PiaM
|
Pozdravljene, punce, tud jaz ne morem brez vas.
Draga Anitka, glavo pokonci, ne daj se tej frdacani Frančki! Me kar stisne pri srcu vsakič ko preberem, ko ktera dobi in jo potre.Čeprav sem sama čakala "le" 6 mesecev, ampak so me ciklusi tudi pošteno zajeb... in vem, da ni prijetno.
Venomer hodim gledat na to stran, če bo kakšna lepa novica, nova nosečka, še posebej fosilka! Upam, da jih bo vska dan več!!!
Buškica in Anadejka, lepo se imejta na dekliščini, upam da se vaju punce ne bodo tako sposodile kot so se mene na moji dekliščini!
Pogrešam našo Špelko, a ve ktera kje hodi in Geo1 ter seveda Aljčo, upam da kmalu pridejo med nas.
Mucamaca, dobrodošla nazaj.
No, da še povem, bil je že čas, da tudi jaz imam svoj podpis - trakce.Pomagala mi je Spacey, za kar se ji še enkrat zahvaljujem.
Nič še nisem povedala, kako je bilo na NS v torek.Vse je vredu, meritve o.k, dete je veliko že 8,5 cm, lepo se vidijo rokice, nogice, obrazek je že lepo razločen, vprašala sem pa tudi za spol.To naj sicer jemljem z rezervo, ampak oba z Dr.sva lepo videla, da bi naj bil fantek.Bomo videli, če bo ta moj feeling, da je fant, res držal... S sabo sem vzela še hčero, ki si je želela videti dojenčka in bilo ji je zelo všeč.Mali je pravi akrobat.Ves čas je poskakoval in migal z rokicami in nogicami, da se mi je kar smejalo od sreče, da je vse vredu. Zdravnik je bil zelo prijazen!Tudi moj buši je zadnje dni neverjetno pričel rasti in včeraj sem se poslovila od mojih najljubših hlač, imam še le dvoje malo širših, tako da bo počasi treba v nosečniške stvari.Tudi počutje je dosti boljše, slabo mi je še malo zjutraj in zvečer, ko sem utrujena ter če sem lačna.
Punce, komaj čakam na naslednje srečanje.
Pozdravček!
|