar treba nekaj časa, preden bova lahko delala naslednjega user posted image . Pa saj bo, samo da se spravim v red.
LP

lana38

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.3.2006 11:16:00   
emaa
dons malo goljufam, pa malo špegam. Lana drži se, sem spremljala že takrat, ko si na čveku v pričakovanju pisala. Odločitev je res težka, čeprav bi se sama verjetno enako odločila.
Bom pa kaj več napisala popoldne doma.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.3.2006 13:43:39   
Špelka
Joj, Lana, huda odločitev je za vama. Zdaj je res najpomembneje da ne hitita in siopomoreta in prežalujeta. user posted image user posted image user posted image  Ob tkih zgodbah me vedno spreleti srh.... user posted image  Ampak čutim, da si močna punca in da si na pravi poti iz brezna žalosti. Saj bo. Čas je v takih preizkušnjah res naš edini zaveznik. Saj pozabila ne bosta nikoli, ampak bolečina bo počasi počasi dala prostor novim načrtom in novemu upanju.

Drži se! user posted image user posted image user posted image

LP, Špelka

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.3.2006 16:34:05   
lana38
Saj je tudi menogoče, da bi sploh kdaj pozabili. Tako živo smo si že predstavljali naše življenje, ko bo prišel dojenček. Kako bomo preuredili stanovanje, da bo imela naša punčka svoj kotiček. Sin se je že kar malo bal, da ga bo ponoči budila. Rekel je, da bo potem on spal pri babici. Babica namreč stanuje v istem bloku, samo da je na vrhu. Pa še njene brce sem že čutila skoraj 14 dni. Zelo hitro se je začela tako močno premikati. Bilo je šele 17 tednov in pol, ko sem jo začutila, kako brca. To je prava nočna mora, vam povem. Še dobro, da moški ne čutijo, kako user posted image  miga, ker potem res ne vem, kako bi moj user posted image  vse to prenesel. Nekako je še težje sperjel novico o okvari ploda, kot jaz. Na začetku sem morala še nejga tolažiti. Res je bilo hudo. Zdaj je malo bolje, ampak imam občutek, da se je user posted image  nekako zaprl vase. To bi iblo pa še slabše, kot da pove kar ga teži. Zdravniki so mi rekli, da moram čim več govoriti o tem in dati iz sebe, tudi izjokati, ker me bo drugače psihično uničilo. Zdaj pač povem vse, kar mi je v mislih.
LP

lana38

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.3.2006 17:04:54   
koala
Lana!
Prav imajo, to žalost je treba spraviti ven, ji dati prosto pot, drugače človeka razjeda kot rja železo, počasi a vztrajno. Sama sem podobno, a niti slučajno takšno žalost občutila, ko sva izvedela, da nikoli po narvani poti ne bova imela otroka, oz. da najina pikica ne bo nikoli zares najina, saj pri mojem ni plavalčkov. Najprej sem žalost tlačila v sebe, a ti povem da zmaga, ko sem spoznala da je bolje če jokam, kričim,.. sem to storila in verjami pomaga. Jaz sem reskirala nekaj kozarcev in jih razbila, pa mi je bilo lažje. Hvala bogu imam zlatega moža, s katerim se lahko pogovorim o vsem, tudi o tem in najina izkušnja naju je še bolj zbližala. Držim pesti da bo tudi tvoj dragi lahko nšel pot iz svoje žalosti, da se ne bo zapiral vase in da bosta skupaj žalovala. Želim vama veliko veliko moči.

Ne vdaj se, ko pa bo težko pa izpusti svojo žalost tudi k nam, veš mislimo nate in ti pošiljamo veliko veliko pozitivnih misli.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.3.2006 17:22:50   
lana38
koala!
A zdaj že imata kaj otrok, ali čakaš na umetno oploditev? Če ne bi rada govorila o tem tukaj, mi lahko odgovoriš na privat. No pa saj me tukaj vse povemo o sebi, da nam je lažje a ne.
LP

lana38

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.3.2006 7:07:32   
koala
Ne lana, midva še čakava da prideva na vrsto za darovalčevo celico. Rekli, so nama, da je čakalna doba približno eno leto in pol tega časa sva že preživela, tako da upam, da bo tudi teh šest mesecev hitro minilo.

Sicer pa me je danes ponoči presenetila user posted image , pa ne zato, ker bi prišla prehitro, ampak, ker je mesec taho hitro minil, da je še sploh nisem pričakovala.

Drži se lana!

Nisem vedela

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.3.2006 9:16:39   
lana38
Dobro jutro!
Včeraj sem dobila nek obisk pa nisem nič več pogledala gor k vam. Mi je bilo kar malo krivo. No zdaj pa vidim, da vas sploh ni bilo na spregled. Koala, kakšno celico pa to čakata? A mogoče plavalčke od darovalca? Oprosti moji radovednosti, ampak se ne spoznam nič nato. Saj tako je, da nič ne vemo, ker nas stvar ne zanima, če je sami ne doživimo. Včasih je tudi mogoče bolje tako.
LP

lana38

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 21
22.3.2006 10:03:31   
VITA74
Punce živijo

da se še sama oglasim po dolgem času in kot sem napisala že v postu z nečakajočimi, sem se končno ponovno pridružila tej četici user posted image , z možem sva dorekla zadeve, najin odnos ponovno spravila v pogon z novo svežo energijo in upam (seveda se bom mogla tudi potruditi) da nama je tokrat uspelo user posted image ....

Bila sem tudi pri ginekologu na pregledu, ker imam pogosta vnetja in mi je dala bris pregledat za vrtso enih glivic in bakterij - upam da se izkaže samo da sem samo nagnjena k tej nadlogi in da ni nič hujšega user posted image

Prebrala sem poste in držim pesti za vse nas punce, ki nestrpno čakamo na user posted image  ali user posted image ....

Ema zate še posebej stiskam pesti za prvi IVF in verjamem da čas prehitro mine..ampak sedaj si na pravi poti...

Lana verjamem, da si bila postavljena pred zelo težko odločitev in samo ti veš kako je bilo resnično hudo, žal mi je in hudo mi je.....je pa res da vaju bo vajin angelček spremljal povsod na vajini poti user posted image  

Anitka, tebe sem bila zelo vesela da si se oglasila, saj sva obe imeli približno podobne težave v zakonu in kadar mi je bilo hudo sem pomislila, da se bove kmalu izvlekli iz teh težav in se skupaj ponovno vključili v nove boje za pikico.... ampak žal mi je, da se je pri vama zaenkrat ni izšlo...vem da je težko in hudo in da vse lepe besede na svetu ne bodo pomagale... Vedi edino da sem v mislih s teboj, če potrebuješ pogovor, ramo za zjokat ali samo da poveš da si potrta..tukaj sem tudi jaz.... user posted image user posted image user posted image user posted image  

Lep pozdrav vsem..... user posted image user posted image

srečna

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
22.3.2006 10:26:47   
TANTRA
Pozdravljene,
po dolgem času se tudi jaz javljam, da sporočim kako kaj z menoj....
V službi je postalo izredno naporno in nimam časa za internet. Ko pa se vrnem domov nastopijo obveznosti, aerobika, če pa je sonček pa pobegnem ven...
Moja 2 ss sta me dotolkla bolj kot sem si mislila...Posledice drugega so bile hujše in ko sem bila januarja na posvetu pri ginekologinji mi je svetovala akcijo z klomifenom...Toda nisem se mogla odločit spet za pričakovanje, euforijo...nisem....Zato sem si rekla, najprej 3 mesece Cycloproginove....da se uredi ciklus. V tem času skrb zase, za telo, za dušo, aerobiko....Da pridem k sebi, pozabim na vse hudo in se lepo pripravim na pomlad in če še pride tista izpolnjena željica bom kot cvetka...
Sedaj sem začela z 3 škatlico in vesela sem, da sem se prav odločila. Linija telesa je privlačnejša, nasmeh mi je polepšal obraz in lahko rečem, da sem kar super....
Z mojim imava tudi eno tako smotano obdobje...Se mi zdi, da je kot mona...Se polenil od zime, od razočaranja od izgube user posted image .... Poskušam ga malo razvedriti pa .....
Komaj čakam da ta user posted image  gre in da bova z user posted image  nadoknadila moraste dni....
Skoraj ne pričakujem da bi se ob cycloproginovi kaj prijelo, verjetno bo aprila treba začeti z klomifenom....Imam tbl. za 3 mesece....
Tako bi bilo lepo če bi ta pomlad prinesla lepe sadove  za naslednjo pomlad....

No, Mojca 9000 in Ema, vidim da sta tudi vidve blizu novostim...Kar se pa tiče Anitke nisem čisto na dogajanju kaj se je po vsem zgodilo...Predvidevam da sta se razšla.... Mi je hudo zate, toda vedi da za vsakim dežjem posije najčistejše sonce ....Karkoli se namreč zgodi, se zgodi z namenom...In verjemi, da boš še zelo srečna... Je pa res, da preživljaš žalostne trenutke, ki so mi zelo znani...bo pa čas pocelil vse rane....
Po spisku vidim da imamo kar nekaj nosečk... Pa še nove prihajajo, tako da bo spisek fosilk kmalu krajši...
Tako drage moje imejte lep pomladni dan, naj vam sije sonček v srčku in naj vam za konec napišem misel, ki sem jo danes zjutraj posvetila mojemu dragemu...
Predstavljaj si, da je danes zadnji dan tvojega življenja....Kaj bi storil? Kako bi ga preživel? Bi se še jezil? Bi s stresom opravil delo?  Bi dan zapravil ne da bi se odpravil na sprehod, ne da bi se stisnil k najdražjim in jim posvetil čas?
Se zamisliš kajne?
Kaj pa če je res danes tvoj zadnji dan? Saj ne veš, kdaj ti je namenjena ura odhoda.....
Zato začni sedaj in takoj živeti tako kot da je danes tvoj zadnji dan življenja...
Danes neguj vso ljubezen, danes skrbi zase kot kralj, danes preživi dan čudovito in se zahvali, da ni zadnji.... Danes preberi maile, danes se lepo obleci, danes se smej.....
Tako drage moje....Naj bo vsak dan kot praznik... ...In naj bo danes zares čudovit dan....

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 23
22.3.2006 15:17:33   
koala
Dan punce!
Pri nas še sije sonček in me kliče ven, pa me je ta user posted image privezala v posteljo, ker me tako zvja in muči, da sem sposobna samo ležanja, no in čvekanja z vami. Ah bo že.

Lana, ja midva čakava na plavalčke in upam, da bodo meseci hitro minili, se mi zdi, da ker greva naslednji čtrtek v Ljubljano da še dopolnimo dokumentacijo, da se zadj dnevi bolj vlečejo, čeprav se skuzšam zaposliti in ne misliti na to, mi ne uspeva najbolje, no pa saj same veste kako je to,..

Nisem vedela

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 24
22.3.2006 17:20:41   
lana38
koala!
A je pri nas tako malo darovalcev semena? To pa se mi ni niti sanjalo. Sem mislila, da imajo to vedno na zalogi v semenski banki. No človek ne ve , dokler se mu ne zgodi, da potrebuje, ali pa slučajno izve, tako kot zdajle jaz.
Te pa res muči ta user posted image , če te tako močno zvija. Takšne močno boleče M sem jaz imela pred prvo nosečnostjo. Po porodu pa sem imela par zelo močnih, tako da se nisem smela niti premakniti, pa se je kar vlivalo. Potem je bilo malo bolje. Upam, da ne bo zdaj spet tako boleča in močna, ko se mi bo pojavila.
LP

lana38

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.