|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (264. nadaljevanje)
10.8.2005 19:57:11   
Anitka
Hojla!

Zdaj sem tako jezna,:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: da se mi kadi iz ušes in nosa. Sem napisala precej dolgo zadevščino, kliknem na vpiši, pa tema Strani ni mogoče prikazati!!!!!!!!!!!!!!!!!! To lahko samo pop...

In kako ste drugače? Mene že kar malce otožnosti začne dajati, saj se poletje počasi poslavlja od nas, pa še vremenske motnje se nam bližajo napovedujejo po TV :grrr::grrr::grrr::grrr: Klinc pa tako "trospko" poletje. A je bilo sploh 10 vročih poletnih dnevov? Saj ni treba 38, ampak tam 29 bi pa lahko bilo dalj časa, ali? Eh zdaj sem zatežila sto na uro.

Ja naj vam povem, da sem danes še enkrat klicala v MB in mi je sestra še enkrat rekla, da dohtarji začnejo po 15.8. in da žal ne morem ta mesec na UZ. Potem sem jo pa povprašala še za Klomifen, pa je rekla, da če sva dogovorjena z dr. za spremljanje ciklusa naj raje z njim počakam do takrat, saj baje vseeno Klomifen ti tako nedolžen (ciste ipd.). Bom verjetno kar to upoštevala. Morda pa le uspe brez njega, če ne pa bo moja :duda: prikukala na svet v poletnih dneh.;):)-

Našo :nosecka: TIO pa upam, da sedaj do objema :duda: ločijo le še ure in ne več dnevi. Tia drži se.:rozica::rozica::rozica::rozica:

In naša mamica PIA73?A se veliko crkljate? Prav je tako.

PIKA 74 kako si pa kaj ti? Sem te že pogrešala in se spraševala, če nisi spet kam z motorjem odpeketala.

GEA1 sem vesela, da si dobila termin za operacijo že v septembru in da si še en korak bližje:duda: Zdaj naj te le dobro pošlihtajo, potem pa ni ovir za :modri::roza::miska::miska::miska:

Naša ASTRA pa se verjetno predaja sončnim žarkom in namaka rito v morju. Verjetno je zdaj že kot čokolada, saj je imela že pred tremi tedni fantastično rjavo barvo. Bi jo najraje pojedla.

KOALA upam, da se kmalu dokoplješ do kakega interneta, saj že pogrešam tvoja javljanja. Pa upam, da bomo imele spet kmalu kakšno srečanje. Bo to v MS ali MB?:zmeden2:

In BETY, ali še kaj eksperimentiraš? Upam, da tudi vama kmalu uspe zagledati:roza::modri:

Kako pa ste kaj naše :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:BAMBI, KORNELIJA, CMOKEC,NANNN,PI,PIAM,TINKAMIŠKA,UDB in ostale? Upam, da uživate v nosečnosti.

Pa novinke? Upam, da se nam tudi ve kaj pridružite v ZA NAS, kjer se skupaj smejemo, veselimo, jokamo, skratka imamo se fino, a ne?

Lepo se imejte in se beremo,

Anitka
Neposredna povezava do sporočila: 1
10.8.2005 20:05:19   
ZARA
DAAAAAAN VSEM!!!
Uh,sej res...Koale pa že lep čas ni bilo,ane??
No sej je itak mrtvilo na Z&O...
Pa kr mal se poslavljajo sm opazla...zakaj !!??
Ja sej grem,sej ne vem kaj sploh klobasam 8)...ampak morm mal...sej veste...
uglevnem držim pesti za vse "punce gunce"!!!!!!!!
Čim več sek(s)anja :)-
DIJOOOO!!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.8.2005 20:06:53   
pika74
O ZARA in Anitka :love::love:

jst sm nazaj prdirkala iz tazgornjega foruma :kuza::kuza::kuza::kuza:

p.s.
tud jst pogrešam koalo; sm pa včeri al te dons:zmeden2: vidla gor MucoMaco:muca:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.8.2005 20:07:37   
ZARA
Ah, sej si že tukej :)-!!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.8.2005 20:09:17   
pika74
evo me

sam tale mačk :muca: me pa ful na našga (oz. sosedovga, k je skoz pr nas) mačka spominja. Sam da je ta naš črn.

mater včeri sm ga rešvala iz okna -je mjaukou sred noči, k se je zaplezou in sm ga mogla rešvat - sm ko pakistanska vojska :)-:)-:)-

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.8.2005 20:11:15   
ZARA
A si ga s helikopterjem rešla?? Si mu vrv vrgla :)-:)-:)-??

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.8.2005 20:15:14   
pika74
Ne :)-:)-:)- sm ga kr pod pajsko dala, pa dol nesla (kok se je tresu revež) :muca::muca::muca:

ma je certl tale mačk :muca:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.8.2005 20:16:36   
tinkamiška
Ku-ku Anitka:rozica: in ostale:):rozica::rozica::rozica:

Joj, jst sem tudi tako jezna na to vreme. Al mi je grozno vroče in sploh ne smem ven, al pa dežuje in je mrzlo, pa sem spet notri:grrr: Tudi jaz bi mela nekaj časa po 29 stopinj, mi je takrat ravno prav. Pa je že avgust:( jst mam pa tako rada poletje.

Mogoče je pa zato ratal naš:duda: po zimi, da bom mela še zimo rada:)

Pri nas nič novega, razen, da se bomo vrejetno drug teden selili in me potem nekaj časa ne bo na RR, ker bom preklopila iz ADSLja na KABEL, pa vrejetno traja nekaj časa, da to prebeksljo.

Sej prej še javila;)

Go Tia go!!!:bravo::bravo::bravo:

Lepo se imejte punce!

Tinka

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.8.2005 20:49:00   
GoYa
Anitka, en nasvet, da te ne bo jezil tale RR.
Tudi meni se dostkrat to zgodi, sam jaz sem sedaj vedno pripravljena. Ko napišem post, ga označim in naredim še copy. Če mi javi stran ni mogoče prikazati, ponovno odprem post in pol sam paste naredim.
Ha! Probaj! Mene ne more več zaj... Sem pametnejša 8)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.8.2005 21:15:38   
Anitka
GoYa saj včasih se poslužujem tega, včasih pa pozabim.

Ja Koala žal nima vedno dostopa do neta.

Zara lepo, da se tudi ti tukaj oglašaš.

Pika 74 men je ta :muca: tudi kar simpatičen.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.8.2005 21:52:36   
diamantka
dober večer,
naj se še jaz malce javim! sem v dnevih O, torej smo kar na :sloncek::sloncek::sloncek:, rezultat se bo pa vedel čez 14 dni, ker moja gospa M :hudicek: se kar vedno napove pravočasno! prvi ciklus po laparo pač ni ratalo, :(( sem bila kar žalostna ko me je začelo zvijati po trebuhu in se je gospa napovedala! danes je bil moj prvi delovni dan, ni nič kaj prijetno iti nazaj po dopustu,vendar sem se zmenila še za en teden in sicer v septembru!:bravo::bravo::bravo:
komaj čakam soboto, ko končam in pol sem do torka frei!;)
lep večer še naprej

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.8.2005 21:54:50   
tia
Hej,

punce jaz sem še tukaj.
Danes sem bila na pregledu in sem imela popadke čisto 0 (nulo),tako da se naš ta mali/a :duda: ne mudi.A ko je G. vidla moje izvide od urina ,ni vedela kaj naj,tako da jutri grem še na UZ in potem,če bo sve tako kot more biti,grem v petek rodit (Rim),mi bo sprožila porod zaradi urina,da nebi prišlo do kakšnih okužb,ali bilo kaj.Verjetno mi ledvici ne delata tako kot bi bilo potrebno.:(

Bom jutri sporočila,če ne tukaj na RR-u,bom tebi Anitka in Pi poslala sms,da boste vedele ,če grem oz. sem že rodila.Res pa že komaj čakam,da vidim mojo :duda:.

Hvala vsem,ki mislite name,tudi jaz mislim na vas.

To bo vse za danes,ker grem v postljo namreč že celi dan me kar lepo boli glava.

Misslim na vas,pridne bodite za vsako lepi šopek :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:.Naj vas :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: čuvajo.

pa pa

Tia
(ne več dolgo :nosecka:)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.8.2005 21:58:01   
diamantka
tia, drži se
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.8.2005 22:00:45   
Anitka
Tia :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: SMS pa pošlji takoj, lahko tudi sredi noči;)

Drži se in res ti želim, da bo kmalu za tabo :miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel:

Diamantka ti pa hitro v posteljo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:;)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.8.2005 22:01:43   
diamantka
javol, kar na komando grem!
:rozica::rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.8.2005 22:03:26   
Anitka
A še nisi šla?:)-;)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.8.2005 22:13:23   
pi
Dober večer,

končno sem prišla do računalnika. Sedaj ko sem doma na bolniškem imam manj časa kot ko sem bila v službi.

Anitka seveda sem za :kava:, ti samo pokliči ko boš imela čas.

Tia ti se pa kar lepo naspi, saj bo z odhodom v Rim konec spanja.
Komaj čakam da pride tvoj/a :duda: na svet. Zelo se mi zdi zanimivo da še ne veš spola.

Kaj pravite punce, kaj bo rodila Tia ? Jaz pravim da bo :modri:.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.8.2005 8:56:18   
Anitka
Hej Pi, te pokličem. Kaj bo imela Tia?:zmeden2::zmeden: Jaz tudi mislim, da bo :modri: Kaj pa ostale pravite?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.8.2005 9:03:38   
pika74
pomoje bo en fejst pob :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.8.2005 9:09:46   
Anitka
nO ZDAJ JE 3:O ZA :modri::duda::modri:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.8.2005 9:10:11   
Marina_
Alo babike:love:
Kako ste kaj?Jaz mislim da bo imela Tia pupo.Nevem zakaj ampak tak občutek imam.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
11.8.2005 9:12:19   
Anitka
O, lej jo, :nosecka:Frizerka je že tudi vstala ;);)
No zdaj je 3:1 za :modri:;) Jaz pa sem še :zaspan::zaspan:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
11.8.2005 9:12:42   
emaa
lepo :roza:punčko

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
11.8.2005 9:13:19   
buškica
:roza: SIGURNO

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
11.8.2005 9:14:37   
Anitka
O Emamair, kako kaj? Zdaj pa je že 3:2

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.