emaa
|
Da ne bomo večno ostale pri 271. nadaljevanju odpiram novega. Sem v redu, likam, da bom mela kaj oblek za na sejem vzet, jutri grem, pa me 8 dni ne bo domov, moj že jamra. Mu ni nič prav, da bo sam, pa kako bo spal, pa kaj bo delal, da bo kar od osamljenosti poginil . Meni se pa forum kar dopade, sem se že navadla, stvari, ki manjkajo, bojo pa že dodelali, kot anonimnost, pa iskanje. Ko so vse govorile anonimnim, naj tega ne delajo, ker se vidi, sem probala na drug način. Takoj, ko je RR začel delat, je ena anonimno objavila, da je noseča. Takrat še nisem vedla kako jo najdet, pol pa vidim, da se na čveku v pričakovanju javlja pupica kot nova nosečka (zlo na skrivaj, sem slučajno nanjo naletela), pa sem probala s tem zmešanim isklanikom njene poste poiskat (iščeš pa lahko samo po uporabniku ali nalsovu teme), pa mi vrne tisto anonimno temo, kjer pupica javno ni sodelovala, tako da je bila odkrita. Ji bom tukaj čestitala, vem da nas pride kdaj pogledat.
Drugače se bom do naslednjega četrtka bolj tko javljala, če sploh, tako da pridno čvekajte, da bom imela kaj za prebrat.
Punce moje mislim na vse vas, nosečke pobočajte bušija, še ne nosečke, bomo pa to kmalu postale
|