Anitka
|
Hojla! Zdaj sem tako jezna,:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: da se mi kadi iz ušes in nosa. Sem napisala precej dolgo zadevščino, kliknem na vpiši, pa tema Strani ni mogoče prikazati!!!!!!!!!!!!!!!!!! To lahko samo pop... In kako ste drugače? Mene že kar malce otožnosti začne dajati, saj se poletje počasi poslavlja od nas, pa še vremenske motnje se nam bližajo napovedujejo po TV :grrr::grrr::grrr::grrr: Klinc pa tako "trospko" poletje. A je bilo sploh 10 vročih poletnih dnevov? Saj ni treba 38, ampak tam 29 bi pa lahko bilo dalj časa, ali? Eh zdaj sem zatežila sto na uro. Ja naj vam povem, da sem danes še enkrat klicala v MB in mi je sestra še enkrat rekla, da dohtarji začnejo po 15.8. in da žal ne morem ta mesec na UZ. Potem sem jo pa povprašala še za Klomifen, pa je rekla, da če sva dogovorjena z dr. za spremljanje ciklusa naj raje z njim počakam do takrat, saj baje vseeno Klomifen ti tako nedolžen (ciste ipd.). Bom verjetno kar to upoštevala. Morda pa le uspe brez njega, če ne pa bo moja :duda: prikukala na svet v poletnih dneh.;):)- Našo :nosecka: TIO pa upam, da sedaj do objema :duda: ločijo le še ure in ne več dnevi. Tia drži se.:rozica::rozica::rozica::rozica: In naša mamica PIA73?A se veliko crkljate? Prav je tako. PIKA 74 kako si pa kaj ti? Sem te že pogrešala in se spraševala, če nisi spet kam z motorjem odpeketala. GEA1 sem vesela, da si dobila termin za operacijo že v septembru in da si še en korak bližje:duda: Zdaj naj te le dobro pošlihtajo, potem pa ni ovir za :modri::roza::miska::miska::miska: Naša ASTRA pa se verjetno predaja sončnim žarkom in namaka rito v morju. Verjetno je zdaj že kot čokolada, saj je imela že pred tremi tedni fantastično rjavo barvo. Bi jo najraje pojedla. KOALA upam, da se kmalu dokoplješ do kakega interneta, saj že pogrešam tvoja javljanja. Pa upam, da bomo imele spet kmalu kakšno srečanje. Bo to v MS ali MB?:zmeden2: In BETY, ali še kaj eksperimentiraš? Upam, da tudi vama kmalu uspe zagledati:roza::modri: Kako pa ste kaj naše :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:BAMBI, KORNELIJA, CMOKEC,NANNN,PI,PIAM,TINKAMIŠKA,UDB in ostale? Upam, da uživate v nosečnosti. Pa novinke? Upam, da se nam tudi ve kaj pridružite v ZA NAS, kjer se skupaj smejemo, veselimo, jokamo, skratka imamo se fino, a ne? Lepo se imejte in se beremo, Anitka
|